Piatra Neamt, Perla Moldovei (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Multumim!
O sa sun sa-i fac o programare pt. maine la Poparlan, in cazul in care nu e neaparat azi sa mergem. Sper sa fie bine.
Carmen, stai linistita, ca nu scapi de mine asa usor!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

am revenit cu o mareee,cine vine la mine????..nimeni,bem impreuna asa ,rontai si niste biscuti cu ovaz,stefi sforaie......laura ne vedem la paharnicul,pt mine e ok am zis dar cine mai vine????sper sa vina mai multa lume ca de nu ma bat cu laura la bere si peste ??!!
ana,nu se poate si casandra oooooo pupici si poate nu e nimic grav si al iustina la fel,ce se mai vb fetele astea??numai ca sa nu iasa mamele din casa!?
mai vb ,astept sa se trez grasa mea sa ii dau papa si va iesi cu soacra mea la plimbare cica,eu fac curatenie si dupa aia cheeef!!!!ca suntem singurele!!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by lunna27

quote:
Originally posted by aeperju

hihihi...scumpa la vorba ca m-am ocupat singurica de Andrei...si e greutz...dar a fost ok.mai avem inca o sapt fara tata si apoi se intoarce la noi..yupiiiii!

emma

am crezut ca ai inteles la ce m-am referit.adica la subiectul nostru esti mai scumpa la vorba,sau inca nu ne cunosti indeajuns...

am intels am inteles

am un bb marait rau...oare-i mai ies dinti? uffff...

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

fetelor nu stiu daca mai apuc sa intru,distractie placuta azi!!

duminica noaptea am sa ma gandesc la voi,la ce frumos dormiti(sunt sch 3)

o zi buna!!

Mergi la inceput

Dana, imi pare tare rau ca nu poti veni...data viitoare o sa stabilim intalneala in functie de cum ai sa lucrezi, promitem solemn!
Am vorbit cu Mia si Iustina e bine, a mancat, nu mai are febra, dar tuseste putin. I-am zis sa-i dea Prospan, sper sa nu se agraveze.
Ia ghiciti voi ce mi-am dat io comanda de mancareeeeee???????? PESTEEEE!!!!! Mama, ce foame mi-eeee!!!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

Sa te gandesti si la noi loraa!!!!!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Ma gandesc, cum sa nu.... Mama, da' nu mai vine odata ora 11, ca ametesc de foame...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Baiii, nehalit-o! Mananci peste fara mine!? Eu am ros o jumate de grapefruit stricat si am bagat deasupra o cafea amara, fara strop de zahar si astept ora 13, sa mananc un pic de branza. Daca diseara astia nu-mi dau peste, ma duc sa-mi aduc o conserva sa o mananc in fata lor. Ete asa, de'a dracu'!

Am uitat sa intreb la ce restaurant ai comandat si iti aduc? Ca sa stiu unde ma duc sa mananc.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

La Amadeus, mei... O sa ma gandesc la tine....hihihi!!! Baga si tu un morcov de consolare, na! Am dat comanda preventiv..m-am gandit si io ca daca aia n-au peste diseara...eu ce fac...raman cu pofta???

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare fetelor!
Vad ca pe aici sunt puiuti bolnaviori,pupici de la noi si sa le treaca repede!

ANA-unde mergi la dr homeopat?La cabinetul de pe Dacia?Sa-mi spui si mie ce ti-a dat...am avut si noi granule pt febra,tuse si rosul in gat,dar cu temp nu am putut sa o scot la capat cu granulele,tot cu nurofen,panadol sau supozitoare,dar pt restul am tratat...

Nu mai vb atat despre mancare.....Saptamana asta cat am stat numai in casa cu R. NUMAI DUPA MANCARE AMUMBLAT!!!Eu trebuia sa mai ies,sa-mi gasesc ceva de ocupatie,ca altfel,si-i mananc si toate deserturile lui Razvan( ca el mananca un pic si nu mai vrea....in schimb eu vreau.Imi mai merge acum ca e mic ,dar cand se va mari ce o sa facem...cred ca ne vom certa de la dulciuri

allexa

Mergi la inceput