Iasule, mandra cetate... (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

de cand am dat-o pe ceai, nu mai am cafea in casa, .

Fetelor, s-a deschis un cabinet medical: http://www.medexromania.eu/index.php
Stiti ceva, a fost careva?

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Nu am fost la cabinet, dar iti pot spune ca noi mergem cu micuta la doamna Rugina la spitalul de copii si consider ca e un medic foarte bun. Ne-a scos din multe belele.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Nu am fost la cabinet, dar iti pot spune ca noi mergem cu micuta la doamna Rugina la spitalul de copii si consider ca e un medic foarte bun. Ne-a scos din multe belele.

multumesc pentru raspuns.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

Atunci te invit la mine,ca am si cafea si am si ceai.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Atunci te invit la mine,ca am si cafea si am si ceai.

vezi ca s-ar putea sa vin, .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetele, va dorim week-end placut si odihna, acolo unde se poate.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Carmen 123, am inteles ca dl prof. Dafinescu sau Dafinoiu (nu mai retin numele exact) de la fac. de Psihologie de la Univ. Cuza ar fi foarte bun in asa ceva...mai multe nu stiu, nici daca ajuta, nici daca nu, important mi se pare sa accepte terapia de cuplu...e un pas inainte...
Fetelor, multumim pentru ceai verde, cafelutza...am tot savurat dimineata...
Va doresc sa aveti un wk-end minunat,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:

Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Da, eu!dar e mai demult deschis..
Ea e medicul meu de fam(ma refer la dna dr.Dimitriu, care e si titulara cab) si sotul e medicul pediatru al fetei.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Poftiti la o . Sau poate la un ceai verde? Inka banuiesc ca nu va place.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Prezent! Cafea am baut... cred c-ar merge un ceai sa ma energizeze. Spal rufe (sotul zice ca-i un fel de-a spune ca, deh, spala masina), am aspirat, urmeaza sa sterg praful si sa calc. Spre dupa-amiaza pun friptura la cuptor (la sot maine e prima zi de Paste) si mai vad eu ce fac (sper sa-mi trimita soacra-mea "neste" chestii ca n-am imaginatie pt. doua sarbatori la o luna diferenta).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput