FIV 169
Raspunsuri - Pagina 15
antosit spune:
Maria da, la punctie ai nevoie de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat; la et nu mai este nevoie.
Mihaele eu iau cate 1 acid folic/ zi de 2 ani,... iar Cocei a zis ca nu este nici o problema!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Ioanatugs spune:
Ella28 multumesc frumos de urari!
Mihaele mult noroc la urmatorul!
Alina_alexandra multumesc frumos si sarcina usoara in continuare!!
Mi-am luat si progesteronul de z21 si mi-a iesit 7.0 in conditiile in care in faza luteala erau valorile intre: 2.0 - 21.00
Fetelor, eu sunt in z7 de Diphaereline si inca nu mi-a venit menstra, cand ar trebui sa vina??? E o regula, sau nu conteaza, vine oricum pina se fac cele 14 zile de injectii???
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie-aprilie 2008 
Dariela spune:
alina alexandra - O sa-i dau si eu sotului meu Maca, poate mai schimbam un pic situatia pe acolo. Sarcina usora si te mai asteptam pe la noi!
kineta - Eu il cunosc prea putin pe profesor, dar stau si ma gandesc sa nu faci vreo greseala scazand la jumatate doza de diphe. Nu stiu, dar daca nu ai discutat cu el atunci, nu poti merge pur si simplu la spital maine si fie la eco, fie in alta parte sa stai de vorba cu el sau cu embriologul?. Tanti Geta o fi vazut ea multe pe acolo, dar nu a facut medicina. Eu iti tin pumnii si fie ca de data acesta sa iasa cu ochisori!
LucaLuca - Unde e fata vesela si optimista? Gandeste-te ca fetita ta ca este sigur acolo si are nevoie de o mamica relaxata. Cat despre embrioni ai mei la 48 de ore aveau cate doua celule de am plecat spre spital aproape plangand dar hotarata sa-i pun la treaba. Cand am ajuns isi luasera avant si aveam doi de 8 celule si unul de sase. Cine stie poate asta e noaptea lor? Multa bafta la ET!
verga- In cat timp s-a petrecut aceasta schimbare a spermogramei? Oricum din seara asta are la cina Maca!
Sa ai parte de embrionasi voinici si lipiciosi!
Kora - Felicitari pentru achizitii dar urmatoarele sa fie pentru graviduta!
mihaele- Ma bucur sa vad ca deja faci planuri.
Referitor la acidul folic, dr. Dracea spunea ca poate fi luat o lunga perioada de timp, pentru ca organismul opreste cat considera necesar si restul elimina. Pe de alta parte marea majoritate a femeilor incep administrarea lui, dupa ce afla ca au ramas insarcinate. Cred ca nu e ceva rau daca il opresti cateva zile sau chiar pana la urmatoarea procedura.Eu cel putin asa am facut dupa primul FIV - nu mai doream sa vad pastile,injectii(am pitulat tot
).
Doris - Ai de la mine niste 
dar vreau embrionasi lipiciosi. Multa bafta!
dariela
Ioanatugs spune:
Doris_71 multa bafta maine la punctie!
Misa_21 de data asta sigur vei reusi! Multa bafta, sa-ti iasa toate analizele bune si scapi de chistulet dupa luna asta de AC!! Va trece repede o luna, ai sa vezi!!
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie-aprilie 2008 
Dariela spune:
Maria- Ai nevoie de toate acestea, plus buletinul si ceva rabdare, caci niciodata nu sunt destule paturi-doar suntem in Romania!
ioanatugs - De venit, vine sigur decat ca au fost cazuri in care a intarziat cateva zile. Bai fierbinti, vin rosu,
si sigur soseste si poate da DD sa fie si ultima!
dariela
mihaele spune:
Cristinici iubita mea erea bine daca puteam sa fac inseminare eu nu pot nu mai am trompe .Pupici
cristinici spune:
Mihaele atunci, poti face un FIV pe natural , daca ai macar unul sau 2 foliculi si nu e decat 300 euro la Giulesti. Intreab-o cand te duci.
cristinici
misa_21 spune:
IOANA multumesc pt. urari.miine am analizele,nu prea m-am gindit la ele,asa ca sper ca nu ma vor da peste cap.De reusit asa zic si eu ca ar cam trebui
.
Am vazut ca esti in plina inhibare cu diph.Sa dea D-zeu sa fie cu noroc si de sarbatori sa ii aduca mosu un bebe de toata frumusetea.
De ce ti-ai mai facut progest. in z21,ca acesta indica daca ai avut ovulatie si facind diph. nu cred ca ai.Oricum si tie si tuturor care sunt acum in plina activitate mult noroc.
goggy spune:
Verga am facut ieri IAS. Ma simt ok, de fiecare data m-am simtit bine dupa inseminare. Am primit de la d-na dr si program de
asa ca suntem pusi pe treaba ![]()
Tu cum esti? Burtica e ok? Te doare ceva?
Cand faci ET? Vineri sau sambata?