Clipe de viata 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 17
bujo spune:
Neatza gagici, sa aveti o zi excelenta!!
Butterfly nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi ca te afli sub limita. Trebuie tinut totusi cont (din cate am inteles din articol) si de istoricul familial, metabolism etc. Ori daca tu ai fost toata viata slaba si nu ai indicele asta in urma unei slabiri bruste chiar cred ca n-are rost sa-ti faci griji. Este la odisee o graviduta care te depaseste. La inceputul sarcinii avea 45kg la 1,70 inaltime. Si e perfect sanatoasa si bebeul la fel. Deci nu-ti fa griji ca daca ramai insarcinata o sa fie probleme. Astia micii stiu asa de bine sa ne suga de nutrienti ca sa-si umfle ei burtik
Asa ca relax si fa bebe linistita.
Nasol ca s-au facut 2 tabere. Ce pot sa zic...
bujo
22+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
vrmoana spune:
Buna fetele!
V-am tot cautat pe la Odisei si Aspirante si nu va mai gaseam. Iata-va totusi aici. Mi-am gasit si numele in lista de la inceput dece sunt cu voi. Oricum as fi fost pentru ca vad ca aici sunt fetele mele dragi.
Anca n-am citit decat capitolul acesta si inteleg ca doctora la care ai fost nu te-a lamurit foarte tare? In legatura cu ce ai scris (oncogen sau encogen)am citit si eu pe hartiile mele de la ecografiile din timpul sarcinii si scrie "formatiune ecogena ce sugereaza un sac gestational". Asta se intampla la prima eco de la 4 saptamani si 6 zile.
Ma gandeam ca poate te ajuta sa compari cu ce ti-a scris tie.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
oanaiacovita spune:
Neata fetele!!!!
Sper ca discutiile de genul celor din paginile anterioare sa se opreasca aici..
Oana mii mii de pupici 

Cum esti?(desi suna tampita intrebarea) Imi doresc foarte mult sa revii printre noi...
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
vrmoana spune:
Oana ce sa fac. Incerc sa-mi revin.Sunt aici cu voi. Veneam de la inceput dar nu am stiut ca s-a deschis subiectil acesta.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
oanaiacovita spune:
Oana, pentru ca o avem pe Maryb de exemplu, sun convinsa ca visul tau de a fi mamica se va implini din nou cat mai curand...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
bujo spune:
Vrmoana scuze ca nu sunt pusa la curent, dar ce s-a intamplat cut tine? Ai pierdut sarcina?![]()
Gagicoasele poate vreti sa vedeti ce lucruri am luat pt bb. Ziceti pareri.
bujo
22+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
oanaiacovita spune:
Bujo, sunt super super dragutze lucrushoarele...atat de mici...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Gabitza1977 spune:
bujo, sunt asa frumoase lucrusoarele!!!
unde ai gasit hainute asa dragute?
http://bd.lilypie.com/stgnp2.png
4+
Butterfly1 spune:
Bujo , adevarul e ca eu asa am fost dintotdeauna , insa ma gandeam ca ii fac rau la bblik. Probabil la momentul respectiv imi va recomanda dr ceva vitamine , cred ca B-urile (acidul folic).
Butterfly1
Gabitza1977 spune:
Butterfly, acid folic eu ti-as recomanda sa iei de pe acum.
Nu are ce rau sa iti faca si se ia inainte de a ramane
, de recomandat cu cateva luni bune inainte de bebe.
Poate ai citit deja articolul asta, dar eu ti-l dau, totusi:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=296
http://bd.lilypie.com/stgnp2.png
4+