Clipe de viata 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
vrmoana spune:
Bujo sarcina mea s-a oprit din evolutie la aproape 9 saptamani.
Oana stiu ca Maryb e cel mai bun exemplu ca se poate. Eu nu-mi pierd speranta dar deocamdata sunt cam in deriva.
Gabitza felicitari pentru sarcina. Sa dea Domnul sa fie bine pana la capat.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
maryb spune:
buna fetelor, am trecut sa va salut.
eu sunt foarte obosita, noaptea trecuta m-am culcat la 2, m-am trezit la 6 dimineata si apoi am dormit de pe la 9 pana la acum la 1. Si inca ma simt ametita si cam nasol.
ma duc sa pap ceva acum ca inca nu am papat pe ziua de azi.
vrmoana,
si intradevar eu si cu bujo suntem un exemplu ca se poate ramane repede gravi dupa o pierdere.
va pup pe toate si va doresc o duminica minunata.
maryb
7+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
Butterfly1 spune:
Gabitza , o sa vb cu dr mea despre acidul folic. Dar mai intai trebuie sa-mi rez cu rana de pe col. Oricum eu am planificat bblul pt luna noiembrie ca nu vreau sa coincida DPN cu licenta.
fata !
Butterfly1
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by Gabitza1977
Crisa, te rog mult sa nu pleci de aici, nu vreau sa plece nimeni, de fapt!!! hai Crisutza, te rooog!!!!!!
va pup pe toate!!!
Te rog frumos sa ma crezi , daca vrei...m-am culcat cu un gust amar si m-am trezit tot cu el...credeam ca ...spiritul de turma...va fi si tinind cont ca e vorba de mine.
Se pare ca nu e asa..nu ati sarit NICI UNA SA EXPLICATI...m-ati lasat tarata in mocirla, ce misto e cand exista bou care iese inainte.Sant absolut dezamagita complet.
Crisa
http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu
yubi spune:
Te rog frumos sa ma crezi , daca vrei...m-am culcat cu un gust amar si m-am trezit tot cu el...credeam ca ...spiritul de turma...va fi si tinind cont ca e vorba de mine.Se pare ca nu e asa..nu ati sarit NICI UNA SA EXPLICATI...m-ati lasat tarata in mocirla, ce misto e cand exista bou care iese inainte.Sant absolut dezamagita complet.Crisahttp://tt.lilypie.com/lZpam5.pngVreau si eu sa fiu
[/quote]Crisa ,esti singura care ai dat de inteles ca aici este ,,club,, exclusivist si cine ,,se simte,, ar trebui sa nu se bage.Tu ai spus ca nu vreai sa auzi aici de simptome ,teste ,ovulatie ,etc.In schimb ,ai intrat aici si nu la aspirante ,sa ne anunti ca ai test negativ de sarcina.Sa inteleg ca la tine nu se aplica regula ?Daca vrei sa vorbesti doar cu cine iti convine ai posibilitatea sa o faci pe mess.Nu mi se pare normal sa le ironizezi si sa le iei la goana pe fetele noi.Daca altele au procedat asa cu tine,ar fi trebuit sa inveti ceva din asta si sa nu faci la fel.Am pierdut si eu 3 sarcini si sunt dezamagita,dar asta nu ma impiedica sa fiu alaturi de cele care incearca sa ramana gravide si sa ma bucur pt. cele care reusesc.Nu vreau sa te supere postarea mea,pt. ca nu acesta este scopul,dar si eu sunt directa si imi place sa spun ce simt.Vad ca la zilele de nastere sunt trecuta,dar in lista de la inceputul capitolului nu sunt mentionata ,prin urmare sunt binevenita sau nu?Oricum eu va
pe toate si va doresc o zi buna.
marynik spune:
sunt total de acord cu Crisa
desi sunt multe fete care sunt perfect de acord cu ea...ati preferat sa stati in umbra , sa taceti si sa nu spuneti nimik
acum 2 zile cand ea a fost prima care a deschis gura , eu am fost singura care i am dat dreptate si am comentat pe baza acestui lucru
nu mi se pare corect din partea voastra , parca eram prietene...
poate ca ati tacut ca sa nu ia o amploare mai mare acest conflict dar ea a cazut acum tapul ispasitor
mi se parea normal sa va spuneti si voi parerea nu sa ignorati discutiile si sa va comportati ca si cum nimik nu sa intamplat...
asta e ...deja sa ajuns mult prea departe si eu ma retrag
cine vrea sa pastreze legatura cu mine stie unde ma gaseste
numai bine va doresc
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by marynik
asta e ...deja sa ajuns mult prea departe si eu ma retrag
cine vrea sa pastreze legatura cu mine stie unde ma gaseste
numai bine va doresc
Era de asteptat Marimikule sa se ajunga aici!!!! Si noi care avem o varsta trebuia sa ne dam seama ca nu va avea alt sfarsit!!!
Mi s-ar fi parut corect din partea nosatra sa dam dovada de maturitate:))))) Se pare ca am cazut in plasa!!:))))))

Nu-i nimic apa trece pietrele raman!!!
Subscriu la ce-ai scris si ne vedem pe mess!!
Crisa
Vreau si eu sa fiu
anidaz spune:
Fetelor ,doresc ca aceste discutii sa se incheie aici.Eu am cerut ieri o parere si alexa mi-a raspuns foate clar ca am putea posta si noi daca avem ceva de spus si-i multumesc pentru asta.Insa am fost asa rautacioasa ,fiindca am citit de la inceput ”clipe de viata” fara sa postez si am simtit intepaturile crisei la adresa celor care s-au bagat pe aici cu subiecte pe tema bb.Eu am inteles perfect ca aici nu se vorbeste despre asta,mi-e foarte clar.
Dar m-a deranjat felul in care s-a pus problema si imi pare rau ca au fost tarate fete care nu au nici o vina in aceste discutii.Daca as fi gasit acest forum mai demult ,ati fi ajuns sa ma cunoasteti mai bine si poate v-ati da seama ca nu pot fi deloc o persoana falsa,spun ceea ce simt si stiu ca am de suferit din cauza asta,dar asta sunt si alta mama nu mai face ![]()
Va pup pe fiecare 
-dutelor sa ne tineti la curent cu stiri despre burticile voastre,va rooog.
http://tt.lilypie.com/4z6T0.png
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by anidaz
Fetelor ,doresc ca aceste discutii sa se incheie aici.Eu am cerut ieri o parere si alexa mi-a raspuns foate clar ca am putea posta si noi daca avem ceva de spus si-i multumesc pentru asta.Insa am fost asa rautacioasa ,fiindca am citit de la inceput ”clipe de viata” fara sa postez si am simtit intepaturile crisei la adresa celor care s-au bagat pe aici cu subiecte pe tema bb.Eu am inteles perfect ca aici nu se vorbeste despre asta,mi-e foarte clar.
Dar m-a deranjat felul in care s-a pus problema si imi pare rau ca au fost tarate fete care nu au nici o vina in aceste discutii.Daca as fi gasit acest forum mai demult ,ati fi ajuns sa ma cunoasteti mai bine si poate v-ati da seama ca nu pot fi deloc o persoana falsa,spun ceea ce simt si stiu ca am de suferit din cauza asta,dar asta sunt si alta mama nu mai face
Va pup pe fiecare-dutelor sa ne tineti la curent cu stiri despre burticile voastre,va rooog.
Whatttttttttttttttttttttttttttttttttt?
Nu pot sa cred asa ceva!!!!!
Am recitit de 15 ori am crezut ca nu vad bine!!!
Am vazut bine se pare!!
Vreau si eu sa fiu
bujo spune:
Ce-aveti fratilor ca io nu mai inteleg nimic. Crisa cine te-a tarat prin noroi? Aici sau la aspirante? Ca acolo n-am mai citit si mi se pare ca am cam pierdut siru ca io nu prea inteleg despre ce se vorbeste.
bujo
22+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo