Iasule, mandra cetate... (71)
Raspunsuri - Pagina 5
l_carmen2003 spune:
Regulile de baza ale marketingului explicate amuzant de catre un profesor la Institutul Indian de Management din
Ahmedabad (IIMA):
1. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine".
Asta inseamna marketingul direct
2. Esti la o petrecere impreuna cu niste prieteni si vezi o fata superba. Unul dintre prietenii tai se duce la ea,
arata spre tine si spune: "Tipul ala este extrem de bogat. Casatoreste- te cu el".
Asta inseamna publicitate
3. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii iei numarul de telefon. A doua zi o suni si ii spui:
"Buna. Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine"
Asta inseamna telemarketing
4. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te ridici, iti aranjezi cravata, te duci spre ea, ii oferi de baut, ii
deschizi usa (de la masina),o ajuti sa urce, te oferi sa o duci pana acasa, dupa care spui: "Ca veni vorba. Sunt bogat. Nu ai vrea sa te casatoresti cu mine?"
Asta inseamna relatii publice
5. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Vine spre tine si iti spune: "Stiu ca esti extrem de bogat! Am vreo sansa sa
te casatoresti cu mine?"
Asta inseamna recunoasterea brandului
6. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine".
Tipa iti da o palma cat de tare poate.
Asta inseamna feedback-ul din partea clientilor
7. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine".
Ea te ia de mana si te duce sa te prezinte sotului sau.
Asta inseamna dezechilibru intre cerere si oferta
8. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea dar inainte sa poti spune ceva, vine un alt barbat si ii
spune: "Sunt bogat. Ai vrea sa te casatoresti cu mine?" iar ea pleaca impreuna cu el.
Asta inseamna competitia pe aceeasi piata
9. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si inainte sa-i spui:"Sunt bogat. Casatoreste- te cu
mine" vine sotia ta.
Asta inseamna restrictia de a intra pe piete noi.*
l_carmen2003 spune:
Cristina. Oricare e hotararea ta succes si pentru operatie si multa sanatate... Ai grija de tine.
La multi ani sarbatoritilor
- dar Carmenp, nu am vazut pe cine sarbatorim azi!
Mihaela imi pare rau pentru cumnata ta... Sanatate multa!
Alex e bolnav, eu sunt si mai, adica ieri cand am ajuns pe la 22,30 acasa aproape am lesinat... fac febra 38.9- 39 de ieri de la pranz dar am multa treaba si nu pot lipsi acum... am 2-3 saptamani de foc... sotul meu vine abia maine dimineata si aseara eram numai cu Alex acasa... adica a fost palpitant... bine ca nu am speriat copilul! Azi am rugat-o pe mama sa stea la noi zilele astea ca oricum vin tarziu acasa si nu e prea safe pentru copil sa stea doar cu mine...
Nici eu nici ai mei nu am fost bolnavi din iulie anul trecut... dar viroza e viroza... asta e... pe un organism obosit si slabit e normal sa isi faca mendrele...
carmenp spune:
pe croko a lu` veve care se lasa asteptata cu sampania;))
quote:
Originally posted by carmenp
azi avem un sarbatorit si`o moderatoare care tre sa dea de beut;))
la multi ani, laur!
veve, sa va traiasca si sa va fericeasca! aide, scoate damigeana si ne cinsteste
l_carmen2003 spune:
Atunci
LA MULTI ANI LAUR!
Veve, sa sa iti traisca baietelul si sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batranete!
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI LAUR! Multa sanatate si numai bine!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mephala30 spune:
Neatza, poftiti la un ceai verde.
A inceput votarea in cadrul concursului "Clipe de viatza, 2007" , pozele noastre sunt la semnatura. Daca va plac, votati-le.
edit: La multi ani, Laur! 
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mephala30 spune:
neatza, poftiti la un ceai verde.
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mephala30
neatza, poftiti la un ceai verde.
Participam la concurs:
O cafea nu dai?
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
carmen123 spune:
fetelor ati fost cu sotii vostri la vreun cabinet de psihoterapie de cuplu? nu stiu daca asa se cheama, oare near ajuta sau sunt bani aruncati? imi puteti da niste cabinete? probabil e ultima solutie

Stefaniei Iulia (05.12.2006)