Durerea unei pierderi de sarcina (67)
Raspunsuri - Pagina 18
yubi spune:
toate fetele.Liana ,nu am mai facut analiza si nici nu mai vreau sa o fac.Nu motivele financiare ma impiedica ci faptul ca m-am saturat de atatea analize.M-am riscat in ziua 13 si acum astept sa vad daca o fi ceva
Nici utrogestan nu mai vreau sa imi pun,pt. ca daca nu sunt insarcinata ,doar imi deregleaza ciclul,mai ales ca la ultima sarcina am luat utrogestan si tot degeaba.Ignatica ,durerile de burta dupa chiuretaj nu sunt normale.T u nu ai luat antibiotic dupa chiuretaj?Eu dupa primul chiuretaj nu am luat antibiotic si am facut o infectie de era aproape sa ma chiureteze din nou.Am facut efitard,gentamicina si polidin ;am stat 3 zile cu gheata pe burta si am scapat pana la urma de rechiuretaj.Dar eu avea dureri foarte mari de burta si incepusem sa sangerez din nou.La al doilea chiuretaj am stiut ce trebuie sa fac si nu am mai avut probleme,doar ca am sangerat vreo 2 saptamani.In februarie ,dupa avortul menstrual am inceput sa am dureri de ovare si am luat din nou antibiotic ;cred ca facusem o anexita.Mergi cat mai repede la un doctor.Sanatate multa 
alinushca spune:
Vin cu veshti proaspete de la Irdutza noastra. Careia ii este dor de voi toate, care munceste ca o albinutza si nu prea apuca sa stea 5 minute la calculator, si care are, cred eu, nevoie de gandurile voastre bune. Ea-i deja in 26 de sapatmani si are o bebelina foarte zburdalnica in burtica. A mai avut parte si de niste contractii acolo asa ca numara zilele si asteapta sa mai treaca inca 10 saptamani sa fie frumusica destul de mare ca sa iasa sa zburde afara linistita.
Facem o galerie, da? ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
Ignatica spune:
yubi am luat antibiotic 5 zile, dureriel nu sunt mari, pur si simplu parca ma jeneaza ceva pe dinauntru, nu stiu cum sa explic. de-abia peste o saptamana ajung la medic, mai devreme nu reusesc,e foarte aglomerat, daca sangerez cred ca voi merge la urgente la Maternitate.
Multumesc mult de raspuns.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
L5845 spune:
Dragele mele, sunt in mare graba, dar am intrat putintel aici, am cetit repejor, va
si va 
pe toate-toate si initiez galeria pentru prichinduta Irdei, deci:
Hai fetita frumusica
Stai la mami in burtica
Ca sa cresti tu mare, mare
Sa vii la termen, in soare
Fa si tumbe si de toate
Papa bine, da din coate
Ca mama te iube tare
Si te-asteapta ca pe-o floare!!!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
mariaanna spune:
Buna!
Pepsi, iti multumesc pentru cuvintele intelepte.Asa am sa fac si eu, cred.Mult succes, poate mergem amandoua la odisee..
Michelle, Paste fericit!
Ignatica,iti doresc sa te faci bine cat mai repede!
Va pup pe toate, toate!
Mariaanna
cand vine BB?
Ignatica spune:
Irda iti tin pumnii sa stea bebica acolo cat mai mult.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
irinabobe spune:
fetelor aveti idee ce inseamna un endometru de 1,3 cm in z 33? intreb pt mcrissa nu pt mine. poate fi semn de sarcina?
Liana30 spune:
Iganatica daca ai racit atunci de acolo sunt ,,oricum trebe sa mergi sa te vada ,,.e mai bine..te pupp
yubi mai bine ca nu ai facut-o..io am facut-o la Mischici si le face cum vrea el...pe vremea mea numai el putea sa faca..orinude sa te duci sa faci da nu la el..e dus cu capuu rauu
te pup si tin pumnii..
Irda te puppppp
irina depinde..poate sa fie un semn sau poate nu..bhcgeul spune..endo poate sa fie asa mare si daca nu e sarcina..
oricum io ii tin pumnii!!!
va pup pe toatee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ninia81 spune:
Irda, tinem pumnii sa stea bebe in burtik si sa fie totul bine!
Ignatica,
este clar ca de la raceala e durere de burtik!Du-te la medic sa te vada!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Liana30 spune:
Ninia trecu durerea?hai ca scapi tu si de dintzar..io am scapat..am si uitat acu..da atunci era vai de
meuuuu![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!