examenul medical l-a dat de gol
Raspunsuri - Pagina 5
radcarmen spune:
salutare fetili!
sa ma prezint: sunt mama lighoanelor ce traiesc bine mersi in "gaurica".
Pe bune, lasand gluma la o parte eu sunt mama infectiilor genitale. Cred ca le-am luat pe toate aproape pe rand. Am facut cunostinta cu candida dupa un tratament cu antibiotic pentru ca dragul meu dr. de familie a omis sa imi dea si ceva care sa imi protejeze flora vaginala. Am facut o frumoasa infectie si eu si prietenul meu (actualul meu sot). Problema este ca de atunci a inceput sirul infectiilor mele repetate. Am luat enshpe mii de tratamente, eram bine o luna dupa care reincepea calvarul. Am ajuns sa fiu obsedata de igiena de am facut Gardnerella vaginalis - o bacterie care apare din prea multa igiena vaginala. Acuma lucrurile s-au mai calmat oarecum si am invatzat sa convietuiesc cu "lighioanele" atata timp cat nu ne deranjam unele pe altele.
Am uitat sa precizez ca sunt si mami de 11 luni si mi-am inceput sarcina cum altfel decat cu o infectie dubla: trichomonas vaginalis si cistita. Am scapat oarecum usor pe perioada sarcinii de infectie, dar trichomonas s-a reactivat dupa nastere. Acuma l-am starpit din nou dar nu stiu pentru cat timp...ca sigur nu pentru totdeauna.
Parerea mea draga aspiranta74 este sa nu crezi orbeste in ceea ce spune "baba", mai cere si alte pareri si ma ia si niste tratamente naturiste de intarire a sistemului imunitar. Pentru ca daca o sa continui cu antibioticele, nu numai ca nu vei scapa de chestia respectiva dar te poti procopsi si cu o candida bucala si intestinala plus ceva probleme hepatice.
Am uitat sa precizez ca tratamentele le-am facut si eu si sotul intotdeauna si am fost abstinenti pe perioada tratamentului si eventual o sapt dupa.
Sanatate maxima iti doresc si daca lighioana aia nu iti da probleme mari uita-o si intareste-ti organismul ca sigur ai nevoie.
Intreba cineva de aici (scuze ca nu am retinut), ai si alte motive sa iti acuzi prietenul de infidelitate? Pentru ca o simpla bacterie nu cred ca poate face dovada infidelitatii. Iar faptul ca "baba" a spus ca bacteria nu se transmite astfel nu inseamna adevar absolut. S-o fi transmitand ea numai prin contact sexual, dar poate a uitat sa iti spuna ca poate sa nu fie transmisa ci sa se reactiveze.
Asa cum zicea el e posibil ca tu sa fii "defekta" in sensul ca echilibrul florei bacteriene s-a stricat si s-a creat un mediu propice proliferarii bacteriilor de toate felurile.
Sanatate.
aspiranta74 spune:
Nu o mai lungesc si asa trec prin negre depresii.nici nu stiu de ce am intrat pe forum cand defapt nu vreau sa vad sau sa mai aud nimic.A recunoscut in final ca nu sunt singura persoana cu care se tavalea prin asternut.Doamne ajuta ca nu i-am fost sotie si ca nu m-am implicat pana la sacrificiu,pentru ca ce citesc de ceva vreme pe forum m-a ingrozit.Nu am avut alt mijloc de detectie a duplicitatii deccat propriul meu organism.El jongland foarte perspicace printre jaloane.Asa e cand te paleste ce naiba ne-o mai pali si pe noi,femeile...crezi ca tot ce zboara se mananca!!!!crezi si vrei sa crezi,ati doresti sa crezi,ati spui de mii de ori ca esti nebuna si te inseli singura.si atunci incepi sa cauti cu infrigurarea oricat de mica dovada si tot degeaba,chiar daca o gasesti ti se rastalmaceste totul,ti se spune ca nu e minciuna,ca e totul facut intentionat pentru ca ai fost sceptica.Si vrand nevrand incepi sa te pervertesti si toate valorile morale dobandite se pierd una cate una.Incepi sa minti si tu,pentru ca vrei sa afli adevarul si doar mintind si ascuzand fapte( altfel spunand adevarul l-ai pune in garda si si-ar gasi portite de scapare) crezi tu ca-l poti afla...Ash...nici asa...pentru ca el continua sa-ti spuna: tu esti paranoica si mincinoasa,eu nu te-am mintit niciodata,si invariabil din acuzator devii acuzat...dar tu continui sa simti ca ceva e in neregula...in fine...nu stiu cat de coerenta sunt...nu am mancat de cateva zile somn nici atat,am fata buhaita si arsa de lacrimi...NU MAI SPER NIMIC
almo spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Originally posted by Elise
[Ca sa vezi ca se poate si mai rau, eu era cit pe ce sa ma despart acu'citiva ani cind mi s-a descoperit o extrauterina... in conditiile in care pe buletinul de analize al lui barbatu-meu scria azoospermie. Si si-a repetat analizele prin vreo trei clinici, acelasi rezultat.
