Copilasi din 2002 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
sinzi_ana spune:
http://community.webshots.com/album/562820893pmXNFP?start=12
am pus si eu cateva poze noi...cu activitati din we cand ploua in Florida!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank"> la concurs - Pescar in Delta
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
katty spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
http://community.webshots.com/album/562820893pmXNFP?start=12
am pus si eu cateva poze noi...cu activitati din we cand ploua in Florida!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank"> la concurs - Pescar in Delta
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si Davidpsihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati[red]D-ale lui David
Sinzi, asta nu e tot poza ta? Davidprimazidemunca??
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=14
Am vazut pozele, foarte frumoase jucariile asamblate din lego!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Poze Concurs DC Clipe 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">Amprente siAndreiinvarf
Cristina_C spune:
http://www.flickr.com/photos/25057118@N08/ - am fost duminica la LEGOLAND! 
Clipe de viata- concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand
katty spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
http://www.flickr.com/photos/25057118@N08/ - am fost duminica la LEGOLAND!
Clipe de viata- concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand
Nu pot vedea pozele, Cristina!!!
Imi da acest mesaj: ccogut doesn't have any photos available to you.
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Poze Concurs DC Clipe 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">Amprente siAndreiinvarf
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
A revenit iarna si la noi, cu ninsoare, frig si viscol... ![]()
Macar, putem spera ca la sfarsitul lui aprilie sa avem un Paste alb de flori, nu de ninsoare. ![]()
Cristina(crig), cum mai e Mariuca ?
De varsat de vant imi este cel mai teama, ca a mea matzuca nu se poate abtine de la scarpinat cand e piscata de ceva. Dar la ea, la gradi, n-a fost nimeni cu varsata de vant in nici un an.
Parca imi pare rau...
Sinzi, faine activitati aveti, cand ploua ! 
Bravo, David ! 
Cristina_C, pozele voastre nu se pot viziona. Apare mesajul: "ccogut doesn't have any photos available to you.".
Cred ca nu e public albumul si asta e motivul.
Nicoleta, ce faci, cum e acasa ? Stefan merge la gradi ?
Cristina a tras chiulul ieri si azi de la gradi.
Am lasat-o acasa, sa doarma mai mult, ca de la toamna...nu-si va mai permite nici sa intarzie macar.
O zi cat mai faina, in continuare, va doresc ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
khristin spune:
Salutare mamici,
Ieri am fost la eco, si am fost atat eu cat si tati emotionati si indragostiti tare de pui, de ziceai ca sintem la primul eco din viata noastra
....am dat peste o tehnciana super simpatica si vorbareata care se tot minuna de ce se tot misca bb, moment in care i-am spus sa nu mai faca glume din astea cu mine ca fiimea a fost culmea energiei, si ma asteptam macar la al doilea sa fie mai potolit
, eh, se pare ca nu
Cat il masura acolo, a inceput sa sughita nevoie mare, hac-hac
, isi ducea degetelul in gurita, ne-a incantat la culme... Se pare ca bb se dezvolta normal la caldurica, si ca e cu o saptamana mai avansat, ceea ce mi-a schimbat DPN pe 29 septembrie de la 5 oct., ceea ce ma cam mira, in sfarsit il voi lasa asa cum au spus initial....deci masuratorile sint pliul nucal 2.00 mm, CRL - 67.6 mm si BPD - 20.6 mm si 155 batai/minut
. Deci asta-i puiul
. Data viitoare mergem la eco intre 18 si 20 saptamani, si ni-l masoara vreo ora, timp in care speram sa aflam si sexul
.
Anina, ma bucur mult ca aveti asa vesti bune despre Cristinuta 
Cristina_C, vacanta placuta, saluta Falticeniul si din partea mea ![]()
Nicoleta, cum te simti acasa? Ce putin a mai ramas pana ce iti vei tine puiul in brate 
Pupici 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
khristin spune:
Ia sa testam noua semnatura...merge 
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB