Condoleante!! Florys nu mai este...
Raspunsuri - Pagina 13
Shiva_noemi spune:
Sincer imi pare nespus de rau....nu am cunoscut-o nici eu dar e o veste si o poveste f trista, sa ne gandim ca a ramas ceva in urma ei, ceva f frumos dupa cum se vede si doi copilasi care chiar daca sufera sa speram ca vor fi sanatosi si care vor duce mer=moria ei la vesnicie.......
As avea o mare rugaminte la toti care o stiti pe Mariaa...... as dori sa vb cu ea despre boala Lyme..... Eu lucrez la D-na dr Butiurca la spital si poate am si cunoscut-o pe mama ei (Mariaa)....acum 2 zile am aflat ca sunt si eu suspecta de aceasta boala....saptamana asta vreau sa fac testul pt borelioza, momentan sunt in concediu de boala....(apropo eu am 28 ani si vreau sa vad cam la ce ma pot astepta, ce am vazut la noi in spital sincer nu ma prea linisteste)....
Mariaaa daca citesti astept un semn de la tine
Ms frumos si inca odata sorry pt Florys.... e ceva de neinchipuit prin ce trece fam.
simi spune:
Condoleante familiei, din tot sufletul!
Am cunoscut-o pe Flory la inceputurile forumului, o mamica deosebita, buna, calda, iubitoare! M-i s-a rupt sufletul sa aud vestea asta! Mai ales ca-n 2003 am pierdut unul din cei mai buni prieteni din cauza aceeasi boli. A avut o forma de limfoma, a facut si el transplant de maduva, iar la o saptamina s-a stins dragul de el! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
Melodia asta era preferata lui, am ascultat-o la inmormintarea lui si i-o dedic Florentinei din inima:
http://www.youtube.com/watch?v=Ki9xcDs9jRk&feature=related
Smile,tomorrow could be worse!
Mariaa spune:
Florys nu a fost numai un nick pe DC. Cei pe care ne-a atins cu vorbele ei bune o vom pastra mereu in gand Florys, pentru noi tu esti aici inca
Shiva_noemi - te astep aici sa discutam despre Lyme
multumesc Alina pentru mesaj.
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Party DC
@ Lyme
noi, impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
lunna27 spune:
Dumnezeu s-o odihnesca in pace si sa aibe grija de cei doi copilasi!
Condoleante familiei!!
aidaciolac spune:
Sincere condoleante Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
abia acum am vazut ma uit in lista de mess si inteleg ca nu o sa ma mai cheme niciodata. Cine poate sa imi spuna ce s-a intamplat?
Nu trebuia sa fie asa. Vad ca ultimele zile tot vesti din astea aduc. Nu e corect.
Imi pare rau
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
gehas spune:
Trist. Dumnezeu sa o odihneasca si sa le dea putere celor care au ramas in urma ei.
gehas