Racusori, la apel! (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Pai, o sa vin si dincolo cand o sa fiu pregatita sufleteste si consecventa. Acum nu ma simt in stare, cand stiu ca se apropie Pastele si stiu ce cozonaci face socrela. Sunt o incurabila. Merit o buna.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

he, he, pana la Pasti mai este. Ai putea slabi 2-3 kg, .
Dar, te asteptam cand vei fi pregatita.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am ajuns ei eu pe acasa.
viki, minunata cafeaua de seara () stii tu...
mephala, bine ai revenit printre noi. te trec imediat pe listuta. intamplator ma uitam acum cateva zile la pozele tale si admiram ce ochi superbi au baietii.
amalia, vezi listuta noastra la sfarsit
geo, sofia ce face?
cris, pupici.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Buna dimineata. Prezenta cu ceiuc si .
Monica, ma bucur ca ti-a priit cafeaua de seara.
Am o stare nashpa, drept pentru care va pe toate de la cap la coada si de la coada la cap, si sa ma bag ca strutul, cu capul in nisip, pana-mi trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mephala, bine ai venit!!!
Fetelor, mie azi imi este un somn!! Ma streseaza ca in fiecare noapte trebuie sa ma trezesc de 3-4 ori sa ma duc la toaleta...
Vicky, sa treaca starea .
Mire, cum iti mai e???
Amalia?
Miki, gata cu munca??
Annes, Geo, Missy multi

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata! Va dau si eu cornuri sa le asortati la cafea sau la ceai.
Cristina, esti un ca fericit ca te scoli doar de 3 -4ori pe noapte. Eu cred ca na duceam de 6-7 ori. Iar ziua nu stiu cum de mai aveam timp sa muncesc. E unul din dezavantajele sarcinii. Sper ca in rest sa ai parte de o sarcina usoara!
Mirela, Sofia e bine. Mai tuseste ceva, sper sa ii treaca cat mai repede, la analiza e sange a fost bine pana la urma caci desi a plans nu s-a zbatut cum fac alti copii. Iar la IDr-ul de azi a venit cu ea de o veselie... Am reusit sa ii tai unghiile, treaza fiind!Dimineata ne-a dat trezirea ea, noi dormeam de zile mari.Azi ne ducem la Buzau, ca trebuie sa mai aducem lucuri de pe acolo. De PAste vom fi aici caci Petrica s-a dus dascal la o biserica in B. si e prezenta obligatorie. Ma gandesc de pe acum la meniu. Voi aveti planuri? Eu acasa cu Sofia. Nici la inviere nu pot merge...
Azi mi-am luat cizmele ca nu mai puteam de frig si tare bine mi-a fost!E mult prea frig pentru gustul meu!Poate se va mai incalzi putin, m-am saturat de haine groase.
Noutati nu mai am deocamdata...
Mire iti trimit pe racusori poze!

tuturor si sa aveti un wk minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata
io nu-s mai bine dar nici mai rau. ma supara gatul in continuare. tusesc putin si simt o jena continua. mai curge putin nasul, e infundat alte ori..si tot asa!
viki, tre sa-mi dai un miel. e bine venit...vine Pastele!
geo, n-am primit pozele!
cris, alte metode in afara de tot ce am incercat pana acum....sa treaca raceala.....or exista?
la treaba

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mirela, mea culpa, iarta-ma, te rog. Am zis eu bine de dimineata ca nu-s in stare sa gandesc azi. Blonda cu diploma sau ?
Referitor la intrebarea pusa lui Cris, pot sa raspund si eu? Aspirina saracului. Uneori e eficace. Iar daca ne mai tine mult in sah vremea asta capricioasa, cred ca nimic nu o sa mai aiba efect.
Geo, bune cornulete, chit ca ingrasa.
Cris, si mie imi este somn, dar la mine este vremea de vina.
Mephala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare,
N-am citit nimic din urma. Azi e ultima zi

Sunt prezenta dimineata la cafea

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Mirela, nu stiu ce are netul asta ca nu vrea sa le trimita, dar incerc mai tarziu. Si am atatea poze frumoase! Sper sa reusesc pana la urma!

Mergi la inceput