examenul medical l-a dat de gol
Raspunsuri - Pagina 3
Nerantula spune:
Aspiranta74, iubitul tau s-a retestat si el?
Te-ai gandit ca exista o posibilitate ca rationamentul tau sa aiba niste scapari (Sunt intrun triunghi conjugal,si iubitul meu plimba bacteria asta "de colo-colo") si il acuzi pe nedrept?
Cum ar fi sa gandeasca si el la fel in legatura cu tine? In oricare din variante: fie ca acum si testul lui iese pozitiv, dar mai ales ca nu ..
11+
Liniuta noastra
dodo spune:
Lasind la o parte supararea fetei ce a initiat topicul, vreau sa dauututror ce au raspuns, mi-ati facut o dispozitie de zile mari, Guestus, esti total
Am sa-ti raspund, aspiranta74, la obiect, pt. ca am avut si eu beleaua asta, care mi-a cauzat opierdere de sarcina in sapt18, necaz in urma caruia am descoperit existenta "lighioanei". Las la o parte latura sentimentala(dar daca doresti, iti pot spune ca sintem impreuna de aproape 20 de ani si nu se pune problema de inselat) si iti expun latura medicala: ureaplasma se poate contacta si sexual, dar nu exclusiv, odata contactata poate sta linistita in organism ani de zile, fara sa stii, pt. ca este asimptomatica. Ca si Candida, isi face simtita prezenta atunci cind organismul se modifica(ex.schimbarea pH-ului mucoaselor favorizeaza dezvoltarea in exces si atunci prezenta este simtita in mod deranjant). Dupa cum am spus, am aflat de prezenta ureaplasmei in urma testelor facute dupa ce am pierdut sarcina si am luat antibiotic(preventiv si sotul), dupa care la testul de dupa rezultatul a fost negativ. OK, m-am linistit, insa la urmatoarea sarcina, am cerut dr. sa-mi treaca pe setul de analize si detectarea ligioanei, care a fost gasita din nou. De ce? Habar n-am! Am luat nu antibiotic, ci ture de antibiotic, din sapt. 5 pina in sapt 31 cind, ca prin minune, a disparut, jivina. De ce am luat ture, pt. ca disparea iar dupa un nou control dupa 2-3 sapt sa reapara. Singura explicatie plauzibila a dr. a fost ca organismul meu, prin schimbarea balantei sistemului imunitar, ofera conditii reactivarii bacteriei, care cu siguranta nu poate fi stirpita 100%, desi reclama de la tot felul de antibiotice sustine asta, tre' sa-si vinda si producatorii de medicamente marfa..
Sfatul meu ar fi sa-i dai totusi credit partenerului, nu face o tragedie din asta. Daca te deranjeaza in continuare, fa-ti o antibiograma si tie si lui(daca si la el e confirmata existenta bacteriei), acelasi antibiotic sa reactioneze diferit/individ si vezi cum decurg lucrurile. Pt. linistea ta personala, cauta sa-ti observi si partenerul mai cu atentie si, daca nimic nu e suspicios, lasa omul in pace
Dahriana spune:
Topicul asta trebuia sa fie ceva serios si se pare ca a iesit de rasu curcilor.
Acu` macar ne-am amuzat si noi.
Oricum,aspiranta,sa nu stresezi acu omu ca te-a inselat,ca nici nu o fi adevarat.
Da tu nu l-ai inselat pe el niciodata ?
MissParker spune:
In afara de ureaplasma asta, tu mai ai alte dovezi sau banuieli intemeiate ca te inseala?
Felicia 25+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Elise spune:
aspiranta,
nu cred ca e cazul sa va departiti pentru atita lucru... expresia "iegzista o iesplicatzie!" e pertinenta in cazul asta :)
Ca sa vezi ca se poate si mai rau, eu era cit pe ce sa ma despart acu'citiva ani cind mi s-a descoperit o extrauterina... in conditiile in care pe buletinul de analize al lui barbatu-meu scria azoospermie. Si si-a repetat analizele prin vreo trei clinici, acelasi rezultat.
Si n-am calcat... prin vecini.
Dar asta stiam eu: www.resursadefun.ro/files/images/gi5_dalmatieni_1.jpg" target="_blank">explica-i daca poti... de unde extrauterina:)
Elise & BBLisa
Dahriana spune:
Doamne Eliseasta fu` buna
Si eu am o amica,care are o fetita de nu seamana deloc cu barbasu.Dar numai eu,ea si maicasa..stim ca e facut copilul cu amantu.
Barbatul ei e steril ...dar cica..minune..vai..a reusit el sa faca copil.
Tragic !
Elise spune:
Dahriana... oricit de jalnic ar fi fost amantul ala, nu cred ca as fi uitat "intimplarea" chiar ATIT de repede!
Elise & BBLisa
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Elise
[Ca sa vezi ca se poate si mai rau, eu era cit pe ce sa ma despart acu'citiva ani cind mi s-a descoperit o extrauterina... in conditiile in care pe buletinul de analize al lui barbatu-meu scria azoospermie. Si si-a repetat analizele prin vreo trei clinici, acelasi rezultat.
Elise & BBLisa
Verisoara sotului meu a nascut un copil mulatru...fara sa fi calcat in strachini...si fara ca unul din ei sa fie negru sau mulatru...
Dupa scandaluri si suflete ranite s-a dovedit ca de fapt mama fetei avusese o aventura cu un negru, si cand a nascut un copil "alb" a ales sa nu spuna la nimeni...
Toate bune si frumoase multi ani de atunci...dar genetica in final a jucat "feste"!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
XIO spune:
quote:
Originally posted by sinzi_anaquote:
Originally posted by Elise
[Ca sa vezi ca se poate si mai rau, eu era cit pe ce sa ma despart acu'citiva ani cind mi s-a descoperit o extrauterina... in conditiile in care pe buletinul de analize al lui barbatu-meu scria azoospermie. Si si-a repetat analizele prin vreo trei clinici, acelasi rezultat.
Elise & BBLisa
Verisoara sotului meu a nascut un copil mulatru...fara sa fi calcat in strachini...si fara ca unul din ei sa fie negru sau mulatru...
Dupa scandaluri si suflete ranite s-a dovedit ca de fapt mama fetei avusese o aventura cu un negru, si cand a nascut un copil "alb" a ales sa nu spuna la nimeni...
Toate bune si frumoase multi ani de atunci...dar genetica in final a jucat "feste"!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian[red]D-ale lui David
norocos bebele verisoarei tale de-as fi avut si eu aceeasi bafta ......
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Elise spune:
e, da, vezi aspiranta74, ce vi se intimpla voua e floare la ureche... asa, pas cu pas se poate justifica si un bebe negru din parinti albi, dápai o prapadita de ureaplasma... si asa nu stie nimeni ce-i aia...
Elise & BBLisa
PS: adevarul e ca si eu as fi spus la fel: ca existau zvonuri ca mama strabunicii bunicii mele a cunoscut un negru prin 1600 toamna ... si genetica asta nu e un domeniu suficient cercetat: poftim dovada, ca a iesit un mulatru!