Iasule, mandra cetate... (71)
Raspunsuri - Pagina 7
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by miki68
Prezent! Cafea am baut... cred c-ar merge un ceaisa ma energizeze. Spal rufe (sotul zice ca-i un fel de-a spune ca, deh, spala masina), am aspirat, urmeaza sa sterg praful si sa calc
. Spre dupa-amiaza pun friptura la cuptor (la sot maine e prima zi de Paste) si mai vad eu ce fac (sper sa-mi trimita soacra-mea "neste" chestii ca n-am imaginatie pt. doua sarbatori la o luna diferenta).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Cristina, niste harnicie trimiti si la mine? Si ceai, cu multa lamaie ca ma refac dintr-o raceala. Si asa as bea ceva cald!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mephala30 spune:
Oana, mai intreb o data: cine ti-a muscat mumia de mana? ![]()
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
ghinetz spune:
Scuze ca n-am raspuns la timp: un vecin de 2 anisori. Asa, pe neasteptate. Stefan a spus: "vezi, daca se spala in fiecare seara pe dinti ce dinti puternici are!" ![]()
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Si Robert se spala pe dinti in fiecare seara pentru ca nu vrea sa aiba un "dintz lupt ca mami" ![]()
Ma rog...e un fel de-a spune ca se spala...mai mult ii place sa manance pasta de dinti.Dar perseveram. ![]()
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
iulia-stefy spune:
Fetele, va dorim plimbare placuta ca e foarte frumos afara. Noi abia ne-am intors din Copou.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
herra spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Fetele, va dorim plimbare placuta ca e foarte frumos afara. Noi abia ne-am intors din Copou.
si noi; si restul Iasului, dupa cum aratau parcarile...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by herra
noi n-am stat azi in Iasi...
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mariussimiuc spune:
Si noi am fost azi in Copou.
Daca stiam faceam o reuniune DC. ![]()

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mephala30 spune:
Neatza si o saptamana linistita.
Poftiti la un ceai verde.
Clipe de viata, 2007:

Paste fericit!