FIV 169
Raspunsuri - Pagina 16
kineta spune:
DARIELA,te
,cred ca mi-a iesit din cap ideea cu injumatatirea Dipher.,ma voi lasa pe mana lui Dumnezeu,si a profului,nu mai vreau sa mi fac griji si ganduri,fie ce o fi,am spus si repet ca sa imi intre in cap,am plecat mai optimista de data asta la drum,sa vedem ce o fi. TREBUIE obligatoriu sa tin fiolele de Menogon in frigider,ca ma gandesc ca nu e vara,iar pe cutie scrie sa nu se expuna la temp mai mari de 25 grade,si nu cred ca este cazul,in lada de fructe (in frigider) mi se pare f rece,dar daca este cazul le pun urgent nu stau pe ganduri sa nu fac vre-o gafa...
goggy spune:
Verga cum a luat sotul tau Maca si branca ursului? Maca de la ce firma? As vrea sa-i dau si sotului meu dar nu stiu cum trebuie administrate.
Mercic
maria78 spune:
alina_alexandra
ai zis ca ai facut sedinte de acupunctura care crezi ca te-au ajutat. Poti te rog sa imi dai un contact, unde ai facut, ca as vrea sa incerc si eu
multumesc mult 
amzulica spune:
Goggy - iti raspund eu pentru ca sotul meu ia de ceva vreme - a avut deja si 2 biopsii si a iesit bine. Maca de la Innovatics este okay - poti sa faci comanda online pe site http://www.innovatics.ro/. Este in jur de 280 de mii. Se iau 2 pe zi una dimineata si una seara.
Te pup.
Cami
zouzounaki spune:
fetelor si eu iau arginina si royal jelly..si....tot asa...dimineata merg la un nou echo sa vedem daca o mai crescut ceva
mihaele 4 bucati de 100mg costa 111 lei?
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
mihaele spune:
Zouzou iubita am intrat pe net la farmacia Help Net da 4 pastile.
Bafta maine sa vi cu un endometru mare.
Luca sa ai embrionasi frumosi si lipiciosi si bata la Et.
bafta si numai reusite la toate fetele
Ioanatugs spune:
Dariela multumesc de urare si de sfaturi!
Misa_21 l-am facut ca sa fiu sigura ca stau bine cu el si era in luna de dupa AC, in care nu am luat nimic pina in z21, iar dupa ce-am facut analiza am inceput cu Diphaereline. Tin pumnii sa-ti iasa analizele bune maine!!
Am uitat sa va spun ca sunt o proaspata matusica de fetita. A nascut cumnata mea ieri, la 8 luni si doua saptamani o fetita de 2.800 kg., 52 cm, pe care o cheama Ana-Maria. Fratele meu e in culmea fericirii si parintii mei de asemenea, sunt deja bunici!!!
Saptamna viitoare, inainte de stimulare merg si eu al Braila sa-mi vad nepotica!
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie-aprilie 2008 
luck spune:
Fetelor
care folositi L-Arginina spuneti-mi si mie va rog de unde ati procurat-o , de la Calivita prin comanda sau de la farmacii naturiste si in acest caz va rog sa-mi spuneti de cine e facuta.
multumesc si o zi cat mai buna
verga spune:
Goggy ma simt bine ma dor putin ovarele dar cred ca este normal maine la opt am ET
multa bafta sa-ti reuseasca IA
Referitor la maca si la branca ursului sotul meu lea luat 3 luni din sept incepand plus vitamina E si zinc iar de firma producatoare Laboratoarele Medica
Luca multa bafta la ET si sa ramana puiuti langa tine toata viata
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
goggy spune:
Verga si Amzulica va multumesc frumos. Chiar azi am sa i le iau si il bag pe tratament. Analizele lui sunt destul de ok, doar ca are o usoara astenospermie si cred ca l-ar ajuta.
Verga Bafta maine! Spune-i d-nei dr sa puna si niste lipici, sa fim siguri! ![]()