FIV 169
Raspunsuri - Pagina 17
felicia_ spune:
Ioana,
sa-ti traiasaca nepotica! Si peste aprox 9 luni sa-i faci cadou un verisor!
Verga,
bafta maine la ET!
LucaLuca,
ce vesti mai ai? Eu am ajuns la concluzia ca fiv-ul e o loterie.. orice am face sa marim sansele, oricat de frumosi embrioni am avea, tot nu avem nicio garantie ca sansele au crescut vreun pic...
Elenada,
eu sunt bine, n-am absolut nicio durere, nicio jena.. voi afla marti !
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
LucaLuca spune:
Girls, acum a sunat sotul meu, guritzele voastre au fost aurite, au crescut dragalasii, sunt la 6-8 celule. Fragmentatiile persista, insa. Ma duc sa ii aduc acasa, cu Dumnezeu inainte!
mihaele spune:
LucaLuca bravo ma bucur din tot sufletu dute si iati puiuti acasa sa te ajute Dumnezeu si pe tine si puiuti tai sa ramana la tine in burtica 9 luni .Bafta ma bucur din tot sufletu .
Bafta si numai reusite la taoete fetele . Va pup
oanademunck spune:
Doris colega mea de suferintza de azi, bafta la punctie!!Noi plecam peste o jumatate de ora la spital abia la 14.45 avem punctia.
Nu ma astept la nimic, ma duc si incerc sa ma detasez de propriul meu corp, mi-am luat ipodul sa ascult muzica (sper sa ma lase aia)mai bine in lumea mea decat sa aud cine stie ce numar de ovocite!
pupici
whisk
mihaele spune:
Fetelor care ati fcut fiv la gynera la al 2 fiv se face ceva reducere?
Lamuriti-ma si pe mine ca am intrat pe net l farmaci si sunt mai multe produse nu tiu pe care sale cumpar nu stiu exact gramajul la ele la Omega3,Royl jelly si vitamina E . Va multumesc si ca doresc tot binele din lume.Ce sa fac incep sa achizitionez aceste medicamente din timp.
verga spune:
Oana si Doris mult succes la punctii sa aveti cat mai multe ovocite
Goggy asa voi face
tocmai am vorbit cu Dr.Dascalescu si un embrion deja are 6 celule iar ceilalti au 4 celule iar unul prezinta mici fragmentati dar sa stau linistita ca e de bine iar ia mi-a spus ca -mi transfera 2 sau 3 iar eu i-am replicat cai vreau pe toti si cred ca pana la urma e decizia mea cati vreau doar n-am sa las unul saracu fara fratiori lui![]()
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
medamaya1 spune:
Fetelor sint vraiste, tocmai am aflat data laparoscopiei, a 3-a si ma interneaza de miercuri ca sa ma opereze joi, ce nu inteleg de ce ma cheama cu o zii inainte, am mai facut laparo la giulesti si totul s-a intimplat in aceeasi zii.
Fetelor care au ET-ul azi, multa bafta si sa ramina puiutii cu voi 9 luni de-acum incolo.
Dariela spune:
goggy - Iti tin pumnii sa fie cu ochisori! Dupa inseminare e aceeasi poveste cu beta hcg-ul?
kineta- Eu am tinut toate medicamentele intr-o cutie refrigeranta (sper ca nu spun prostii)! S-au pastrat foarte bine si temperatura e relativ constanta.
zouzou- Cum a fost la eco? Sper ca e totul ok!
LucaLuca - Ma bucur ca esti mai optimista. Te asteptam cu vesti de dupa ET!
oanademunck, doris- Multa bafta astazi la punctii! Sa fie cu ovocite multe si
voinici!
verga- Cred ca maine ai ET-ul. Multa bafta si tie!
mihaele - Din pacate marea majoritate a clinicilor nu ofera reducere pentru procedurile urmatoare.
dariela
maria215ro spune:
Fetelor, vin si eu sa va spun ca am venit de la eco si mi-a dat stimulare cu menogon(9 zile x 3).
KINETA, nu te ingrijora.Si mie mi-a zis sa continui dipherelinul 1/zi pana la sfarsitul stimularii, asa ca a trebuit sa mai cumpar 4 fiole.Tie cat timp ti-a zis sa-l mai faci?
Endometrul il am de 4,2.Cred ca e bun pt z 13 de inhibitie si z5 de cm.
maria215ro spune:
Apropos Kineta, tu iei suplimente nutritive, ceva, pe perioada stimularii?Ti-a recomandat profu?