Racusori, la apel! (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

neata!

Cred ca ne-a lovit pe taote raceala! Si eu ma bucur de o raceala care cred ca a devenit gripa acum pentru ca nu imi mai trece cu nimic. Iar nasul imi curge in disperare si e super infundat. Faceam ieri mancare si ma intrebam daca miroase a ars sau nu. Tare naspa e! Ziua mai e cum mai e, dar noaptea si dimineata e jale. Sper sa treaca mai repede ca sa nu mai dau si Sofiei.
Am fost ieri la ziua unui baietel de 2 ani.. S-a distrat dandu-se pe tobogan, mergand cu trotineta, a mancat cu n-a mai mancat de mul, iar la final ca sa incheiem apoteotic petrecerea, a profitat de neatentia mea si a scurs o cutie de bere, mai mult pe ea...Precoci copiii astia! Dupa ce descarc pozele, va trimit si voua...

insanatosire grabnica tuturor!
O saptamana minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Saptamana asta voi ajunge la Otopeni cu serviciul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

De Paste

Criss, esti o gravida foarte frumoasa. sarcina usoara in continuare
Mire, Vicky, Geo, insanatosire grabnica.
Geo, e precoce Sofia ta :-)

Mai fetelor eu trec printr-o faza nasoala. Peste 5 zile am concediu si atunci o sa stau la ``barfe`` cu voi. La noi a venit iarna, cu zapada si frig. Cand ma gandesc ca saptamana trecuta am incaltzat balerinele pt. o zi si acum tre sa-mi scot cizmele si haina groasa din dulap....ma apuca nervii
Va doresc o saptamana minunata. De azi incep si eu countdownul...mi se pare tare aiurea sa lucrez schimbul 2 inainte de Co....poate reusesc sa intru de maine in schimbul 1 ( daca vrea cineva sa schimbe cu mine)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Miki, ce haios e Mister!!!ce serios sta la pozat!!! Un scump, nu altceva. Si ce de-a bunataturi...Serviciu usor.
Si mama mea imi zicea ca azi dimineata cand s-au trezit s-au speriat ca nu e Pastele si Craciunul de sarbatorit la ce zapada si ce frig era!!!

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va salutic in fuga...tot bolnava sunt. cris..cu tot cu homeoatu' meu tot nu trece. de aseara imi curge nasul rau... oscilam intre a venit la munca si a sta acasa dar am zis k daca stau acasa o iau pe aratura...asa k iata-ma. ma pregatesc sa plec la 6 k am niscai treaba
miki, frumoase pozele..am auzit k ninge la voi....las k vin eu cu caldura
viki, sotul tau cum e? ia zi..ne vedem si cu ramona sapt asta? mai sunt amatoare pt o seara?
geo, astept pozele cu sofia. cum mai e atmosfera acasa?
gata...ma pregatesc sa inchid pe aici..
pupici si o seara buna. ne auzim mai tarziu.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna fetelor
Mirela, cand o creste si burtica, pun eu poze
Cris, stau cam prost cu greturile...aseara n-am mai intrat ca de la 18 m-a luat cu rau si pana la 22 cand m-am culcat numai asa am tinut-o...iar de dimineata pana la 12 la fel. Noroc ca am apucat sa pap un sandwich de dimineata, si apoi am reusit sa inghit ceva pe la 13. Deh, o iau de la capat ca la David se pare
Raceala aia tot nu mi-a trecut...si ma dreg numai cu ceaiuri de care mi s-a acrit rau. Cu vremea asta capricioasa, nici n-o sa-mi treaca prea curand.
Mirela sa stii ca si eu uras rau de tot lunea, te inteleg din suflet

Noroc ca maine e marti

Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata. Haideti la o sau in ceai fierbinte, suc de gref pentru noastre, sa le treaca greturile.
Am inghetat in dimineata asta. Tot racita, ma doare capul, dar ce nu ma doare. Incerc sa nu bag in seama.
Mire, as veni la intalnire, asa racita cum sunt, cu tine nu ar fi o problema, ca facem schimb de virusi, dar ce ne facem cu celelalte fete? Ca sunt cuminti si sanatoase, nu ca noi. In alta ordine de idei, mersi de intrebare, sotul e bine acum. Putin trist ca ramane singur in wk, ca eu cu Dani mergem in excursie.
fetele de la distanta, sa nu va molipsesc. Sa aveti o zi frumoasa.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata. eu sunt acasa azi, mi-e mult mai rau. poate din cauza ca am stat in casa de vineri pana luni si apoi am iesit..am mers la sv..nu stiu
oricum...nu mi-e bine
viki, unde plecati in excursie?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mire, multi si multa sanatate, incearca si ia Coldrex max-grip, parca-i spune, e bun. Cel putin la mine sa zicem ca a avut efect, nici nu mi-a trecut, dar nici mult mai rau nu mi-este. Stationez.
Plecam la Horezu, dormim la Tismana, vizitam manastirea Horezu, casa memoriala a lui Brancusi, Poarta Sarutului si Masa Tacerii, Pestera ia o pauzarii... macar sa avem vreme buna, ca de vazut avem ce vedea.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
ce harnicute sunteti!!!
Vicky, multa sanatate!! Of, cred ca e de la vremea asta ciudata. Ce misto ca pleci cu Dani in excursie.
Mire, multa sanatate!!! Asa rau iti e de stai acasa???
Amalia, te inteleg perfect. Eu imi cumparasem bakerolles sa rontai, altceva nu puteam sa mamanc ..sa treaca greturile.
Miki, hai ca mai e putin pana la concediu...

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput