Piatra Neamt, Perla Moldovei (47)
Raspunsuri - Pagina 17
Eftimie C. spune:
Bonjour!
Ce, ati crezut c-am disparut?Nope, va stresez si eu ca sunt singura si pusa pe rele iar aia de la Flamingo nu pot veni
, ca vroiam sa-i aduc diseara.
Dana ce mai face Ana?
Cred ca te-ai trezit la 5 din reflex.Imi pare rau ca nu poti veni si imi pare si mai rau ca duminica esti de noapte
Ce urat!Sper sa treaca repede
Lora multa sanatate Iustinei.
Transmite-i lui Eugen BAFTA si din partea noastra (da' ne spui si despre ce e vorba
)
Ana salutar i si de la noi 
Pentru pofticioasele de peste, vreti sa va aduc file marinat?E facut de sotiorul meu 
Ramane Paharnicul, 18-18,30?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
sunt_mamica spune:

moamaaaa ce logoree aveti ca m-ati molipsit si pe mine!
eu am ramas tare dezamagita anul trecut de dr.Shmid(sau cum se scrie?!)cand am fost cu ilinca la ea si mi-a dat niste pastile pt tuse care erau pt cei bolnavi de TBC
.noroc ca am sunat-o pe pediatra noastra si am intrebat-o!
vad ca nu is singura care tin cura!dar a mea e mai usoara..beau dimineata o cana de apa fiarta
si am slabit deja 3 kg!
ilinca
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Pentru pofticioasele de peste, vreti sa va aduc file marinat?E facut de sotiorul meu
Ramane Paharnicul, 18-18,30?
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)[/purple]
DA, DA, DAAAA!!!

Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by sunt_mamica
vad ca nu is singura care tin cura!dar a mea e mai usoara..beau dimineata o cana de apa fiartasi am slabit deja 3 kg!
ilinca
velcom!

3 kg in cat timp? Si in rest mananci normal, de toate? Daca-i asa, eu am prind sa beau o kila, numai sa aiba efect!

Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
allexa06 spune:
Aaaaa,mai stiam si eu o reteta de slabit cu bors si seminte care dureaza 3 zile si slabesti 3 kg...e verificata de mamitul meu
am vrut si eu sa o tin inainte de a ramane insarcinata dar cand a auzit maica'mea
...ca aveam vreo 55 kg,dar mi se parea mie ca nu e oksi ma pregateam sa merg la mare
allexa
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by Laura25quote:
Originally posted by sunt_mamica
vad ca nu is singura care tin cura!dar a mea e mai usoara..beau dimineata o cana de apa fiartasi am slabit deja 3 kg!
ilinca
velcom!
3 kg in cat timp? Si in rest mananci normal, de toate? Daca-i asa, eu am prind sa beau o kila, numai sa aiba efect!
Laurade shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Am auzit si eu de cura cu apa fiarta dimineata pe stomacul gol, dar vreau mai multe detalii.Apa o bei calda sau doar trebuie sa fie fiarta.La cat timp dupa ai voie sa mananci?
Spune-ne tot....ca suntem disperate
O sa vedeti voi diseara ce balena
sunt 

Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
LoraG76 spune:
Mami de Ilinca, apa fiartaaaa???? Bleah...cred ca asa as slabi si eu, c-as voma si ce-am mancat acum 3 zile....![]()

CarmenE, nu-i adu, ca-i la cura!!! Adu-mi mie! ![]()
Am hotarat: nu mergem la Schmidt, bine ca mi-ati spus! Oricum, cica e bine, a avut pofta de mancare si asta conteaza...
Ana, Casandra cum se simte?
Bai, ce Flamingo?? Ia vezi, ca suntem in post!
![]()
Lora, mami de Iustina
sunt_mamica spune:
3 kg in 1 saptamana si jumatate ...eu zic ca e ok.mie mi se par dubioase curele alea in care dai jos 1 kg pe zi(ca apoi sigur iei 2 ).mananc normal (acu am comandat o pizza taraneasca)dar nu mananc dupa 18!
fii-mea abia asteapta sa vina la Piatra sa se plimbe cu "legondola"i-a povestit ei buni ce? si cum? si acu innebuneste pe toata lumea cu legondola ei!cica daca nu o duc la buni se duce ea cu trenu
ilinca