FIV 169

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana, sa-ti traiasaca nepotica! Si peste aprox 9 luni sa-i faci cadou un verisor!
Verga, bafta maine la ET!
LucaLuca, ce vesti mai ai? Eu am ajuns la concluzia ca fiv-ul e o loterie.. orice am face sa marim sansele, oricat de frumosi embrioni am avea, tot nu avem nicio garantie ca sansele au crescut vreun pic...
Elenada, eu sunt bine, n-am absolut nicio durere, nicio jena.. voi afla marti !

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, acum a sunat sotul meu, guritzele voastre au fost aurite, au crescut dragalasii, sunt la 6-8 celule. Fragmentatiile persista, insa. Ma duc sa ii aduc acasa, cu Dumnezeu inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

LucaLuca bravo ma bucur din tot sufletu dute si iati puiuti acasa sa te ajute Dumnezeu si pe tine si puiuti tai sa ramana la tine in burtica 9 luni .Bafta ma bucur din tot sufletu .
Bafta si numai reusite la taoete fetele . Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Doris colega mea de suferintza de azi, bafta la punctie!!Noi plecam peste o jumatate de ora la spital abia la 14.45 avem punctia.
Nu ma astept la nimic, ma duc si incerc sa ma detasez de propriul meu corp, mi-am luat ipodul sa ascult muzica (sper sa ma lase aia)mai bine in lumea mea decat sa aud cine stie ce numar de ovocite!
pupici

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor care ati fcut fiv la gynera la al 2 fiv se face ceva reducere?
Lamuriti-ma si pe mine ca am intrat pe net l farmaci si sunt mai multe produse nu tiu pe care sale cumpar nu stiu exact gramajul la ele la Omega3,Royl jelly si vitamina E . Va multumesc si ca doresc tot binele din lume.Ce sa fac incep sa achizitionez aceste medicamente din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Oana si Doris mult succes la punctii sa aveti cat mai multe ovocite
Goggy asa voi face
tocmai am vorbit cu Dr.Dascalescu si un embrion deja are 6 celule iar ceilalti au 4 celule iar unul prezinta mici fragmentati dar sa stau linistita ca e de bine iar ia mi-a spus ca -mi transfera 2 sau 3 iar eu i-am replicat cai vreau pe toti si cred ca pana la urma e decizia mea cati vreau doar n-am sa las unul saracu fara fratiori lui

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetelor sint vraiste, tocmai am aflat data laparoscopiei, a 3-a si ma interneaza de miercuri ca sa ma opereze joi, ce nu inteleg de ce ma cheama cu o zii inainte, am mai facut laparo la giulesti si totul s-a intimplat in aceeasi zii.
Fetelor care au ET-ul azi, multa bafta si sa ramina puiutii cu voi 9 luni de-acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

goggy - Iti tin pumnii sa fie cu ochisori! Dupa inseminare e aceeasi poveste cu beta hcg-ul?
kineta- Eu am tinut toate medicamentele intr-o cutie refrigeranta (sper ca nu spun prostii)! S-au pastrat foarte bine si temperatura e relativ constanta.
zouzou- Cum a fost la eco? Sper ca e totul ok!
LucaLuca - Ma bucur ca esti mai optimista. Te asteptam cu vesti de dupa ET!
oanademunck, doris- Multa bafta astazi la punctii! Sa fie cu ovocite multe si voinici!
verga- Cred ca maine ai ET-ul. Multa bafta si tie!
mihaele - Din pacate marea majoritate a clinicilor nu ofera reducere pentru procedurile urmatoare.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Fetelor, vin si eu sa va spun ca am venit de la eco si mi-a dat stimulare cu menogon(9 zile x 3).
KINETA, nu te ingrijora.Si mie mi-a zis sa continui dipherelinul 1/zi pana la sfarsitul stimularii, asa ca a trebuit sa mai cumpar 4 fiole.Tie cat timp ti-a zis sa-l mai faci?
Endometrul il am de 4,2.Cred ca e bun pt z 13 de inhibitie si z5 de cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Apropos Kineta, tu iei suplimente nutritive, ceva, pe perioada stimularii?Ti-a recomandat profu?

Mergi la inceput