Piatra Neamt, Perla Moldovei (47)
Raspunsuri - Pagina 18
Eftimie C. spune:
Lora din respect pentru cele care postesc, l-am sunat pe Cornel Pasat si i-am spus sa-si tina baietii acasa
Si inca ceva, tot din respect, n-am sa aduc pestele
.Precizez ca e vorba despre pete marinat, ca ar putea cineva sa ma acuze ca umblu cu pestele dupa mine
Allexa cea cu borsul am testat-o eu miercuri, dar numai pentru o zi, ca mi-a interzis sotul sa continui.S-a vazut 1kg minus, dar e din cauza ca s-au curatat intestinele.
Sunt_mamica aceeasi intrebare cu ceaiul vroiam sa o adresez si eu fetelor.Avand in vedere ca eu nu-l beau indulcit ci doar cu lamaie, as putea sa zic ca e aceeasi chestie.Sau ma insel

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
LoraG76 spune:
Laura nu primeste peste....hihihi!!!!
Auzi, CarmenE, sotul tau stie cat de mult il iubesti??? Ca mai demult imi statea asta pe limba....intrebarea, adica...![]()
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
quote:
Pai diferenta nu-i, da'......e chestie de cerebel!
pai Lora ce mi-e ceaiul? ...ce mi-e apa fiarta?
Pai si eu ce sa inteleg, Lora ? Ai ceva pete pe creier? Sau un stol mai mare? Ca stolul e la toata lumea....
CarmenE nu cred ca-i diferentza prea mare. Doar ca e colorata apa....si cu lamaie...mie imi place.
Adica eu mananca lamai ca pe portocale.Iar ceaiul neindulcit il beau. Daca citeste Lora asta slabeste instant....
Lora Casandra nu-i doarte grav, cum ma speriasem eu....cica in 3-4 zile scapa.
Multumim pt urarile de bine.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-PetronelaCeva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
LoraG76 spune:
Ana, ma bucur ca e bine Casandra, vad ca si eu mai mult m-am speriat la Iustina, Mia zice ca f. rar mai tuseste, altceva nu are.
Eu am mai multe stoluri, mey...si ceai fara zahar n-as bea...bleah...deja mi-e rau....![]()
Lora, mami de Iustina
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Laura nu primeste peste....hihihi!!!!
Auzi, CarmenE, sotul tau stie cat de mult il iubesti??? Ca mai demult imi statea asta pe limba....intrebarea, adica...
Lora, mami de Iustina
Hei, te indoiesti de dragostea mea pentru sot

Mai il iubesc mai mult decat crede el, dar daca lucreaza seara si in week-end, doar n-o sa stau singura
Ana o fi slabit Lora, dupa mesajul tau?Eu cred ca ai speriat stolurile si de aia cantareste mai putin

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
marani spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Si inca ceva, tot din respect, n-am sa aduc pestele.Precizez ca e vorba despre pete marinat, ca ar putea cineva sa ma acuze ca umblu cu pestele dupa mine
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
esti belea..m-am distrat copios!in principiu venim, in jur de 18.30...daca ne razgandim trimit Printzesei un sms
A plecat sotul acu o ora...

M-a muscat bubamara de sfarc...oleaca de sange dar mor de durere...m-am innegrit instantaneu la fatza...am fost fff calma de fatza cu ea dar imi venea sa mushc din perete de durere!
Ajutati-o pe Sonia
LoraG76 spune:
Deci la 18.30 la Paharnicu. Mey, io acolo n-am intrat niciodata...decat pe terasa...sper sa nu nimeresc in bucatarie...o fi simpatic bucatarul???
CarmenE, eu chiar la faptul ca-l iubesti f. mult m-am referit, n-am glumit! Sincer!
Lora, mami de Iustina
marani spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Deci la 18.30 la Paharnicu. Mey, io acolo n-am intrat niciodata...decat pe terasa...sper sa nu nimeresc in bucatarie...o fi simpatic bucatarul???
Lora, mami de Iustina
nici eu n-am fost niciodata, ne intalnim amandoua la bucatarie!Ajutati-o pe Sonia
Laura25 spune:
Lora, Marani, sa va purati frumos prin bucatarie, ca eu vreau peste si daca faceti obraznicii, nu-mi mai dau astia nimic!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene