Clipe de viata 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Arianna_M spune:
Anaxena.....
ce de hainute ai luat pt bebik....![]()
sa iti traiasca fetita......ce repede creste...![]()
7 Kg pierdute....mai am inca 7 de pierdut....!!!
anaxena spune:
daaaa...creshte
sa speram ca nu creshte si intre picioare!!!
chiar acum ma pregateam sa ma imbrac si sa mai fac cateva poze
Ana-Maria
26+
am o
MARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
voicu_bebi spune:
bey voi ce faceti azi de papa....ca sunt in dilema...ceva cu pui daca mai stiti ca am niste ciocanele de pui in frigi si nu stiu ce sa mai gatesc.
Anca..

Arianna_M spune:
Ati fugit???
eu ma pregatesc sa plec la un botez....un baietel....frumos foc!!!![]()
Week-end placut va doresc!
7 Kg pierdute....mai am inca 7 de pierdut....!!!
voicu_bebi spune:
distractie placuta Arianna
...sa faci poze sa te vedem si noi...si pupici lu bebe
Anca..

Gabitza1977 spune:
voicu_bebi, poti sa bagi la cuptor ciocanelele, impreuna cu niste cartofi si mirodenii...yamiii! si niste salata verde langa!![]()
http://bd.lilypie.com/GDF2p2.png
Butterfly1 spune:
Arianna , distractie placuta !
Ancutz , o salatzica verde cu morcov ras ca sa te mai vitaminizezi un piculetz ! si potzi face si un piure de cartofiori.Sau o tocanitza , depinde ce-ti place.
Butterfly1
voicu_bebi spune:
ok... super..sa vedem ca am asa o foame in mine..cred ca imi fac si eu acuma o salatzica si cand vine sotul de la munca bag ciocanele la cuptor cu cartofiori ...deja salivez
Gabitza
felicitari pt testele pozitive..si iti tin pumnii sa fie totul bine la dr si sa vii cu confirmarea ca e bebe
Anca..

Gabitza1977 spune:
voicu_bebi, merci mult! te felicit si eu inca o data pentru bebe (am facut-o si la spirante)si iti tin pumnii sa fie bine totul pana la capat!
la salata, eu ti-as recomanda ulei de masline, am citit ca e foarte sanatos pt bebe!
http://bd.lilypie.com/GDF2p2.png