Clipe de viata 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Mai fetelor , pe unde v-ati ascuns.......
Dar eu de ce nu mai sunt in lista cu data nasterii?
Nu ma mai iubiti si pe mine?
Fetelor , maine ,o sa intru sa va povestesc ce am facut la medic, ca am fost pe 12.03.la Vladareanu, si pe 14.03 la Predoi.
Vesti proaste, dar intru maine si va scriu, cu lux de amanunte(dak va intereseaza)
Pupici multi!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Oana sunt de acord cu tine, trebuie facute analize amanuntite. Dar oricum i-ar prinde bine sprijinul nostru acum ca este foarte afectata. Io nu pot intelege cu atatia medici pot da un diagnostic dupa ureche si cum se face ca in cazul ei fiecare are alta parere. Sa speram ca ii da de capat si afla care e problema.
Tu ce mai faci, cum mai stai cu conceputu? Ca am cam pierdut siru. Stiu ca ai avut si tu ceva probleme.
Putza asta al nostru n-a vrut nici cum sa stea la poza A masurat dr ce-a putut pe acolo si e bine. A zis ca are ventriculul cranian stang usor dilatat si ca trebuie urmarit dar sa nu ma ingrijorez. Va pup si ma bucur sa va "revad".

bujo 22+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

m-am pierduuut.Abia abia am dat de voi,asta daca ma primiti si pe mine .
Si fiindca sunt tare obosita si la ora asta nu ma mai duce capul,lamuriti-ma ce trebuie sa trimit in email,va roog.
Nu vreau sa ma las de voi fiindca mi-ati devenit tare dragi ,chiar daca sunt mai noua.

http://tt.lilypie.com/4z6T0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Vad ca iar se ajunge ...la chestii de-astea, si sincera sa fiu sa va spun nu cred ca Alexa a deschis subiectul asta ca sa il mocirlim.
Eu nu pot sa inteleg e chiar atat de greu de vazut ca subiectul nu este si nu se bazeaza pe teste burti gravidenie bebei si alte alea? Chiar nu se poate sa discutam si altceva?Adica nu zice nimeni sa discutam si despre asta ..dar totusi.. Zau asa??? Eu cred ca s-a vrut a fi un subiect in care nu sa se discute doar despre asta...ci sa mai discutam si altceva ca pe vremuri..despre ce mai gatim despre ce ne-am mai cumparat sa mai facem si glume ...deci nu stiu cum sa spun ca sa nu jignesc...dar...daca vreti sa se discute iar DOAR despre asta eu zic ca ori se duce dracu si subiectul asta , ori gasim intelegerea sa postati\postam ...la aspirante acolo unde e subiectul.Ce e asa de greu de inteles???? Eu de exemplu acum cand am probleme si nu mai sper cel putin pentru o perioada sa raman , Marinika la fel va trebui sa inceapa tratament, Arianna la fel , Oana...deci poate vrem si noi sa vorbim si despre altceva nu???Ppentru asta am vrut sa deschidem un alt subiect unde putem sa mai glumim, fetele de pe vremuri!!!) nu numai despre teste si despre simptome (care tre sa recunoastem ca fiecare le-am avut macar o data imaginar!!).Eu va spun sincer ca nu mai vreau sa se discute doar despre asta.Si nici nu mai vreau sa vad mofturi...si suparari si da de ce ..pe mine nu m-ai pupat de ce mie nu mi-ai dat cafea de ce de ce de ce!!! Santem mature zic eu!!!
Zau asa ....cu riscul de a nu fi de acord in totalitate cu mine va rog sa reflectati si sa analizati...NU VREM SA SE SCRIE DOAR DESPRE PROIECTELE BEBE(pentru ca mai existam si noi celelalte care ne-am luat gandul cel putin pentru moment...mai sant fetele care acum sant gravide sau mamici...Nu stiu poate nu m-am exprimat corect dar am simtit nevoia sa intervin dupa postarea lui Bujo..Nu stiu de unde si de ce s-a ajuns la concluzia ca subiectul aspirante optimiste s-a mutat aici.Chiar nu pricep..Noi o sa scriem in continuare acolo...cel putin eu , dar momentan nu mai am ce sa scriu..acolo se discuta clar numai despre asta..Ma rog ma opresc aici.Daca nu santeti de acord cu mine astept comentarii pe text..daca da..multumesc inseamna ca santeti pe aceeasi lungime de unda.
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Buna dimineatza fetelor ! S-a trezit cineva la o cafelutza calda ?
Haideti ca se raceshte. Laptic la cafea vreti ?

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata.Eu sunt tare bucuroasa azi,fiindca ajunge sora mea din Germania si mi se potoleste dorul. Are doi copii un baiat si o fetita,ca doua flori.Nu i-am mai vazut din iulie ,anul trecut,decat pe messenger.Abia astept

http://tt.lilypie.com/4z6T0.png

Mergi la inceput

Neatza Anida ! Distractzie placuta cu surioara ta si poate o convingi sa intre si ea pe forum....sa ne dea si noua nishte sfaturi ceva, avand in vedere ca are 2 copilashi !
Ia-ti o cafelutza cu laptic cat e inca fierbinte !

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza CrisaS, tu dormmi deja acum

Noname, ce vesti aduce vantul?

Oanaiacovita, that's pretty much it.

Si ca sa indeplinesc cererea Crissei, eu azi fac placinta de mere. Nu pot sa zic ca ma pricep sau ca am mai facut. Am zis sa cumpar foi din comertz, mere, scortisoara.. si cam atat. Lipseste ceva ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Mergi la inceput

Neatza ! Nishte zaharel iti mai trebuie... Bea cafelutza si da fugutza la magazin !!!!Deja mi-e o pofta....

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele ce faceti? va multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi..bujo nu m-am suparat pe tine,este bine ca le-ai spus fetelor exact ce am vorbit noi si care e situatia mea....
eu pot sa zic ca ma simt rau , dar cum a zis si Oana ,Baby , Bujo am sa ma duc sa mai fac o alta ecografie la un alt dr si o sa vad atunci ca sincer nu pot sa stau 2 saptamani .
Crisa,stiu ca ai scris cs la subiectul asta sa nu vorbim despre bebe,tratamente sau alte chestii..scuze inca o data
va pup

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput