FIV 169
Raspunsuri - Pagina 18
LucaLuca spune:
gata, doamnelor, imi cresc doi ingeri in cerul din burta.:)
sunt in pat, intr-o râna, va scriu mai mult mai incolo, sa va povestesc cum am venit tolanita pe bancheta din spate si cu picioarele-n tavanul masinii, de mare spectacol pentru ceilalti soferi, mai ales in intersectii. viata e pitoreasca, am ras ca descreieratzii, mi-am impus sa ma potolesc, ca mi se zguduiau ovarele.:))
succes oana si doris, ma gandesc la voi!
ziceti-mi doar daca e ok ca mi-am pus o perna sub fese. (si pisoiul alaturi, nu intelege de ce nu mai are voie sa ma escaladeze:)
claudia_prea spune:
Luca, sa fie bine, si sa stea puiutii cu tine 9 luni! Sa-ti dea DD, 2 fetite superbe!
Pupici
huski spune:
LucaLuca, iti doresc sa ramai gravidutza si sa ramai la fel de vesela pe toata perioada celor 9 luni care urmeaza
mihaele spune:
LucaLuca sa ai grija de tine si de puiuti tai sa te ajute Dumnezeu sa armani graviduta si puiuti saramana la tin ein burtica 9 luni te pup
Blanche25 spune:
Doris, Oana multa bafta la punctie, sa fie cu multe ovocite!
Verga bafta la ET!
Luca de azi esti graviduta!!! Sa stai linistita in patut iar bebeii sa se stea lipiti de mami pentru urmatoarele 9 luni!
Felicia

. Te asteptam cu un test pozitiv!
Week end cat mai placut tuturor!
felicia_ spune:
LucaLuca, e bine si cu perna, e bine si fara, important e sa te simti tu cat mai confortabil. Poti sa te ridici, sa te misti prin casa, ca puiutii nu "cad" !![]()
Blanche, Ioana, Cristinici, Elenada,
merci pt gandurile voastre bune!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
Samba spune:
Fetelor, stie careva daca dr Tutunaru a inceput sa faca fertilizari la noua clinica ?Spunea ca va veni un profesor din Israel cu care va incepe consultatiile in vederea FIV. Are careva vre-o info ?
LucaLuca spune:
Girls, multumesc de urari, sa dea Dumnezeu sa fie bine. Oricum, sunt mult mai bine decat ieri, cand am incasat tare nasol faza cu fragmentatzia+subdezvoltarea. J'ai déjà fait mon deuil, ca sa zic asa.
Sa va povestesc de transfer. Cand am ajuns la laborator, ne-am anuntat si am intrat in sala de asteptare - care e foarte motivanta, fiind tapetata cu sute de fotografii be bébés-fiv -, si a venit imediat o doamna, alta decat biologista, nu o cunosteam. Ne-a intrebat daca vrem sa vedem embrionii, am zis da cu entuziasm, eu inchipuindu-mi ca e vorba despre o discutie despre embrioni, sau pe-acolo. A urmat insa un moment kodak: ne-a deschis in sala de asteptare alaturata un monitor si ne-a aratat in direct imagini cu cei doi embrionasi ai nostri selectati! Ne-am ouat maxim pe noi, si eu si mon mari. Ne-au dat lacrimile, pe bune! Eu mai eram si sub valium si spasfon. Si a fost prin surprindere, nu stiam ca poti vedea embrionii. De mare exceptie momentul!
Transferul in sine a fost, comme prévu, de o dificultate medie, dar medicul a asteptat pana a fost sigur ca totul este exact asa cum trebuie sa fie. Sotul meu a stat langa mine si m-a tinut de mana. (paranteza: stiti de ce avem abdomenele umflate dupa punctie? Efectele stimularii continua, continuam sa producem foliculi, eu am din belsug, am uitat insa sa intreb ce o sa se intample cu ei; se elimina singuri?). Toata lumea era, ca de obicei, amabila si zambitoare, mi-au explicat ce vedem pe ecran, mi-au spus ca embrionii sunt frumusei, endometrul bun, totul in regula. Dupa, m-au lasat pe masa inca vreo 20 de minute, doar eu si iubitul meu - ah, si Norah Jones, care a cantat in sala pe tot parcursul transferului, pentru atmosfera, o sa fie astia mici melomani din secunda unu de viata intrauterina. :)
Am multumit, am plecat si a urmat circu' globus pe bancheta din spate. Care bancheta din spate e martira, a vazut ea multe la viata ei, inclusiv tentative de procreatie naturala:)). Bun. Mi-am scos pantofii, m-am lungit, mi-a pus barbat'meu doua perne, una sub ceafa si una sub fund, caldura si muzica, totul minunat, dar nu imi gaseam pozitia. m-am frichinit, desi nu se recomanda. conclzia: nu aveam loc [a se citi: am picioare lungi; prea lungi!:))]. Mi-am zis ca e un semn, asa ca mi-am urcat cracii-n tavan. Si am inceput pelerinajul pe strazi si blevarde. Practic, eu eram ascunsa, pe luneta si ferestrele laterale se vedeau doar gleznele [fine, da?!:))] si jumatate din gambe. Eu nu vedeam foarte bine, dar barbat-meu era lesinat de ras, am perturbat traficul, un sofer din doi observa si apoi incepea sa se benocleze ca sa isi dea seama despre ce este vorba. :) Pogo in Togo, coca-cola in Angola! :)
Mi-e foarte bine acum. Ma abtin totusi sa joc sotronul. :)
goggy spune:
Dariela multumesc pentru incurajari. La IA nu mai e treaba cu bhcg-ul, macar am scapat de un stres. Nu ma opreste mineni sa-l fac daca vreau, evident, dar ei nu te mai cheama. Sincer, prefer asa pentru ca de multe ori uit ca trebuie sa-mi vina. Eu nu prea am simptome inainte de CM, dealtfel nici in timpul CM nu am.
Verga e normal sa te doara ovarele, o sa-ti treaca in cateva zile, daca nu mai devreme. Eu am facut hiperstimulare si a fost ceva mai nasol. Am emotii pentru tine, maine. Sa nu carecumva sa nu-i transferi pe toti. Iti tin pumnii! 
goggy spune:
Amzulica sotul tau a luat si branca ursului? Ai idee cum se administreaza?
Sau stie altcineva?