Clipe de viata 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by bujo

Ce-aveti fratilor ca io nu mai inteleg nimic. Crisa cine te-a tarat prin noroi? Aici sau la aspirante? Ca acolo n-am mai citit si mi se pare ca am cam pierdut siru ca io nu prea inteleg despre ce se vorbeste.

Nu mai conteaza bujo:) Slava Domnului ca e doar un forum..!!Desi a fost bine ca am putut din astfel de conflict sa-mi dau seama care e straight si care nu.
Chiar ma bucur.
Energie consumata asa cum ai spus, dar am reactionat asa pentru ca mi s-a folosit numele prea des....si pe buna dreptate ca doar eu am iesit in fata sa pun pe hartie dorinta grupului..si era logic ca eu sa fiu tratata asa.
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Nu vreau sa fiu tzatza,dar asta voi fi acum si imi asum raspunderea unui avertisment daca e cazul.
Mai,femeie ,nu stiu cum te-au suportat fetele astea pana acum,ce ai domnule ,ce nu vezi bine?Tu chiar nu intelegi ca vreau sa terminam odata cu asta ,nu-ti pasa ca taram acest subiect ,ca si cel de la aspirante de altfel, in noroi?GATAA!Si mai mult cred ca arina are dreptate cu tine,te umfli in pene si apoi te victimizezi singura ca fetele nu-ti tin parte,nici macar nu este un subiect deschis de tine.
E ultima data cand iti raspund la provocare,oricat ma vei terfeli de acum inainte,pentru ca nu meriti sa-mi obosesc degetele pe tastatura pentru tine.

Scuze fetele ca trebuie sa asistati la asta,in privinta mea chiar nu va mai deranjez.

http://tt.lilypie.com/4z6T0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by anidaz
Nu vreau sa fiu tzatza,dar asta voi fi acum si imi asum raspunderea unui avertisment daca e cazul.Mai,femeie ,nu stiu cum te-au suportat fetele astea pana acum,ce ai domnule ,ce nu vezi bine?Tu chiar nu intelegi ca vreau sa terminam odata cu asta ,nu-ti pasa ca taram acest subiect ,ca si cel de la aspirante de altfel, in noroi?GATAA!Si mai mult cred ca arina are dreptate cu tine,te umfli in pene si apoi te victimizezi singura ca fetele nu-ti tin parte,nici macar nu este un subiect deschis de tine.E ultima data cand iti raspund la provocare,oricat ma vei terfeli de acum inainte,pentru ca nu meriti sa-mi obosesc degetele pe tastatura pentru tine.Scuze fetele ca trebuie sa asistati la asta,in privinta mea chiar nu va mai deranjez.http://tt.lilypie.com/4z6T0.png
In sfarsit a pus cineva punctul pe i .Sunt total de acord.Apropo ma deranjeaza cand cineva nu ma lasa sa ma exprim ,am si eu o varsta si nu tac la comanda ,mai ales daca am ceva de spus.E normal sa avem pareri diferite ,dar eu nu fac scandal daca nu imi convine ce spune altcineva.Daca am replica o dau in mod civilizat ,daca nu, ma abtin.Pe mine aerele de superioritate nu ma intimideaza asa ca lasati-o mai moale.Eu am argumentat tot ce am spus si daca aveti ceva de zis ar fi frumos sa faceti la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

OK, gata....s-a terminat cu discutiile astea aberante si frustrarile unora...
ASTEPTAM fetele noastre sa vina inapoi sa ne vedem de treburi,
discutii, sa depanam amintiri....HAIDETI aspirantelor,mamicilor,
gravidutzelor din toate saptamanile...

Dam de

www.tickercentral.com/view/9jaj/1.png " target="_blank">.......

TESTELE MELE!!!...

LAURA +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci, eu sunt o femeie gravida si NU am voie sa ma enervez.

Cu toate astea am facut-o. Yubi si anidaz, va rog din suflet sa incvetati si daca aveti o problema cu Crisa sa NU mai postati la acest subiect. NOI o supartam si chiar ne este o super buna prietena si un om de milioane cum poate putini pe lumea asta sunt. NU AVETI DREPTUl sa o judecati!!!!

Crisa si marynik nu stiu daca la mine va referiti ca nu v-am sustinut. Sper din suflet ca nu. Si daca sunt vizzata atunci va rog sa imi permiteti sa ma justific. Dupa cum poate stiti, maine este ziua mea de nastere si in acest weekend am avut putina treaba , am avut putin de umblat si nu prea am avut timp sa intru.
Am facut-o insa acum si m-am umplut de spume cand am vazut ca anumite persoane se baga in seama fara sa le ceara nimeni.
CUm au spus-o fetele acest subiect a fost deschis pentru discutii PASNICE intre PRIETENE. Sunt persoane care au suferit anumite pierderi sau care au anumite probleme. DE aceea nu este normal ca altele sa vina sa le judece pentru faptul ca NU au fost bagate in seama si ca nu li s-a spus despre deschiderea acestui nou subiect.

In fine, nu cred ca are rost sa mai continui pentru ca acest lucru a mai fost specificat si de alte persoane inaintea mea dar se pare ca degeaba. Iar eu chiar nu vreau sa-mi stric seara si nici zaiua de maine.

marynik, crisa, alexa, oana, vrmoana, mary, gaby76, gabitza1977, bujo va dulce dulce (Sper ca n-am uitat pe nimeni, dar sigur am facut-o ca's o gravida ramasa fara neuroni)

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Alexutza, ce faci? CUm te simti Ieri am facut un soc atunci cand ti-am vazut ticker-ul. DAr am inteles ca-l gresisei

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Cred ca vorbesc singura.
Ma duc si io atunci la teveu

POZNICI CU NOI
14+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Sunt chiar trista si cu un gust amar. Inca nu-mi vine sa cred ce mi-au vazut ochii.

Imi vine sa urlu si sa le zic cateva anumitor persoane. Dar nu are rost.

In fine. Nu voi mai scrie pe acest forum. Cine vrea sa mai vorbeasca cu mine stie unde sa ma gaseasca...

POZNICI CU NOI
14+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Gata Monica...m-am intors....am tras o fuga mica pana la
birou sa duc ceva...m-as tara si eu la tv dar e deja ocupat.
ca joaca STEAUA

Eu sunt bine,pot zice... ma mai doare bultica....si tzatzele...
altceva nu pot mentiona...sunt activa-turbo-psiho-maniaca toata ziua....

MAINE am ecograf la 18'15... aoleo maica...vine momentul adevarului..sper sa ma tina circuitele...

www.tickercentral.com/view/9jaj/1.png " target="_blank">.......

TESTELE MELE!!!...

LAURA +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fournicutza spune:

fetelor, eu nu tin pasul cu voi.....alexa, de abia astept sa-mi zici dc s-a bazut bebe la ecograf, au mi-ma facut programare pe 24.03, atunci sunt deja 5 sapt si 2 zile

Mergi la inceput