Piatra Neamt, Perla Moldovei (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bonjour!Ce, ati crezut c-am disparut?Nope, va stresez si eu ca sunt singura si pusa pe rele iar aia de la Flamingo nu pot veni, ca vroiam sa-i aduc diseara.
Dana ce mai face Ana?
Cred ca te-ai trezit la 5 din reflex.Imi pare rau ca nu poti veni si imi pare si mai rau ca duminica esti de noapte Ce urat!Sper sa treaca repede
Lora multa sanatate Iustinei.
Transmite-i lui Eugen BAFTA si din partea noastra (da' ne spui si despre ce e vorba)
Ana salutar i si de la noi
Pentru pofticioasele de peste, vreti sa va aduc file marinat?E facut de sotiorul meu
Ramane Paharnicul, 18-18,30?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

moamaaaa ce logoree aveti ca m-ati molipsit si pe mine!
eu am ramas tare dezamagita anul trecut de dr.Shmid(sau cum se scrie?!)cand am fost cu ilinca la ea si mi-a dat niste pastile pt tuse care erau pt cei bolnavi de TBC.noroc ca am sunat-o pe pediatra noastra si am intrebat-o!
vad ca nu is singura care tin cura!dar a mea e mai usoara..beau dimineata o cana de apa fiarta si am slabit deja 3 kg!

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Pentru pofticioasele de peste, vreti sa va aduc file marinat?E facut de sotiorul meu
Ramane Paharnicul, 18-18,30?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)[/purple]

DA, DA, DAAAA!!!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by sunt_mamica

vad ca nu is singura care tin cura!dar a mea e mai usoara..beau dimineata o cana de apa fiarta si am slabit deja 3 kg!

ilinca

velcom!

3 kg in cat timp? Si in rest mananci normal, de toate? Daca-i asa, eu am prind sa beau o kila, numai sa aiba efect!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Aaaaa,mai stiam si eu o reteta de slabit cu bors si seminte care dureaza 3 zile si slabesti 3 kg...e verificata de mamitul meuam vrut si eu sa o tin inainte de a ramane insarcinata dar cand a auzit maica'mea...ca aveam vreo 55 kg,dar mi se parea mie ca nu e oksi ma pregateam sa merg la mare

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by Laura25

quote:
Originally posted by sunt_mamica

ilinca

velcom!

3 kg in cat timp? Si in rest mananci normal, de toate? Daca-i asa, eu am prind sa beau o kila, numai sa aiba efect!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Am auzit si eu de cura cu apa fiarta dimineata pe stomacul gol, dar vreau mai multe detalii.Apa o bei calda sau doar trebuie sa fie fiarta.La cat timp dupa ai voie sa mananci?
Spune-ne tot....ca suntem disperateO sa vedeti voi diseara ce balena sunt

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mami de Ilinca, apa fiartaaaa???? Bleah...cred ca asa as slabi si eu, c-as voma si ce-am mancat acum 3 zile....
CarmenE, nu-i adu, ca-i la cura!!! Adu-mi mie!
Am hotarat: nu mergem la Schmidt, bine ca mi-ati spus! Oricum, cica e bine, a avut pofta de mancare si asta conteaza...
Ana, Casandra cum se simte?
Bai, ce Flamingo?? Ia vezi, ca suntem in post!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

3 kg in 1 saptamana si jumatate ...eu zic ca e ok.mie mi se par dubioase curele alea in care dai jos 1 kg pe zi(ca apoi sigur iei 2 ).mananc normal (acu am comandat o pizza taraneasca)dar nu mananc dupa 18!
fii-mea abia asteapta sa vina la Piatra sa se plimbe cu "legondola"i-a povestit ei buni ce? si cum? si acu innebuneste pe toata lumea cu legondola ei!cica daca nu o duc la buni se duce ea cu trenu

ilinca

Mergi la inceput

pai Lora ce mi-e ceaiul? ...ce mi-e apa fiarta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Pai diferenta nu-i, da'......e chestie de cerebel!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput