examenul medical l-a dat de gol
Raspunsuri - Pagina 2
coltofeanu spune:
Daaa...... Si eu am aceiasi parere. E domneasca, domnule ! Numai domnii inteligenti o pot avea, fraierii , nuuuuu....
Guestus spune:
quote:
Originally posted by coltofeanu
Daaa...... Si eu am aceiasi parere. E domneasca, domnule ! Numai domnii inteligenti o pot avea, fraierii , nuuuuu....
coltzofeanu...de ce te bagi in discutii? ...ai avut tu ceva de genu" asta...sau cum?
guestus din experienta lui de 400 ani pe pamint iti spune ca bacteriile aseta apar si dispar...daca ei au fost in contratimp cu medicamentele au dat chix...si dureaza...asta nu e tratament de 7 zile si gata...la treaba
Nerantula spune:
Ureaplasma se poate lua si pe cale sexuala, dar nu numai. Stiu acest lucru de la o doamna doctor biolog de la spitalul Victor Babes. Nu-ti strica relatia de la atata lucru!
11+
Liniuta noastra
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
Ureaplasma se poate lua si pe cale sexuala, dar nu numai. Stiu acest lucru de la o doamna doctor biolog de la spitalul Victor Babes. Nu-ti strica relatia de la atata lucru!
asa Nerantula ....
"spitalul Victor babes-boli tropicale"....nu orice fel de boli...si aia acolo stiu ce vorbesc..
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by Nerantula
asa Nerantula ....
"spitalul Victor babes-boli tropicale"....nu orice fel de boli...si aia acolo stiu ce vorbesc..
Asta e un subiect cu fise? Mai raspunde cineva ceva, mai primeste Guestus o fisa gratis si se mai da o data in comedie?
11+
Liniuta noastra
aspiranta74 spune:
O vreme am vrut sa-mi smulg parul din cap,pe bune,dar am sfarsit in rasete copioase...Ori sunt in faza de negare,ori incep sa-mi bat joc de mine insami.Oricum va multumesc pentru momentele comice,ASTA NUMESC EU AJUTOR!!!...are cineva nevoie de niste UREAPLASMA?!...Mda,...si marmota invelea ciocolata...
coltofeanu spune:
quote:
Originally posted by Guestus
coltzofeanu...de ce te bagi in discutii? ...ai avut tu ceva de genu" asta...sau cum?
guestus din experienta lui de 400 ani pe pamint ...
Sa inteleg ca tu ... Eu, NU!
Poate ne impartasesti cate ceva din experienta ta de 400 ani.....
papadie spune:
quote:
Originally posted by coltofeanuquote:
Originally posted by Guestus
guestus din experienta lui de 400 ani pe pamint ...
Sa inteleg ca tu ... Eu, NU!
Poate ne impartasesti cate ceva din experienta ta de 400 ani.....
ihim...din Invataturile lui Guestus MacLeod din clanul Ureaplasma catre fiii sai Chlamydieni:)
blog
Clover spune:
Eu zic ca trebuie sa te calmezi. E vorba de o bacterie din flora normala care e prezenta la 70% din adultii activi sexual(sursa: wikipedia). Poate cauza probleme, ceea ce probabil ai patit tu, dar ar trebui dupa tratament sa te simti bine. Daca partenerul tau nu a fost virgin si a facut sex fara prezervativ vreodata e foarte scuzabil ca o are. Nu inseamna ca a cules-o cand era cu tine.
If all else fails, look cute.
aspiranta74 spune:
Clover,scuze ca indraznesc,dar se pare ca nu ai priceput ce ma framanta.Nici nu mai conteaza cui a apartinut bacteria,devreme ce ne-am tratat amandoi la momentul respectiv.Eu un tratament injectabil,el unul mai usor,pe cale orala.Problema se pune in momentul in care,eu repet analiza si sunt negativa,nu trece o luna si iar am simptome,firesc,reiau toate analizezle,cap-coada,si surpriza,ureaplasma convietuieste cu mine din nouSunt intrun triunghi conjugal,si iubitul meu plimba bacteria asta "de colo-colo".