Racusori, la apel! (36)
Raspunsuri - Pagina 7
Georox spune:
neata!
Cred ca ne-a lovit pe taote raceala! Si eu ma bucur de o raceala care cred ca a devenit gripa acum pentru ca nu imi mai trece cu nimic. Iar nasul imi curge in disperare si e super infundat. Faceam ieri mancare si ma intrebam daca miroase a ars sau nu. Tare naspa e! Ziua mai e cum mai e, dar noaptea si dimineata e jale. Sper sa treaca mai repede ca sa nu mai dau si Sofiei.
Am fost ieri la ziua unui baietel de 2 ani.. S-a distrat dandu-se pe tobogan, mergand cu trotineta, a mancat cu n-a mai mancat de mul, iar la final ca sa incheiem apoteotic petrecerea, a profitat de neatentia mea si a scurs o cutie de bere, mai mult pe ea...
Precoci copiii astia! Dupa ce descarc pozele, va trimit si voua...
insanatosire grabnica tuturor!
O saptamana minunata va doresc!
mikiriki spune:
De Paste
Criss, esti o gravida foarte frumoasa. sarcina usoara in continuare
Mire, Vicky, Geo, insanatosire grabnica.
Geo, e precoce Sofia ta :-)
Mai fetelor eu trec printr-o faza nasoala. Peste 5 zile am concediu si atunci o sa stau la ``barfe`` cu voi. La noi a venit iarna, cu zapada si frig. Cand ma gandesc ca saptamana trecuta am incaltzat balerinele pt. o zi si acum tre sa-mi scot cizmele si haina groasa din dulap....ma apuca nervii
Va doresc o saptamana minunata. De azi incep si eu countdownul...mi se pare tare aiurea sa lucrez schimbul 2 inainte de Co....poate reusesc sa intru de maine in schimbul 1
( daca vrea cineva sa schimbe cu mine)
Miki
M&M spune:
Miki, ce haios e Mister!!!ce serios sta la pozat!!! Un scump, nu altceva. Si ce de-a bunataturi...
Serviciu usor.
Si mama mea imi zicea ca azi dimineata cand s-au trezit s-au speriat ca nu e Pastele si Craciunul de sarbatorit la ce zapada si ce frig era!!!
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MirelaV spune:
va salutic in fuga...tot bolnava sunt. cris..cu tot cu homeoatu' meu tot nu trece. de aseara imi curge nasul rau... oscilam intre a venit la munca si a sta acasa dar am zis k daca stau acasa o iau pe aratura...asa k iata-ma. ma pregatesc sa plec la 6 k am niscai treaba
miki, frumoase pozele..am auzit k ninge la voi....las k vin eu cu caldura ![]()
viki, sotul tau cum e? ia zi..ne vedem si cu ramona sapt asta? mai sunt amatoare pt o seara?
geo, astept pozele cu sofia. cum mai e atmosfera acasa?
gata...ma pregatesc sa inchid pe aici..
pupici si o seara buna. ne auzim mai tarziu.
MirelaV
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Seara buna fetelor 
Mirela, cand o creste si burtica, pun eu poze ![]()
Cris, stau cam prost cu greturile...aseara n-am mai intrat ca de la 18 m-a luat cu rau si pana la 22 cand m-am culcat numai asa am tinut-o...iar de dimineata pana la 12 la fel. Noroc ca am apucat sa pap un sandwich de dimineata, si apoi am reusit sa inghit ceva pe la 13. Deh, o iau de la capat ca la David se pare 
Raceala aia tot nu mi-a trecut...si ma dreg numai cu ceaiuri de care mi s-a acrit rau. Cu vremea asta capricioasa, nici n-o sa-mi treaca prea curand.
Mirela sa stii ca si eu uras rau de tot lunea, te inteleg din suflet 
Noroc ca maine e marti 
Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
si
8+
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Haideti la o
sau in ceai fierbinte, suc de gref pentru
noastre, sa le treaca greturile.
Am inghetat in dimineata asta. Tot racita, ma doare capul, dar ce nu ma doare
. Incerc sa nu bag in seama.
Mire, as veni la intalnire, asa racita cum sunt, cu tine nu ar fi o problema, ca facem schimb de virusi, dar ce ne facem cu celelalte fete? Ca sunt cuminti si sanatoase
, nu ca noi. In alta ordine de idei, mersi de intrebare, sotul e bine acum. Putin trist ca ramane singur in wk, ca eu cu Dani mergem in excursie.
fetele de la distanta, sa nu va molipsesc. Sa aveti o zi frumoasa.
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
neata. eu sunt acasa azi, mi-e mult mai rau. poate din cauza ca am stat in casa de vineri pana luni si apoi am iesit..am mers la sv..nu stiu
oricum...nu mi-e bine 
viki, unde plecati in excursie?
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Mire, multi
si multa sanatate, incearca si ia Coldrex max-grip, parca-i spune, e bun. Cel putin la mine sa zicem ca a avut efect, nici nu mi-a trecut, dar nici mult mai rau nu mi-este
. Stationez
.
Plecam la Horezu, dormim la Tismana, vizitam manastirea Horezu, casa memoriala a lui Brancusi, Poarta Sarutului si Masa Tacerii, Pestera ia o pauzarii... macar sa avem vreme buna, ca de vazut avem ce vedea
.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!!
ce harnicute sunteti!!!
Vicky, multa sanatate!! Of, cred ca e de la vremea asta ciudata. Ce misto ca pleci cu Dani in excursie.
Mire, multa sanatate!!! Asa rau iti e de stai acasa???
Amalia, te inteleg perfect. Eu imi cumparasem bakerolles sa rontai, altceva nu puteam sa mamanc ..
sa treaca greturile.
Miki, hai ca mai e putin pana la concediu...
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"