FIV 169

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Mihaele, eu zic sa faci o pauza de 10 zile, apoi sa le reiei.Mie asa imi recomanda dr Tutunaru.Zicea ca dupa fiecare cura de 30 zile se face o pauze de 10 zile.Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Maria215.ro eu iau acid folic de pe 21 ianuarie deci acum am facut 2 luni nu am luat 3 luni si nu stiu daca sa le opresc sau nu. Te pup si bafta

Mergi la inceput

Pentru linistea ta incearca sa intrebi dr sau asistenta.Eu as face totusi pauza de 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mihaela, eu cred ca poti linistita sa nu mai iei acid folic. Poti sa-l reiei cand faci FIV 2. Fetele care raman insarcinate pe cale naturala nu-l iau decat dupa prima vizita la dr. Asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Maine la ora 7,15 fac punctia. Cu DD. inainte, sper sa gaseasca vreun ovocit bun. Nu vreau sa ma mai gandesc la asta ca intru in depresie. Azi am fost sa caut vreo cilnica sa-mi faca analiza progesteronului sambata si singura care ar fi putut sa-mi faca sunt inchisi ptr. duminica aici e pastele.

toate FIV-oasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, vestile sunt bune: 4 sau 5 foliculi pe un ovar, vreo 6 sau 7 pe celalalt.. mai fac stimulare pana luni, cand merg iar la eco. Sper sa fie biiiine.... Oriucm pe miercuri sau joi voi face punctia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Doris, pt. linistea ta, fa-ti progesteronul si maine, si eventual il mai faci odata dupa Paste cand incep sa lucreze iar.
Mult succes maine, sa ai niste embrioni lipiciosi de mama lor 9 luni!
Manu, se prezinta bine situatia la tine, tin pumnii sa fie bine pana la sfarsit si sa se lase cu un test cu 2 liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Mihaele vezi la echo vorbeste cu dr si daca i ceva foliculi fa macr o inseminare luna asta. In ce zi o sa fii cand te duci la echo?
Luca eu stiu ca Lachi a avut embrionii usor fragmentati si are mandrete de gemene, deci cu DD inainte.
fetelor intratament bafta multa.
cristinici

Mergi la inceput

Fetelor, cand faci punctia iti trebuie iar internare, hartogaraie, trimitere de la medicul de familie, sau te duci pur si simplu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ELA,te pup si iti multumesc pt raspuns,Menogonul il tin la temp camerei,in bucatarie ,in dulap,unde temp in mod sigur nu sare de 25 grade,pt ca am oprit caloriferul,si cred ca este undeva 21-22 grade ,da le fac intramuscular,si ma doare locul mai tare nu neaparat in timpul injectarii,dar nu conteaza suport rezultat sa am,ca nu ma intereseaza durerea,am vrut sa vad daca si pe alte persoane le-a durut,.TE ,si vb.SUCCES tuturor fetelor:LUCALUCA,DORIS,OANA,MANU,la toate care sunteti in asteptari

Mergi la inceput