Racusori, la apel! (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Mire, tensiune, stres, iar eu ma sint tare naspa.... Nu vreau sa indispun pe nimeni asa ca dipsar din peisaj. Poate maine reusesc sa pun pozele ca nu am reusit aseara sa le descarc.

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

CRIS ce burticuta draguta ai.

fug ca striga Maia
scuze ca e asa scurt, va continua mai tarziu

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va dau Buna dimineata si sau ceai. Am tremurat de frig dimineata si am ramascand am vazut ca a nins azi-noapte. Brrrr.
Mire? Te simti mai bine? Multi si sanatate.
Geo, ai grija de tine.
Sunt in zona, dar nu am chef de vorba, iar sunt intoarsa.
, toate racushoarele!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Neata!
Va dau si eu cei daca vreti!Si cornuri cu gem. Tot racita...Sofia dupa atata stat acasa plange cand o las la cresa...Maine ii fac analize date de dr.Stanciu - 120lei. Super!

In rest, nimic nou
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
mmmmm..cornuri cu gem , ceiuc,,,Vicky, Geo ce darnice sunteti!!!
Nici mie nu mi-a venit sa cred azi noapte cand am vazut ca ningea de parca ar fifost mijlocul iernii..
Mire, ce mai faci?? Ti-a trecut raceala???
Missy, multumesc mult. Ce mai fac fetele??
Miki? Amalia???
Vicky, hai ca mai e putin si pleci in excursie. Ar trebui sa te simti excelent , mai ales ca azi e miercuri si sambata acusica vine.
Geo, offf!!!! Multa sanatate!!!1

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sunt la munca..inca bolesc. nu...nu mi-a trecut. stagneaza. oricum, ma simt destul de rau
pupici si o zi buna va doresc.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mirela ne luam de mana, ca si la mine stagneaza de vineri, ca sa nu zic ca se agraveaza. Am luat un sirop de tuse si sinupret pt nas.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Cris, cum sa nu fim darnice cu noastre? Nu trebuie sa va rasfatam si noi aici cumva?
Mire, Geo, ce sa mai zic? Va mai ofer o cana de ceai in plus. Si la mine stagneaza, din fericire nu am probleme cu gatul, nu tusesc. Doar sinuzita si durerile aferente de cap.
In ce priveste excursia, ma incanta si nu prea... Nu stiu ce m-a apucat, presupun ca starea asta proasta isi spune cuvantul. Macar sa avem vreme buna pe unde mergem, sa nu fie asa frig.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Mai fetelor mai, mi-e si frica sa mai trec pe aici cu atata raceala in clubul racushoarelor.
noi suntem toate bine, Maia devine periculoasa, se ridica singura in fundulet, dupa 15-20 secunde pica intr-o parte sau pe spate sau burta, cert e ca trebuie sa fi tot timpul langa ea.
Alexia cu ale ei, prietene de la gradi, vizite, secrete. Ne-am distrat tare intr-o seara de ea, a scos 2 perle, vi le zic si voua poate va inveselesc: Brecine si Vasilca daca puteti ghici ce inseamna. Dezlegarea enigmei: brecine = sprancene (nu ma intrebati de unde vine) si vasilca = saliva.

va pupacim dulce

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Missy
M-ai facut sa rad!
Vicki, sper din toata inima a ai parte de vreme frumoasa. Zona este superba!Merita vizitata!
Mire, hai sa ne facem mai repede bine, nu vrei? Cred ca o sa consum tot ceaiul de la serviciu...Sper sa nu ma puna sa platesc despagubire.

Mergi la inceput