examenul medical l-a dat de gol

examenul medical l-a dat de gol | Autor: aspiranta74

Link direct la acest mesaj

Luni de zile in urma,postam acest SUBIECT:
Buna ziua,sunt noua pe acest forum si ma intrebam daca nu ati putea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema,mai mult de etica,ca sa zic asa.Zilele trecute mi-am facut niste teste asa zise prenatale motivand ca vreau sa raman insarcinata intr-un viitor apropiat.Ultimele teste facute erau de prin martie cand speriata in urma unui tratament cu antibiotice( pentru o angina pultacee)am crezut ca am facut candida.Am facut atunci niste teste pe culturi si am rugat sa se preleveze si eventuale bts-uri(mai putin chlamidya).Din fericire toate au iesit negative.Dupa aceste teste l-am cunoscut pe actualul meu prieten.Inainte de aparitia acestuia in viata mea am folosit de cand mi-am inceput viata sexuala (mai putin la deflorare) doar prezervativul si datorita acestui fapt am fost ferita de orice neajunsuri vreme de multi ani.Acum el a insistat sa avem raporturi sexuale fara prezervativ.Totul a decurs excelent vreme de cateva luni pana la prima ejaculare in vagin.De atunci am inceput sa am un disconfort si o secretie.In urma testelor efectuate toate celelalte bts-uri inclusiv chlamidya au iesit negative cu exceptia
Ureaplasma urealyticum.Medicul mi-a spus ca se ia doar prin contact sexual...acum EL jura ca mi-a fost fidel si ca este imposibil sa-mi fi transmis mie acest virus( sau ce o fi).Nici eu nu am inteles cum de mi-a aparut chestia asta in buletinul de analize ,mai cu seama ca pana la ejacularea in vagin totul era perfect.Sa fi fost el doar un purtator de virus ,asimptomatic?Sa-l fi avut de ani de zile fara sa stie lucrul acesta?si pun aceste intrebari pentru ca eu mizez foarte mult pe sinceritatea lui.Puteam eu sa iau acest virus fara contact sexual???
Nu ma deranjeaza prea tare boala in sine cat INCERTITUDINEA contractarii ei.Orice raspuns mi-ar fi de folos si poate ar mai spulbera unele indoieli.Va multumesc anticipat..............................
Vremea a trecut intre timp,eu nu am gasit nici un fel de explicatie,mai cu seama ca postasem la "SUBIECTELE MEDICALE".Intre timp am facut tratamentul medicamentos si eu si partenerul.....Tot intre timp,am contractat din nou "problema".
De acum imi pot permite sa postez acest subiect in aceasta sectiune,PENTRU CA EL MA INSEALA !!!!!....Sunt plina de nervi si poate nu m-ar deranja atat de tare daca ar recunoaste.Dar l-a luat pe "NU" in brate si nu-i mai da drumul.
Haideti fetelor,faceti ceva si pentru mine.Va rog,ma omoara incertitudinea.Cat de ignorant si bou sa fii,cu statisticile medicale pe masa( faza 1 = infectie,faza2=negativ dupa tratament,faza 3 infectie din nou!!!)sa negi in prostie ca nu ai habar de unde "vine" infectia????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Chlamydia asta vine si pleaca... si vine si pleaca..lucreaza in reprize...e data dracului de afurisita.
Poate ca el o are de multa vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aspiranta74 spune:

Dar nu-i chlamidya domnule Guestus.E UREAPLASMA UREALYTICUM !!!Nici unul din noi nu a avut chalmidya vreodata.Si micoplasmele astea SE TRANSMIT PE CALE SEXUALA.

Mergi la inceput

Sorry....am crezut ca e chlamydia.
Dupa numele bacteriei UREAPLASMA UREALYTICUM ma intreb daca nu cumva a avut EL contact cu profesoara de latina
oricum extrage si tu esenta....poate ca bacteriile astea sint rude intre ele si actioneaza identic...adica apar si dispar...si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aspiranta74 spune:

Mai mult ca sigur face parte din marea familie a bacteriilor plimbate de ici colo de catre un penis pentru care fidelitatea jurata nu are nici o importanta/insemnatate.Ma irita ca nici macar acum,cu dovezi stiintifice nu vrea sa recunoasca.Dar ai gasesc circumstante,nu o fi fraier sa zica de 99 ori NU,si a suta oara DA

Mergi la inceput

Iti spune domnul Guestus ca bacteriile astea apar si dispar...si ca poate sa le aiba EL de la 18 ani si sa le plimbe.
D"aia si spun astia ca tratamentul trebuie repetat la un anumit interval..
La cite cazuri de soti vagabonzi sint aici pe forum ma intreb de unde nene se gasesc atitea fete sa le faca pe plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

faza 1 = infectie,faza2=negativ dupa tratament,faza 3 infectie din nou

FAZA asta 2 a existat si la el? Adica el sigur a avut si a scapat?
Si-a facut si el analize?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Guestus, esti totaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal!!!!

Am trait s-o spun si pe-asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Eu zic ca decat sa te inveninezi cu atatea suspiciuni, mai bine ai intreba clar medicul daca e posibil sa apara/dispara sau daca se putea lua si pe alta cale decat sexuala...
Stiu si eu....vreo furnicuta mai curioasa....sau chiar de pe mainile nespalate...

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ori e asa cum zice Guestus,desi mie mi se pare coalitie masculina,ori poti sa fii linistita ca tipul e fidel,tie si persoanei anterioare tie.

Mergi la inceput

UREAPLASMA UREALYTICUM...sincer de bacteria asta nu am auzit...dar pare ceva domnesc..e un nume cu rezonanta.......

yo zic sa intrebe la unul care se pricepe daca am dreptate.
"Guestus dupa forum a zis asa si asa...se poate sau nu?"

Mergi la inceput