Si n-am calcat... prin vecini.
-----------------------------
Verisoara sotului meu a nascut un copil mulatru...fara sa fi calcat in strachini...si fara ca unul din ei sa fie negru sau mulatru...
Dupa scandaluri si suflete ranite s-a dovedit ca de fapt mama fetei avusese o aventura cu un negru, si cand a nascut un copil "alb" a ales sa nu spuna la nimeni...
Toate bune si frumoase multi ani de atunci...dar genetica in final a jucat "feste"!!!!
[b]
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
AOLEOOOOOOO !
Nimic de comentat.
Decat ca lasa-ti-o pe fata aia sa ii dea papucii baiatului. Ea nu are cum sa fie 100% ca o insala si deci va intreaba pe voi ce sa faca. Adica ce ... sa hotarasca altii in locul ei.
Sa fim seriosi.
Iar despre cele doua mesaje ... aoleu !
... sa va zic un banc :
--- banc : ----------
Noul tata intra in camera unde tocmai nascuse nevasta'sa: Copilul din patut era negru ca tuciu'... S-a uitat urat la nevasta'sa,... si aceasta s-a explicat:
-"Dragul meu, stiu de ce copilul nostru este negru. Stii, cand eram fetita, tatal meu lucra in Coasta de Fildes si mama a ales sa ma aplapteze o negresa. Genele negre din laptele ei au trecut direct in sangele meu si de aceea copilul nostru este negru...
- Barbatul mirat.."A da?"
Atunci barbatul a sunat-o pe maica'sa s-o anunte ca a devenit tatic.
-"O, dragul meu sunt asa de fericita... dar ia spune seamana cu tine???
-"Mama sunt cel mai fericit tatic din lume, sau aproape fericit..., bine e'..., e negru.... Dar am o explicatie!... Uite: nora ta , cand era mica, taica'su lucra in Coasta de Fildes, si maica'sa a ales s-o alapteze pe fi-sa o negresa. Genele din laptele negresei au trecut in sangele ei si uite asa copilul nostru este negru"
- "Aha! acum am inteles.. Este exact cazul tau cand ai fost mic, te-am alaptat cu lapte de vaca, si genele ei au trecut in sangele tau, de'aia esti un mare bou..
--- sfarsit de banc ----
mama verisoarei... o mare doamna si o mama adevarata.
stima si respectul. pentru fata mea si eu as zice c-am facut-o cu doi negri nu cu unul... tineti cont ca nu sunt femeie dar nu m-as feri sa "recunosc".
:)
sotul verioasoarei ... baiat de gasca alaptat cu lapte de vaca.
iar doamna Elise ... :)
sigur ca e posibil. religia ne arata ca e posibil.
:) ... doar ca nu cred ca e un caz religios aici.
(sotul lui almo)
Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze
Clover spune:
Daca tu simti ca esti intr-un triunghi conjugal, nu mai bine il urmaresti si obtii dovezi decat sa stai sa urmaresti o bacterie? Bacteriile astea care fac parte din flora normala dau infectie numai cand exista conditii sa se inmulteasca peste limita normala. Poate tu ai sistemul imunitar mai slabit si partenerul tau nu. Medical e posibil sa nu te insele, acuma daca tu simti ca te inseala lasa biata bacterie si cauta-i in mesaje si vezi pe unde umbla.
Si ca sa raspund la intrebarea ta, da exista cupluri stabile care folosesc prezervativul pentru ca efectele secundare sunt minime si siguranta maxima. Nu pricep de ce prezervativul e Cenusareasa mijloacelor contraceptive.
If all else fails, look cute.
Yasmine spune:
http://www.zoologix.com/primate/Datasheets/Ureoplasma.htm
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Clover spune:
Mister rezolvat. Da-i papucii si de acum incolo nu renunta la prezervativ.
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by Clover
Mister rezolvat. Da-i papucii si de acum incolo nu renunta la prezervativ.
Am vrut sa aflu finalul...Deci nu fu o furnicuta??!?
Mariaanna
cand vine BB?
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by almoquote:
Originally posted by sinzi_ana
Originally posted by Elise
[Ca sa vezi ca se poate si mai rau, eu era cit pe ce sa ma despart acu'citiva ani cind mi s-a descoperit o extrauterina... in conditiile in care pe buletinul de analize al lui barbatu-meu scria azoospermie. Si si-a repetat analizele prin vreo trei clinici, acelasi rezultat.
Si n-am calcat... prin vecini.
-----------------------------
Verisoara sotului meu a nascut un copil mulatru...fara sa fi calcat in strachini...si fara ca unul din ei sa fie negru sau mulatru...
Dupa scandaluri si suflete ranite s-a dovedit ca de fapt mama fetei avusese o aventura cu un negru, si cand a nascut un copil "alb" a ales sa nu spuna la nimeni...
Toate bune si frumoase multi ani de atunci...dar genetica in final a jucat "feste"!!!!
[b]
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
AOLEOOOOOOO !
Nimic de comentat.
Decat ca lasa-ti-o pe fata aia sa ii dea papucii baiatului. Ea nu are cum sa fie 100% ca o insala si deci va intreaba pe voi ce sa faca. Adica ce ... sa hotarasca altii in locul ei.
Sa fim seriosi.
Iar despre cele doua mesaje ... aoleu !
... sa va zic un banc :
--- banc : ----------
Noul tata intra in camera unde tocmai nascuse nevasta'sa: Copilul din patut era negru ca tuciu'... S-a uitat urat la nevasta'sa,... si aceasta s-a explicat:
-"Dragul meu, stiu de ce copilul nostru este negru. Stii, cand eram fetita, tatal meu lucra in Coasta de Fildes si mama a ales sa ma aplapteze o negresa. Genele negre din laptele ei au trecut direct in sangele meu si de aceea copilul nostru este negru...
- Barbatul mirat.."A da?"
Atunci barbatul a sunat-o pe maica'sa s-o anunte ca a devenit tatic.
-"O, dragul meu sunt asa de fericita... dar ia spune seamana cu tine???
-"Mama sunt cel mai fericit tatic din lume, sau aproape fericit..., bine e'..., e negru.... Dar am o explicatie!... Uite: nora ta , cand era mica, taica'su lucra in Coasta de Fildes, si maica'sa a ales s-o alapteze pe fi-sa o negresa. Genele din laptele negresei au trecut in sangele ei si uite asa copilul nostru este negru"
- "Aha! acum am inteles.. Este exact cazul tau cand ai fost mic, te-am alaptat cu lapte de vaca, si genele ei au trecut in sangele tau, de'aia esti un mare bou..
--- sfarsit de banc ----
mama verisoarei... o mare doamna si o mama adevarata.
stima si respectul. pentru fata mea si eu as zice c-am facut-o cu doi negri nu cu unul... tineti cont ca nu sunt femeie dar nu m-as feri sa "recunosc".
:)
sotul verioasoarei ... baiat de gasca alaptat cu lapte de vaca.
iar doamna Elise ... :)
sigur ca e posibil. religia ne arata ca e posibil.
:) ... doar ca nu cred ca e un caz religios aici.
(sotul lui almo)
Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze
aspiranta74-nu dispera incearca sa iesi cu prietenii si nu te inchide in casa, decat atunci cand vrei sa scrii pe forum.Aici vei gasi totdeauna sustinere si un punct de sprijin.
Te asteptam cu vesti.
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Victoria spune:
ALMO
Si sa nu ne ascundem dupa deget: nici ureaplasma si nici trichomonas nu sunt din categoria " Bacteriile astea care fac parte din flora normala dau infectie numai cand exista conditii sa se inmulteasca peste limita normala. Poate tu ai sistemul imunitar mai slabit si partenerul tau nu".Se transmit pe cale sexuala, asta este!
In nici un caz nu rezolvam cu "ignore" sau "intareste-ti organismul".
Almo a fost tare simpatica, eu prefer sa recomand cel putin un "google", si sa o iau in serios pe dr. "baba", pt. ca pana la urma s-a dovedit ca a avut dreptate!!!!
Aspiranta74, ai grija de tine, daca te ajuta cu ceva zi mersi ca nu a fost o boala mai grava....ma intelegi...E pacat ca asa ai reusit sa cunosti omul...
V