Copilasi din 2002 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumesc, katty!
O sa-i aduca dulciuri si un lego mic plus promisiunea ca, dupa Pasti, primeste o bicicleta mai mare (cea veche i-a ramas mica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Gabi, ma bucur pentur vestile bune ! Speram sa fie si mai bune, peste 6 luni !
Am si eu o veste buna, ca tot este vorba despre Cristinuca, minunea mea de fetita ! In sfarsit, hemoglobina glicozilata(un fel de medie a glicemiilor din ultimele 3 luni) i-a iesit sub 8. Si anume, 7,4 !
Si speram la una si mai buna, in luna mai, la Buzias. Ca acum am avut probleme cu hormonii de crestere(poate si din cazua schimbarii dintilor, 4 dintr-un foc) si cu o usoara indigestie, inainte de a aface aceasta analiza. In rest, toate sunt ok cu ea, cum era si de asteptat.
Am vazut ca a inceput votarea, la "clipe de viata 2007". Eu imi rezerv placerea de a viziona si vota pozele, de acasa, caci azi scap mai repede, desi, nu pregatesc Pastele.
Multumesc celor carora le-au placut pozele noastre !
Nicoleta, mi-ar fi placut sa anunt eu, nasterea lui matei, aici. Dar nu ma supar daca o face katty, ca tot ai vorbit cu ea, deja.
Nu stiu daca vom ajunge noi prin Brasov, ca nu dispunem de masina personala, din pacate. Dar tinem legatura ! Ai grija ce faci in weekend, nu te obosi prea tare, ca nu-ti ridica nimeni statuie pentru asta ! (Vorba, Anei, o draga scorpiutza. )
Sinzi, bravo micului mare inotator ! O amintire foarte frumoasa ati adaugat la multele altele care le are.
Felicitari pentru cumparaturile in roz ! Cred ca abia asteptai sa afli ca vor fi roz !
Cristina22, la multi ani jumatatii tale ! Petrecere furmoasa si o zi minunata !
Cristina_C, nu stiu exact pe ce pagini sunt pozele cu David al lui Sinzi, dar intr-una este pescar in Delta si in cealalta, ajutorul lui tati ca mecanic auto.
Un weekend cat mai fain, av doresc, tuturor !
Eu mai revin in weekend, in momentele de publicitate la "Megastar" si "Dansez pentru tine".

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Am incercat sa le gasesc... in cea cu pescarul sta cu spatele si de asta nu eram sigura, dar banuiam dupa descriere. Ma duc acum s-o mai caut pe cealalta.
Poza Emmei (Aida) e prima de pe prima pagina, foarte usor de gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Sinzi sarcina usoara prietenei tale si o finuta sanatoasa sa va dea DD. inotatorul.

Nicoleta mai e putin ..si il vedem pe Matei sa dea DD sa fie sanatos.

Nina ma bucur sincer pt rezultatul bun al analizei respective

Crig pe tine si Mariuca,

intregul al mamicilor si piticilor de 2002.

Paste fericit! pentru toti dei ce sarbatoresc pastele duminica.

Edit:cele care aveti pozici in concurs pls punetile la semnatura caci nu toate ati trecu nik-ul si eu vreau sa votez.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Dodo-pui, ma bucur tare mult pt Bogdan!!! Asta e o veste tare buna!!!!! Multumim si noi pt urari!!!

Nina, si voi ne bucurati cu vesti minunate!!!!! Ma bucur mult pt Cristinuca!!!!
Sa stii ca sunt tare fericita ca va fi fetita!!!! Acum avem familia completa !!!! haha!!!!

Nicoleta, am votat si pozele voastre!!! hihi...E bine ca ai energie, daca ai acum sigur vei avea si dupa nastere!!!!! Si nu e rau, ca se topesc kilele mai ceva ca untul in tigaie!!!! Am o prietena care dupa bb2 e mai slaba decat in tinerete (si era tare slaba)

Cristina, da mai am un finutz!!! In curand face 6 luni!!!! Si acum suntem pe lista la finutza nr 2!!!!! (are multi candidati la titlul de nasa)
Eu am uitat ca Iepurasul aduce si cadouri...nici nu stiu ce i-ar trebui...in ultimul timp mi se pare ca are de toate!!!!! Si timp destul de putin sa se joace cu jucariile!!!!
Ah...uite ca nu stiu pe ce pagini sunt pozele noastre

Katty, aici inotul e ca mersul...hihi..ar fi pacat sa nu stie sa inoate, cand ai putea sa stai in piscina in fiecare zi din an!!! (apa din piscina e incalzita din dec-mai chiar daca e in aer liber...) Asa ca profitam...si lui ii place la nebunie apa!!!!
Acum insa face foarte serios inot, si sper ca eu sa pot sa il duc acolo in fiecare zi de luni pana joi!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Sinzi ,de gasit am gasit o pozica dar pe a doua nu.

O zi buna tuturor,la Ct este innourat si urat.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Dodo, sanatate si putere. Sa fie Bogdanel din ce in ce mai bine!

Mergi la inceput

Salut!1
Noi speram sa nu ploua maine ca sa putem merge maine la Legoland, daca ploua, amanam.

Dodo, la sugestia ta...:

Clipe de viata:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina, mi-a placut "desenand" fara sa stiu ca e poza lui Robert!!!! E tare expresiva poza!!!!!
Acum am votat si crocodilul!!!!!
Vreau si eu poze cu legoland!!!! Cred ca e superb!!!!

Si la noi se anunta ploaie maine cand sunt egg-hunt-urile!!!! Azi m-am invrednicit si am facut placinta cu mere si un mic tort!!! Nu stiu ce m-a apucat!!!!

Sapt asta m-am mentinut la 55kg...de sapt viitoare vreau sa ajung la 53kg!!! Si apoi pot sa ma relaxez daca raman la 53kg!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Sinzi
Crocodilul e pictat de fosta educatoare si de-abia l-am convins pe Robert in ziua aia sa si-l stearga, ca vroia sa ramana cu el de mult ce i-a placut. Si cu desenatul chiar m-a surprins, in ziua aceea se jucase mult prin curte si dintr-odata a intrat in casa de pe terasa, si-a luat foaie, creion si ceva tare de pus dedesupt si-a inceput sa deseneze. De obicei desena doar cand il rugam, atunci a zis ca a "venit" de la el, ca sa ma bucur eu.

La Legoland o sa fac poze, sigur! Daca ploua sau e urat n-are rost sa mergem, ca-i totul in aer liber, cred. Azi ba a fost innourat, ba a iesit soarele, asa ca inca e incert. Daca ajung, o sa iau un abonament anual, ca sa putem merge de cate ori vrem. Un singur bilet e prea scump si nu renteaza.

53 e o greutate de vis pentru mine! Mai am mult pana acolo, daca o sa mai ajung vreodata. M-as multumi si cu 56, incepusem o dieta dar cu Pastele mi-a fost imposibil sa rezist tentatiilor. Dar de luni imi propun sa dau jos 1 kg pe saptamana pana prin mai, cand as ajunge la 56 sau macar la 58.

Am luat biletele pentru Ro, nu stiu daca v-am zis. Asa ca pe 9 mai plecam pentru 2 saptamani cu destinatia Iasi si apoi Falticeni. Zburam cu Taromul de data asta, dupa ce in ultimii 2 ani am fost cu Carpatairul. De-abia astept! Si cade si ziua mea in vacanta

Clipe de viata:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand

Mergi la inceput