Clipe de viata 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Butterfly1 spune:
Buna Ancutz , ce faci , eshti bine ? Cum ai dormit , te-ai mai linishtit si tu putzin ?
Butterfly1
Butterfly1 spune:
Neatza Arianna ! Te-ai trezit ? Avem cafelutza si pt tine. Fetelor , mai vrea cineva cafea ?
Butterfly1
Arianna_M spune:
Multumesc pt cafea.....
....dar nu consum....
mai bine un laptik....![]()
....pana in iunie..!!!!!
marynik spune:
Crisa , draga mea , intradevar ai pus punctul pe "i" , tot respectul meu 
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
Alexa.1983 spune:
Neatzaaaaaaa....2 capitole????
Fetele...ce surpriza placuta
eu tot la Braila
in restaurant, imi pap micul dejun
si recuperez 
HAI CRISA CU TESTUL ALA!!!!!!
Pup fetele mele frumoase 
....
...
TESTELE MELE!!!...
LAURA
+4
Gabitza1977 spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Acum am vazut noul subiect si mi se pare super! Multumesc Alexa ca m-ai trecut si pe mine in listuta!
Ce mai faceti?
Eu, BINE! ![]()
Haideti sa va povestesc, ca nu mai pot tine pt. mine: pe 10 martie, cam cu 2 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa imi vina cm-ul, am vazut cateva pete maronii...si bineinteles ca m-am pleostit!
Si totusi... pt. ca aveam un test Clearblue cumparat, l-am facut seara. Siii... a iesit pozitiv, liniuta a doua nu la fel de intensa ca prima, dar se vedea bine. Si m-am gandit, bineinteles, ca am avut avort menstrual. Si asteptam sa vina uratii in forta.
Daaaar... NU AU MAI VENIT! Si am mai facut alataieri si ieri cate un test, Barza de data asta, ambele clar pozitive!!!!
Marti merg la doctor! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Va pup pe toate, cu drag!
http://bd.lilypie.com/GDF2p2.png
Butterfly1 spune:
Gabitza , fugi repede la doctorel , nu mai ashtepa ! Doamne-ajuta sa fie bine !!! Mult noroc !![]()
Butterfly1
Gabitza1977 spune:
Butterfly, multumesc, asa am sa fac. Mai devreme de marti insa nu m-am putut programa nicaieri, din pacate. Dar mai este un pic. 
Alexa.1983 spune:
quote:
Originally posted by Gabitza1977
Buna dimineata fetelor!!!
Acum am vazut noul subiect si mi se pare super! Multumesc Alexa ca m-ai trecut si pe mine in listuta!
Ce mai faceti?
Eu, BINE!
Haideti sa va povestesc, ca nu mai pot tine pt. mine: pe 10 martie, cam cu 2 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa imi vina cm-ul, am vazut cateva pete maronii...si bineinteles ca m-am pleostit!
Si totusi... pt. ca aveam un test Clearblue cumparat, l-am facut seara. Siii... a iesit pozitiv, liniuta a doua nu la fel de intensa ca prima, dar se vedea bine. Si m-am gandit, bineinteles, ca am avut avort menstrual. Si asteptam sa vina uratii in forta.
Daaaar... NU AU MAI VENIT! Si am mai facut alataieri si ieri cate un test, Barza de data asta, ambele clar pozitive!!!!
Marti merg la doctor! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Va pup pe toate, cu drag!
BRAVO GABY....FELICITARI!!!!!!....m-a busit plansul in restaurant
ce emotieeeeeeee

FELICITARI PENTRU BEBE MIC........
...TESTELE MELE!!!...

LAURA
+4