Piatra Neamt, Perla Moldovei (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by aeperju

hihihi...scumpa la vorba ca m-am ocupat singurica de Andrei...si e greutz...dar a fost ok.mai avem inca o sapt fara tata si apoi se intoarce la noi..yupiiiii!

emma

am crezut ca ai inteles la ce m-am referit.adica la subiectul nostru esti mai scumpa la vorba,sau inca nu ne cunosti indeajuns...

Mergi la inceput

Lora incearca la dr Ilas,ca e f de treaba,iti spune Laura nr de tel sau daca nu suni la poparlan si vezi cand are program.Noi am zis ca nu ne mai ducem la schmidt,ne-a enervat,una ca ne-a cam speriat si a doua la mana,consultatia la ea e 30 lei,cand te duci la control sa vezi daca copilul e ok,iti ia 20 lei,doar a ascultat-o in piept si s-a uitat un pic in gat,si stiu ca alti medici nu iau atat de mult.Plus de asta suntem clienti vechi ai ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, daca azi nu o sa fie bine o sa o chem pe Schmidt acasa, ca vine...n-o sa astept duminica, iti dai seama... Dar dr. Ilas cand are program la Poparlan? Ca as merge si eu la ea. Multumesc, ii transmit lui Eugen!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata dragele mele!!!!
lora vin si eu la cafeaa sau dana te astept pe la mine la cafea,lora imi pare rau de iustina,sanatate multa dar cum zic fetele meri si in alta parte,nici eu nu ajung la schimt tot timpul dar mai merem si prin zona la altii,vino aici la poparlan,am sa cobor mai tarziu si iti spun ce program are dct respectiva.....ca de? asa cui ii mai dau eu papa deseara???si platesc si parcarea ..dar am gasit ii dau bubamarei!!!!!
laura,vad ca nu mai avem loc la pupici si noi,dar stefi are ,lui rares si dupa cum se vede ai niste strumfi superbi,iar eu am sa-l pap pe ianii ca nu stiu ce o sa se faca mama lui cand o sa fie mare????si sa aiba grija cum se da la bianca ca sta rares cu ochii pe ea ca pe butelie,am vazut eu!!!pupici ianuscarevin,nu fugiti ca nu m-am trezit si.........

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pana la urma azi unde si cand ne intalnim. Ramane Paharnicul? Pe la 18:15-18:30?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna dimineatza

Lora sanatate multa va dorim...Se pare ca fetele noastre s-au vorbit...ca si Casandra e cu temperatura si tuseste. Ma duc cu ea la homeopat.

Dana esti pe aici de dimineatza...ma dezobisnuisem

Laura forte frumoase pozele. Si imi place acum Rares tuns scurt si Bianca cu coditze si motzata.

[b]Carmene[/]b de amndoua

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Lora am sunat la poparlan si are program asa:

marti si joi 18-20
sambata 11-13

Oooo buna dimineata Carmen....dar cum de esti asa matinala??

Mergi la inceput

Bai, ce tuta sunt, am uitat sa dau fetei nr de telefon. Mihalea, scuze!

Nr. doc. Ilas e 0723661955.

La Poparlan are program marti, joi si sambata. Marti si joi de la 18, sambata de pe la 11, parca. Dar daca o suni si e in spital, te cheama acolo sa vada copilul, daca e urgent.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

da Ana sunt pe aici ca v-am zis ca azi sunt sch 2,sanatate Casandrei,nici lui Ana nu i-a trecut chiar de tot,ii mai curge nasucul si mai tuseste f rar,dar m-am saturat nici nu stiu daca sa o duc la gradi,mi-e frica sa nu se agraveze.

Carmen n-am cum veni la tine la cafea sunt cu amandoi acasa,cand ma hotarasc odata,te anunt.Oricum merci.

Mergi la inceput

Am scris in acelasi timp cu Dana
Bai, dar ce inghesuiala la scris in dimineata asta! Va e frica sa nu umplem iar numai eu cu Lora paginile

Ana, sanatate multa Casandrei!
Noi vad ca iar scapam numai cu un pic de tuse chihaita. Nu stiu ce le-am facut, dar am copii super rezistenti la virusi!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput