Copii din ce in ce mai tarziu...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Nu conteaza la ce varsta il faci, important este sa ti-l doresti din toata inima.
SUBSCRIU!
Sunt atatia parametrii care intra in joc, depinde de fiecare persoana, de fiecare cuplu, de fiecare situatie...deci, parerea mea e ca nu se poate bate in cuie "asa da/asa nu".
Am zis!... eu, Cristina, 32 ani, cu Fat-Frumos, dar fara bebe...in schimb, lucram la el!!!

Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

noi suntem de 10 si jumatate impreuna,, si avem un copil de 6 luni.Eu am 30 si sotul33, insa nu ne-am grabit deoarece am vrut sa avem o situatie materiala buna, o casa noastra, mai ales ca aici am doar 16 saptamani maternitate, restul stai acasa fara bani.
Eu cred ca fiecare lucru e la vremea lui, imi doream copilu demult, dar sotul nu era foarte sigur
eu cred ca trebuie sa lasi lucrurile sa se intample, fara sa faci planurii, stii tu cum e: PLANUL DE ACASA NU SE POTRIVESTE CU CEL DIN TARG!, insa o spun cu mana pe suflet, un copil e un DAR DIVIN!
spor la munca la bebe si sa va dea DD tot ce va doriti!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Eu am 24 de ani si un bebe de 6 luni, iar cu sotul sunt impreuna de 9 ani jumate. Am vrut sa fac un copil imediat dupa facultate, ca sa fie si cariera la inceput... m-am gandit ca imi va fi din ce in ce mai greu sa intrerup mai incolo serviciul. Iar acum, dupa venirea lui Catalin, simt cum m-am schimbat: sunt mult mai relaxata si ne gandim si la bebe 2 peste 2-3 ani. In mod cert a fost momentul potrivit pentru noi. E drept ca am lasat o pozitie de team leader pentru a sta mai mult in concediu, dar am avantajul ca meseria imi permite sa lucrez de acasa
Si nu am fost primii cu copii din cercul nostru de prieteni (25-30 ani).. Eu chiar remarcam ca a inceput lumea sa faca copii mai devreme Si anul asta stiu multi bebei pe drum...

Alexandra si Catalin (04.12.2007)

Mergi la inceput