Condoleante!! Florys nu mai este...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Condoleante familiei.
Am ramas deja fara cuvinte, cat de trist poate sa fie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catya spune:

Imi cer scuze ca nu am mai intrat ,am avut computerul defect.
Va multumesc tuturor ,care au adresat condoleante familiei noastre.
Multumesc in mod deosebit lui Hannen ,care a dovedit de fiecare data ,ca este o fata deosebita,Flory te-a indragit f mult, mamica de printese.
Ortansa ai descris-o atit de frumos pe Florentina, mamica cu doi copilasi superbi.Era f mindra de ei si f grijulie .A fost o mamica ,o sotie si o femeie extraordinara.Nu o spun ptr ca este sora mea.Am facut scoala alaturi de ea.Mama asa si-a dorit ,fiind diferenta doar de un an si trei luni intre noi,ea era mai mare ca mine ,s-a gindit sa nu mai "repete" de trei ori clasa intii.Am copilarit impreuna.Eu eram "oaia neagra",mereu pusa pe glume ,ea a fost intotdeauna de o seriozitate deosebita.Prima pe liceu ,prima pe facultate.A fost eminenta ,f ambitioasa ,facea lucrurile din suflet .Niciodata nu refuza nimic.A avut un suflet f frumos si a daruit multa iubire celor din jur fara a cere nimic in schimb.
Theo multumesc f mult ptr tot ce ai scris despre ea.
Am vazut ca o fata a pus un link cu nasterea Sarei.M-a impresionat f mult.Am revenit in timp ptr citeva minute recitind povestea nasterii nepotelei mele cu parul balai,care acuma este o domnisorica .M-am intors la realitatea dura si rece.Pamintul este mai sarac ,de cind ea a plecat atit de departe.A plecat acolo unde nu este nici suferinta nici lacrimi.Florentina ,surioara noastra draga sa te odihneasca Dumnezeu in pace si sa aiba grija de copilasii tai.Te iubim si te vom iubi pina la eternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Condoleante familiei!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Sincere condoleante familiei.
Dumnezeu s-o odihneasca pe Florys.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Condoleante familiei!
Dumnezeu sa o odihneasca pe Florentina! Ce tinara a fost, e incredibil

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Desi nu am cunoscut-o, m-a intristat povestea ei.
Condoleante familiei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

N-am cunoscut-o pe Florys insa povestea ei m-a impresionat tare mult si pur si simplu nu-mi pot opri lacrimile. Sa te odihnesti in pace Flori si sa veghezi asupra puilor tai mereu. E atit de nedrept, atit de nedrept!
Sincere condoleante familiei!

LiaMaria

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Initial creeata de hannen

Pentru unii dintre noi doar un nick Florys,insa pentru familia ei cea mai prestioasa comoara,fiica,sora,sotie si mama!

...in mod sigur intra la categoria userilor care nu fac valuri
Dumnezeu sa o odihneasca si sa aiba grija de familia ei
iar tie pentru frumoasa introducere

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

E atat de cumplita vestea asta... nu imi vine sa cred ca citesc asa ceva, citesc si am lacrimi in ochi, pe care m-i le sterg discret deoarece sutn la job...
Florys, a fost aici, la inceputurile DC, a fost pe chat, si cele si cei care erau atunci pe DC si-o amintesc cu mare placere, printrei ei ma numar si eu... Sarah s-a nascut la o jumatate de an dupa Diana si stiu ca pe chat vorbeam des de copii...

E incredibil cum o femeie atat de tanara si de luptatoare sa plece din lumea asta atat de repede si dupa chinuri mari, si mai ales sa lase in urma ei doi copilasi care daca nu ma insel, nu au decat sub 10 ani... Sarah, face 6 acum si James are 9 sau 10 ani?!

Sper doar ca copii, familia si apropiatii ei sa o pastreze in suflet si in gand pentru toata viata cu mare dragoste!
Condoleante!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Condoleante sincere!
N-am cunoscut-o dar ma doare sufletul ca era asa tanara:((
Doamne ai grija de puii ei!

Mergi la inceput