Piatra Neamt, Perla Moldovei (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Uffff! Poate ajungem si noi sa va vedem. Dar sa vad cand adoarme Andrei, cand se trezeste, tre sa-i dau sa pape si apoi poate rugam pe cineva sa ne ajute cu caruciorul. Macar sa ajungem sa va vedem. Poate pana-n 7 sper. Om vedea. Vad ca Andrei e tare marait si nu prea a adormit astazi. Si acum e 5 juma si nu vrea sa mai doarma. Ufff! Sa vedem.

emma

Mergi la inceput

Auziti eu n-am mai fost acolo la Paharnicu' dar sper ca nu se fumeaza nu?

emma

Mergi la inceput

Uau Am trecut de 1000 de mesaje! Cool!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ema, felicitari!
Nici eu n-am mai fost, dar cica e si salon de nefumatori, asta-i avantajul. Sper sa puteti veni sa va cunoastem, vezi tu daca reusesti. N-ai un vecin simpatic pe care sa-l rogi sa te ajute?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

vecinul de alaturi ma ajuta..daca-i acasa. vedem.

emma

Mergi la inceput

sunteti la intalneala asa-i? brava...

mi-a facut sotul o surpriza si ajunge acasa mai repede...asa ca....vin si eu cu o prietena sa va vedem. nu stam mult. ah, ce bine! intalneala here I come!

emma

Mergi la inceput

ufff...am ajuns pe acolo pe la 8 dar nu mai era nimeni. inchideau deja. v-ati mutat cumva locatia?

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ema, am vrut sa te sunam sa te anuntam, dar nu aveam nici una un nr de telefon de-al tau am fost la Pizza 66, ca la Paharnicul aveau salonul de sus pregatit pt un parastas si nu ne-au lasat sa intram. Da pe PM nr tau la una din noi, sa stim cum sa te gasim in situatii de astea. Ne pare tare rau . Am stat pana pe la 20:30.
Am fost eu, Lora, Carmenstefi, Elinia cu Stefan, Carmen cu Edi, marani cu Bubamara, Ellinia cu Stefan, Alexa si Andreutza (un membru mai din umbra al gastii noastre). A fost super! Am hotarat ca din cauza ca acum nu am putut manca peste acum, sa organizam mai bine urmatoarea intalnire intr-un loc unde sa mancam pastrav la harzob. Lora a propus la Bicaz pe lac .
Pun mai tarziu si poze.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Am predat si eu pentru cinci minute puiutul.
Nu mai pot. De doua zile febra 37,39.e ca o leguma pusa la murat.Sunt varza , n-am dormit de doua nopti.Azi am atipit langa el si cand m-am trezit avea 39. Mie frica sa inchid si ochii.Nu stiu ce sunt asa de pacatoasa.Doar nu e singurul copil care are sau a avut ferbra. credeam ca sunt mai barbatoasa dar m-am inselat.
Am tras si un boccet dupa ce am vorbit la telefon cu laura (mi-a facut bine sa stiu ca va ganditi la noi) dar am plans de ciuda si de obseala.

Ma duc ca iar are 38. De-ar trece cu bine si noaptea asta.!
Santate si celorlalti puiuti bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor(Cristina,Lora,Andreutza,Marani,Carmen,Laura,Allexa) va multumim din suflet pentru seara minunata!
Edi deja a sunat-o pe bunica sa-i povesteasca tot(inclusiv faptul ca am mers cu taxiul si ca am platit doar un ban)
Pe mine m-a terminat Bubamara.E o dulce si o cocheta (cred ca-i seamana lui mami) si m-am indragostit de ochii si gurita lui Stefan Imi pare rau ca l-am facut sa planga la plecare, dar data viitoare poate vom merge mai devreme si baietii se vor juca mai mult.
Abia asteptam sa-i aratam lui tati pozele si sa ne mandrim cu noile noastre prietene.

Daca duminica e frumos, poate ne vedem in centru la Ziua Politiei.
(Daca vedeti un frumusel ca imparte pliante, e tati nostru)

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput