Racusori, la apel! (36)
Raspunsuri - Pagina 9
MirelaV spune:
haha ... brecine. poate de la breton combinat cu spracene...zic si eu..k la fina mea asa se purtau...cuvintele combinate ![]()
viki, eu cred ca nu vrei sa lasi sotul singurel...
geo, nu despagubiri..in cel mai rau caz..sa te puna sa cumperi altul ![]()
la munca
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Missy, m-am amuzat teribil
, dar mi-am si amintit de copilaria mea. La un moment dat, eu si cateva prietene vorbeam cifrat, pronuntam cuvintele de la coada la cap. Uneori nici noi nu intelegeam ce-am zis
. Ciripituri...
Mire, ba sa stii ca as vrea sa-l mai las si singur. Sa mai respire. Sau sa simta ca-i lipsesc
. Sunt convinsa ca tot wk o sa stea precum Al Bundy, pe canapea si cu telecomanda la indemana
. Si o sa doarma pe saturate
.
Geo, cred ca or sa zica mersi ca s-a indurat cineva sa le bea ceaiul
.
Miki, gata? Esti in concediu?
Te invidiez
fetele, sa aveti o seara placuta.
http://community.webshots.com/user/viki39
Amalia spune:
Hop si eu in seara asta pe aici 
Sunt in continuare racita, dar sunt copil cuminte...aseara mi-am pus cartofi taiati si stropiti cu spirt pe gat si am dormit asa...o sa fac la fel si-n seara asta ca vad ca au dat inapoi amigdalele
Deja nu mai vreau sa aud de ceaiuri ca numai astea beau de o saptamana intreaga
Voi v-ati mai revenit cu racelile?
Cris, tu ce mai faci? Cuminte bebicul in burtica? Te simti bine?
Ma streseaza Summitul asta ca nu stiu cum o sa ajung la servici. De vreo luna ne-am mutat sediul langa Cotroceni, pe o strada de langa cinematograful Cotroceni. Sefa noastra zice ca o sa lucram
...speram sa nu..inca mai sper.
Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
si
8+
preda_vicky spune:
Buna dimineata, am pregatit ceiuc si
.
Eu ma simt mult mai bine azi. Am multa treaba de dimineata, asa ca va
cu drag si am
. Revin mai tarziu.
M&M spune:
Neata!!! Offf, fetelor!!! Va doresc multa sanatate si sa va treaca raceala asta odata!!!Sper sa nu ma molipsesc si eu...![]()
Amalia, bebe misca. Mai nou a inceput sa imi dea desteptarea pe la 6.00-6.30 dimineata.
E un nazdravan !!!!!DEja il iubesc...

Vicky, Mire, Amalia, Geo multa sanatate !!!
Vicky, mai e putin pana sambata.![]()
Missy,
alexia deja vorbeste codat!!! Haioasa foc.
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Georox spune:
Neata!
La noi se consuma ceai mult si daca mai beau si eu din cand in cand nu e chiar paguba. Dar acum jumate din firma e racita, deci va dati seama ca e batalie
Azi nu era nimeni...
I-a luat sange Sofiei din vena 

De ce oare ca e prea mica. Si nu a fost suficient si i-a mai luat si din deget.![]()
Iar maine mergem la IDR.
OF! sper sa treaca cat mai repede si sa iasa bine rezultatele. Saracuta! Mi-e asa mila de ea! Macar sper sa merite toate analizele astea.
Eu cu nasul si tusea care nu mai trece...
tuturor!
mephala30 spune:
Ma bag si eu in seama, am mai fost o data pe la voi, dar cum n-am intrat de ceva vreme, vad ca nu mai apar pe lista. Sper sa ma reprimiti. 
6 iulie e data nasterii.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mephala30 spune:
ca tot vorbeste Georox de ceai, va spun ca de vreo doua luni am renuntat la cafea si m-am dat pe ceaiuri.
Verde, antiadipos, rosu, alb, negru...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
preda_vicky spune:
sa vad cine ce mai zice...
Geo, fii sigura ca o sa merite toate analizele, doar le faci pt. binele ei, nu ca sa te afli in treaba si sa cheltui cat cuprinde.
Cris, ce bb matinal
.
Amalia, Mire, Geo,bolnavioarele noaste, va
si multa sanatate. Sa fuga virushii, uratii
.
Mephala, te stiu de la "nou stil de viata", de cand ma tot documentez cum sa slabesc
. Citesc dar inca nu am intrat pe-acolo. Deci, bine ai revenit
.
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by preda_vicky
Mephala, te stiu de la "nou stil de viata", de cand ma tot documentez cum sa slabesc. Citesc dar inca nu am intrat pe-acolo. Deci, bine ai revenit
.
multumesc.
Pai, hai si pe dincolo,