Clipe de viata 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Alexa , ce-ai patit ? Ia-ti micul dejun in linishte , doar nu vrei sa ne faci si pe noi sa bocim...Ca suntem multe sensibile pe-aici. Apropo , da' tu eshti cu laptopul dupa tineee...?sau te-ajuta telefonul mobil ?

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

....cred ca e timpul sa-mi schimb si eu tickerul..

.......
TESTELE MELE!!!...

LAURA +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

merci mult-mult Alexa!!!
si tie felicitari din toata inima, cu toate ca te-am mai felicitat o data, dar la aspirante si nu stiu daca ai vazut! un bebe sanatos si frumos ca tine!
sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine, tuturor!

http://bd.lilypie.com/GDF2p2.png

Mergi la inceput

...sunt cu latopul dupa mine...si cu modemul
mic si portabil de la Vodafone...

.......
TESTELE MELE!!!...

LAURA +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Nu vreau sa jignesc pe nimeni cu postarea mea , dar vreau sa mi spun si eu punctul de vedere asupra acestui subiect
Acest subiect a fost creat ca sa putem posta aici indiferent de starea noastra , fie ca suntem aspirante , gravide , mamici , sa putem vb despre orice , nu numai despre simptome si teste de sarcina
PT ASA CEVA EXISTA SUBIECTUL ASPIRANTE OPTIMISTE
Nu stiu de ce am eu impresia ca el deja sa transformat in ceea ce era inainte numai ca i am schimbat doar denumirea...am ajuns de unde am plecat
Nu vreau sa mai existe certuri , ca pe mine de ce nu m ai pupat azi , ca de ce nu mai bagat in seama si gata imi i au jucariile si plec
Acest subiect a fost creat pt avea un loc al nostru , noi vechile prietene , tocmai pt a evita situatiile deranjante
Eu la aspirante nu am mai scris o perioada pt ca acolo nu se mai discuta decat despre teste , simptome , etc...
E posibil ca eu sa iau o pauza..asa cum a luat si Oana....si atunci noi ce facem , ce sa mai cautam acolo???
Cand vom avea din nou subiecte comune , atunci probabil ca vom intra din nou sa scriem acolo...dar pana atunci trebuie sa avem si noi un loc undeva

Nu mai vreau certuri si discutii , acest subiect a fost creat pt armonie , veselie , prietenie !!!
Cui nu ii convine sa nu scrie si gata
Dar nu va bateti joc de el...este pacat...am creat prietenii frumoase pe acest forum si asta vrem sa fie locul nostru de intalnire
Atat vrem...

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

SUBSCRIU la Marinik

.......
TESTELE MELE!!!...

LAURA +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Se pare k nu vorbiti romaneste fetelor....Marynik...si Crisa...

7 Kg pierdute....mai am inca 7 de pierdut....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Alexa.....

si sotul meu este la braila......

pofta buna !!

7 Kg pierdute....mai am inca 7 de pierdut....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

care-i treaba pe aici?
despre ce sau cine vb?

Ana-Maria26+
am oMARIA!!!AMR 14sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Alexa , ai un intreg arsenal ! Daca ai terminat micul dejun , sa-ti fie de bine. Si eu am mancat putin ca mi-era fomik. Fetelor , ca sa nu mai existe proobleme haideti sa vorbim despre altceva.Nu va enervatzi ca nu vretzi sa facetzi riduri , nu ?

Butterfly1

Mergi la inceput