Clipe de viata 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Butterfly1 spune:
Ancutz , te sfatuiesc sa nu faci inca salatzica pt ca mai dureaza destul pana este gata puishorul la cuptor. Eventual , poti sa o tai intr-un castron , sa-i adaugi celelalte legume (ceapa , morcov , ardei sau ce-i pui tu)si tine-o in frigider.Dar nu ii pune inca sarea , uleiul , otetul (zeama de lamaie) pt ca frunzele de salata se inmoaie destul de repede si rishti ca la pranz sa mananci o salata "fleshcaita"![]()
![]()
e bine sa ii adaugi toate astea cam cu 5-10 minute inainte de servire.Parerea mea....
Butterfly1
Gabitza1977 spune:
Butterfly, ai dreptate, salata mai bine sa fie facuta dupa ce e gata carnita la cuptor.
Si bine ca ai mentionat zeama de lamaie, e mai sanatoasa decat otetul.
http://bd.lilypie.com/GDF2p2.png
Butterfly1 spune:
Uleiul de masline presat la rece (atentie!!!)este foarte-foarte putin amarui dar foarte sanatos ,la fel si lamaia . Eu daca nu am lamaie , prefer sa pun zaema de la o portocala nu foarte coapta. Bine , eu am si mania de a combina diferite condimente !
Ancutz , ai grija cu mancarica.Ref la puiul la cuptor , te sfatuiesc sa cumperi pungi pentru copt . Pui pulpitele acolo , le condimnentezi (FARA ULEI SAU UNT SAU ORICE ALTFEL DE GRASIMI)legi pungutza la gura si amesteci foarte bine puiul in punga.Pui punguta pur si simplu intr-o tava la cuptor si gata. Daca vrei o fripturica mai crocanta , intepi punga de cateva ori cu o scobitoare inainte de a o scoate din cuptor cu 15 minute.daca o frei mai frageda , intepi punga de 5 ori cu scobitoarea inainte de a o baga la cuptor.
Eu asa fac puiul la cuptor ca sa scap de grasimi: nu mai pun ulei si fripturica iese super ! Sau poti face pui la rotisor , sau pui pe sare. E mult mai sanatos asa !![]()
![]()
![]()
Butterfly1
voicu_bebi spune:
Cristina mersi frumos iubita de reteta
,si eu to asa fac cumpar punga magica din aia si bag copanelele si le condimentez intep punga si o bag la cuptor si iese asa de bun mai fac si la tava in cuptor iese si asa bun dar mai bun e la punga ![]()
Gabitza
nu stiu daca bebe e la mine ..nu stiu daca ai citit la inceputul acestui capitol sa vezi diagnosticul de la ecografie,acolo am scris...asa ca bebe cred ca luna viitoare abia.
Anca..

Arianna_M spune:
Multumesc frumos pt urari....
am sa fac si poze...
...k sunt inebunita dupa ele.
si am s ail pup si pe bb...![]()
7 Kg pierdute....mai am inca 7 de pierdut....!!!
Butterfly1 spune:
Ancutz , ia spune-mi in ce stadiu esti cu mancarica ? Vezi ca la salatzica , daca o faci mai acrisoara potzi sa-i razi nishte mar sau nishte morcov.
Butterfly1
Gabitza1977 spune:
voicu_bebi, eu nu am mai intrat foarte des, ca nu prea am mai avut timp.. stiam doar ca ramasesei gravi... eu iti tin pumnii, poate este totusi bebe!
http://bd.lilypie.com/GDF2p2.png
voicu_bebi spune:
cristina...inca nu am inceput de facut papa...ca mai am de luat salatzica ca nu am..il astept pe sot sa vina acasa ca daca aseara am facut modificari prin casa, am mutat mobila prin dormitor,de fapt sotul a mutat ca eu nu ma simteam bine. si vreausa imi iau un cos din ala de rufe sa fac ordine prin casa
Gabitza..eu inca nu stiu ce sa mai cred sincer nu sunt asa optimista.
Anca..

Butterfly1 spune:
Ancutz , spor la treaba ! Si acum ce faci , stai cu burtik goala ? Du-te si papa ceva , ca altfel , bataitza la fetitza !![]()
Butterfly1
voicu_bebi spune:
Am papat niste niste sanwishuri cu bacon si rosii tare bune...acuma dau cu aspiratorul ca pe la 1 fara ma duc cu sotul sa isi sora-sa monitor pentru pc, si sa mai facem niste cumparaturi. tu ce faci? esti acasa?
Anca..