examenul medical l-a dat de gol
Raspunsuri - Pagina 4
aspiranta74 spune:
VIZITA LA CABINET
Dupa ce insistasem in prealabil sa mearga impreuna cu mine lamedic,avand ca rezultat--[ "Tu o crezi pe baba aia ( e o doamna doctor in medicina mai invarsta), si nu ma crezi pe mine cand ati spun ca nu am relatii sex.cu nimeni altcineva in afara de tine???,nu merg cu tine,nu am de ce sa merg,nu sunt bolnav,tu esti defecta. ]...am reusit sa ajung la cabinet,unde ma ia doamna doctor in primire..[Ai sa te distrugi cu atatea antibiotice,VOI NU ATI AUZIT DE PREZERVATIV???.Ai raspund cu nonsalanta femeii naive increzatoare in partenerul ei,"dar de ce d-na dr?,cum sa facem dragoste cu prezervativ???...Vin si va intreb pe voi: FACETI DRAGOSTE CU PREZERVATIV,CU SOTII/IUBITII VOSTRI?????nu-i asa ca doamna doctor e nebuna si de fapt cel care are dreptate este electricianul ( prietenul meu)????....mi-a raspuns femeia cum s-a priceput mai bine,ca sa nu ma raneasca banuiesc,oricum sunt genul de om care nu prea intelege aluziile si subtilitatile( mai ales cand nu-si doreste sa le inteleaga),"EU ATI SUGEREZ SA O FACETI CU PREZERVATIV PENTRU CA NU AI MOTIVE SA IEI ATAT DE DES ANTIBIOTICE CAND EXISTA PREZERVATIVUL!!!!"
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Elise
[
PS: adevarul e ca si eu as fi spus la fel: ca existau zvonuri ca mama strabunicii bunicii mele a cunoscut un negru prin 1600 toamna ... si genetica asta nu e un domeniu suficient cercetat: poftim dovada, ca a iesit un mulatru!
Elise, mama fetei a recunoscut dupa testele de paternitate, au facut si test adn (se gandeau ca au incurcat asistentele copilul)si toate au iesit ca e copilul lor...(asta se intampla in Frantza)
Deci...copilul era dovedit al lor...doar ca era nitel cam...inchis la culoare
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by aspiranta74
VIZITA LA CABINET
Dupa ce insistasem in prealabil sa mearga impreuna cu mine lamedic,avand ca rezultat--[ "Tu o crezi pe baba aia ( e o doamna doctor in medicina mai invarsta), si nu ma crezi pe mine cand ati spun ca nu am relatii sex.cu nimeni altcineva in afara de tine???,nu merg cu tine,nu am de ce sa merg,nu sunt bolnav,tu esti defecta. ]...am reusit sa ajung la cabinet,unde ma ia doamna doctor in primire..[Ai sa te distrugi cu atatea antibiotice,VOI NU ATI AUZIT DE PREZERVATIV???.Ai raspund cu nonsalanta femeii naive increzatoare in partenerul ei,"dar de ce d-na dr?,cum sa facem dragoste cu prezervativ???...Vin si va intreb pe voi: FACETI DRAGOSTE CU PREZERVATIV,CU SOTII/IUBITII VOSTRI?????nu-i asa ca doamna doctor e nebuna si de fapt cel care are dreptate este electricianul ( prietenul meu)????....mi-a raspuns femeia cum s-a priceput mai bine,ca sa nu ma raneasca banuiesc,oricum sunt genul de om care nu prea intelege aluziile si subtilitatile( mai ales cand nu-si doreste sa le inteleaga),"EU ATI SUGEREZ SA O FACETI CU PREZERVATIV PENTRU CA NU AI MOTIVE SA IEI ATAT DE DES ANTIBIOTICE CAND EXISTA PREZERVATIVUL!!!!"
As fi cerut "babei" mai multe explicatii. NU as fi plecat nelamurita. O intrebam daca se transmite si pe alta cale decat prin sex neprotejat, cauzele .... TOATE cauzele posibile ale aparitiei infectiei, daca exista posibilitatea vindecarii complete, daca se transmite prin nastere unui viitor bebe samd.
Mergi si la alti doctori , poate iti dau si alte sfaturi.
... Si referitor la prezervativ... Eu as asculta sfatul medicului. Prezervativul il foloseste doar pentru o perioada de timp limitata , pana va vindecati ...si nu moare nimeni din asta!
Nu cred ca ti-a facut vreo aluzie ca te-ar insela....Aparitia bacteriei este singurul motiv pentru care crezi ca te inseala ?
Ar trebui sa existe si alte "semnale".
monixy spune:
persistenta problemei la partener poate fi cauzata si de tratamentul nerespectat cu strictete (ori a sarit peste unele doze , ori a scurtat perioada de trat . , ori , mai stii , l-a "fentat" pe motive "ce-are baba cu pistolul ?" ).
intai trebuie sa afli de la un medic exact modul de transmitere si apoi sa supraveghezi tratamentul partenerului si comportamentul lui in general.
multa sanatate !
aspiranta74 spune:
Doamnelor si domnilor,ladyes and gentelmen,mi s-a explicat ca aceasta ureaplasma este o bacterie,nu traieste in alt mediu( aer,capac wc,etc),dar o poti intalni in vaginele femeilor ignorante.Cand am facut amandoi tratament"a suferit" si el toata perioada alaturi de mine,a renuntat la alcool(bere) a luat medicamentul intocmai cum i s-a prescris,si vesnic am fost cu gura pe el sa-l ia,EL este un om cu o istorie a sanatatii corporale fara prea multe episoade,inca din copilarie,la modul ca nu a luat antibiotice vreo data,si orice antibiotic oricat de slab ar fi fost si-ar fi atins efectul scontat.
Poti sa inseli,e uman,poti sa ierti,e uman..dar te apuca toti dracii cand nu-i de ajuns ca te inseala mai trebuie sa-ti creeze si probleme de sanatate???
aspiranta74 spune:
Eu bag de seama ca voi vreti sa faceti din acest subiect un intreg razboi mondial.Pana sa ajung sa postez si eu aici am citit tone de subiecte,aproape ca v-am invatat pe de rost si stiu cam fiecare ce ar avea de zis daca ar STII intreaga istorie,s-ar intinde acest subiect mai mult decat as fi scontat,v-as da motive sa intrati mai des.Stiu ca e un forum si inevitabil apar polemici,doar asta e scopul.Nu vreau sa inoportunez.
ok,pe scurt...va intereseaza o istorie cu :amanti si amante? cu iubiri platite material?cu minciuni si depresii?Daca voi aduna cateva voturi pentru,poate am sa istorisesc
coltofeanu spune:
Am gasit pe internet si asta:
http://www.womania.org/womaniaongro/romanian/sexual/sexual_chlamydia.html
giulia71 spune:
Mai fata mea, schimba baba ca iti strica relatia si nu te mai indopa atata cu antibiotice?!
Tot o baba d'asta ca a ta cu studiile facute la Leordeni, mi-a bagat si mie in cap acu zece ani ca o amarat de cistita provocata de E. Coli se poate lua si pe cale sexuala
Si apuca-te yo ca nebuna si indoapa omu cu pilule si pastile ca in juma de an ii facusem ficatu praf bietului om
Schimba doctora...neaparat!
Ia ceva de intarire a sistemului imunitar gen: ecchinaceea, baraka si ce te-o mai sfatui vre-un dr bun si lasa-le naibii de antibiotice ca ai facut flora aia vaginala praf!
Bietu om si el o fi nevinovat...
...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!