Copilasi din 2002 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
crig72 spune:
Paste fericit pentru cei care sarbatoresc maine!
Nina ma bucur pentru Cristinuca!
Am vazut si pozele minunate in rochitica roz..superba!!
Succes tuturor celor care aveti poze la concurs!
Sinzi ce m-am distrat cand am vazut ca ai facut praji
si eu am facut azi un chec.am avut si ajutor![]()
Avem si noi o veste...dupa ce Mariuca acum doua zile m-a anuntat ca trei colegi " sunt varsati de vant"
i-a venit si ei randul se pare..tot ma intreaba ce se intampla cu ea??.
pupici!
Anina_n spune:
Multumesc, fetelor ! 

Cristina(crig), insanatosire grabnica Mariucai ! 
Paste fericit, celor ce sarbatoresc invierea Domnului, in aceasta noapte ! 
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Cristina_C spune:
Crig, ii ies deja bubitele? Sper ca n-a faut febra prea mare, sau poate ca n-a facut deloc. Lasa ca face acum boala si dupa asta iti iei de-o grija, ca are imunitate pe viata, cel mai probabil. Robert a patit-o la un an si 3 luni, tot in martie dar era micut si nu prea isi dadea seama ce se intampla. Cu o solutie mentolata s-o dai, ca s-o "manance" mai putin. Multa sanatate Mariucai!
Nina
Eu si de Pastele ortodox vreau sa ascult slujba de Inviere la TV. Ce mi-ar fi placut sa casa in aceeasi zi Pastele ortodox si cel catolic!
Clipe de viata- concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand
Dodo-pui spune:
Buna mamici si pitici,
Crig
si insanatosire grabnica Mariucai.
Cristina_c
,am votat,
Sinzi cum se numesc pozele voastre din concurs?!![]()
Nicoleta,Katty,Mariaana,Ruxij...
Pentru cele care le-am uita si mai multi
-ici .
Paste fericit!
tuturor care-l sarbatoresc astazi.
O duminica placuta tuturor.
intregul
al mamicilor si piticilor.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Cristina_C spune:
Dodo
, iata-le si pe ale lui Sinzi:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">Davidprimazidemunca
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PescarinDelta
Se pare ca vremea nu tine cu noi, sta sa ploua. Intr-o ora ne hotaram daca mai mergem azi la Legoland, oricum, si maine e zi libera, daca nu, lasam pe weekendul viitor.
Clipe de viata- concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Dodo, iata-le si pe ale lui Sinzi:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">Davidprimazidemunca
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PescarinDelta
Se pare ca vremea nu tine cu noi, sta sa ploua. Intr-o ora ne hotaram daca mai mergem azi la Legoland, oricum, si maine e zi libera, daca nu, lasam pe weekendul viitor.
Clipe de viata- concurs:
pescar'
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
crig72 spune:
Da Cris i-au iesit si bubitele..din fericire pana acum n-a facut febra deloc.Multe s-au umplut si cu lichid.Am cumparat si mixtura si mi-a mai dat niste picaturi.Azi noapte am pazit-o ca sa nu se scarpine..sunt chiauna..merg sa ma dreg cu un ceai.
pupici
Nicoleta spune:
Salut.
Intru pe fugam de pe laptopul sotului.
Cristina, Paste fericit!
Eu nu mai stiu ce nume au pozele, din pacate... una e cu Stefan imbracat in... Fat-Frumos, alta tot cu el, pe malul unui rau, cu o sticla in mana... cica vroia sa sece raul cu sticla de juma de litru.
Eu sunt bine, cam lenesa... am mai rezolvat din problemele de pe listuta... maine iar niste cumparaturi... sunt singurica acasa, baietii sunt la balaceala... sper sa nu se lase cu tuse diseara!
Week-end placut, cat a mai ramas, si o saptamana de primavara! (unde nu e tot timpul vara :D).
Nicoleta
36+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR MAXIM 31 de zile
mari_paun spune:
azi am avut sedinta cu coordonatoarea de programe, a vizionat lucrul Emei in ultimele 2 saptamani, se pare ca e multumita de evolutia ei, a modificat programul si a introdus noi programe si reguli pentru a o ajuta pe Ema sa interactioneze mai repede. Am facut si o schimbare in echipa, am o fata noua , pentru ca una dintre cele 2 fete care lucreaza de 1 an si 4 luni nu mai poate...
sa speram ca schimbarile sunt benefice
va pupam
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
katty spune:
Hello si de la mine!
Crig, sanatate multa Mariucai, aveti de tras cu bubitele!!! Am trecut si noi anul trecut prin asta!
Gabi(Dodo), multumim de intentie, am pus deja pozele din concurs la semnatura mea! Ce mai face Bogdanu'???
Cristina_C, cred ca abia asteptati sa veniti in Romania!!! Dar mai e pana atunci!
Mari_paun, sper sa-i faca bine Emmei schimbarile si sa aveti rezultate bune cat mai curand!
Pup toate fetele, mai citesc din urma si mai intru mai incolo!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Poze Concurs DC Clipe 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">Amprente si Andrei in varful raiului