FIV 169

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

DARIELA,te ,cred ca mi-a iesit din cap ideea cu injumatatirea Dipher.,ma voi lasa pe mana lui Dumnezeu,si a profului,nu mai vreau sa mi fac griji si ganduri,fie ce o fi,am spus si repet ca sa imi intre in cap,am plecat mai optimista de data asta la drum,sa vedem ce o fi. TREBUIE obligatoriu sa tin fiolele de Menogon in frigider,ca ma gandesc ca nu e vara,iar pe cutie scrie sa nu se expuna la temp mai mari de 25 grade,si nu cred ca este cazul,in lada de fructe (in frigider) mi se pare f rece,dar daca este cazul le pun urgent nu stau pe ganduri sa nu fac vre-o gafa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Verga cum a luat sotul tau Maca si branca ursului? Maca de la ce firma? As vrea sa-i dau si sotului meu dar nu stiu cum trebuie administrate.
Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria78 spune:

alina_alexandra ai zis ca ai facut sedinte de acupunctura care crezi ca te-au ajutat. Poti te rog sa imi dai un contact, unde ai facut, ca as vrea sa incerc si eu
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Goggy - iti raspund eu pentru ca sotul meu ia de ceva vreme - a avut deja si 2 biopsii si a iesit bine. Maca de la Innovatics este okay - poti sa faci comanda online pe site http://www.innovatics.ro/. Este in jur de 280 de mii. Se iau 2 pe zi una dimineata si una seara.
Te pup.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

fetelor si eu iau arginina si royal jelly..si....tot asa...dimineata merg la un nou echo sa vedem daca o mai crescut ceva
mihaele 4 bucati de 100mg costa 111 lei?

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Zouzou iubita am intrat pe net la farmacia Help Net da 4 pastile.
Bafta maine sa vi cu un endometru mare.
Luca sa ai embrionasi frumosi si lipiciosi si bata la Et.
bafta si numai reusite la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Dariela multumesc de urare si de sfaturi!
Misa_21 l-am facut ca sa fiu sigura ca stau bine cu el si era in luna de dupa AC, in care nu am luat nimic pina in z21, iar dupa ce-am facut analiza am inceput cu Diphaereline. Tin pumnii sa-ti iasa analizele bune maine!!

Am uitat sa va spun ca sunt o proaspata matusica de fetita. A nascut cumnata mea ieri, la 8 luni si doua saptamani o fetita de 2.800 kg., 52 cm, pe care o cheama Ana-Maria. Fratele meu e in culmea fericirii si parintii mei de asemenea, sunt deja bunici!!! Saptamna viitoare, inainte de stimulare merg si eu al Braila sa-mi vad nepotica!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor
care folositi L-Arginina spuneti-mi si mie va rog de unde ati procurat-o , de la Calivita prin comanda sau de la farmacii naturiste si in acest caz va rog sa-mi spuneti de cine e facuta.
multumesc si o zi cat mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Goggy ma simt bine ma dor putin ovarele dar cred ca este normal maine la opt am ET
multa bafta sa-ti reuseasca IA
Referitor la maca si la branca ursului sotul meu lea luat 3 luni din sept incepand plus vitamina E si zinc iar de firma producatoare Laboratoarele Medica
Luca multa bafta la ET si sa ramana puiuti langa tine toata viata

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Verga si Amzulica va multumesc frumos. Chiar azi am sa i le iau si il bag pe tratament. Analizele lui sunt destul de ok, doar ca are o usoara astenospermie si cred ca l-ar ajuta.
Verga Bafta maine! Spune-i d-nei dr sa puna si niste lipici, sa fim siguri!

Mergi la inceput