Copilasi din 2002 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

ps..
a inceput votarea??? ma duc sa votez si eu!!! (avem si noi 2 poze in concurs!!!)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://good-times.webshots.com/video/3005783530087737923PUxJib
un filmuletz cu David inotand!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Katty-multumesc frumos!! Si voua, numai bine va doresc! Cat despre bb2...nu se prinde si gata...

Bravo, David!! Oare cand am sa-l vad si eu pe Andrei inotand asa??

Nico- am intrat in zodia ta!!! Tu cand dai de beut??

Nina- muuulti ani inainte cu dc!!!

E vineri!!!!!!!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ASTAZI AVEM UN MOTIV DE MARE BUCURIE!! IA CITITI CE SPUNE DODO-PUI:
--------------------------------------------------------------------------------

la ochiul drept nu are ,este curat si vede cu el.
Dr Tataru este un OM cu rar mi-a fost dat sa intalnesc.

La ochiul stang este cataracta dar dumnealui a hotarat sa mai asteptam si sa urmam tratament alopat timp de 6 luni ,sa urmarim evolutia si abia dupa ...sa vedem ce este de facut.
Bodo este in extaz caci am ajuns acasa in Ct.
Cu ajutorul lui DD vom vedea ce va fi.

Doamne ajuta!

Bravo, BOGDANEL!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sper sa am net permanent cat mai repede, ca daca nu oricum intru de pe laptopul sotului! NU pot eu sa va las fara vesti...

Nina, repede-repede nu cred ca ne vom intalni, sa se nasca bebe si sa mai creasca... stii cum e la inceput! Dar daca aveti drum prin Brasov, vedem noi cum facem si tot ne vedem putin! Foarte frumoase pozele cu Rozalia ta!

Si noi avem 2 poze in concurs, eu nu am inceput sa votez, poate dau si eu o fuga pe acolo...

Katty, accidente se mai intampla, e frustrant pentru noi ca parinti, ne simtim tare neputiniciosi... Atata timp cat sunt accidente minore, asta e! Si copiii pot reactiona atat de diferit si de rapid, ca nu ai timp sa intervii!

Cristina, eu sunt pe la sfarsitul zodiei, sunt nascuta pe 18 (am toate sansele sa nasc de ziua mea sau oricum sa il primesc pe bebe-cadou in aprilie, vom vede pe cat). Cat despre "prinsul bebelui", noi nici la Stefan, nici la Matei, nu ne gandeam ca se vor prinde atat de repede! Deci, cand cu gandul nu gandesti... tu ce varsta ai?).

Mai, asa ma apuca vrednicia acasa, dupa care cad lata... ar trebui sa imi dozez energia mai cu cap, altfel voi fi epuizata la nastere... dar mai sunt atatea de facut...

O zi superba sa aveti!

Nicoleta 36+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 32 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am uitat, gravida de mine! Felicitari Bogdanel pentru vestile buuuuune!!!

Katty, ai acelasi numar de mobil de acum un an si jumatate? Ca, daca nasc, sa te anunt pe tine si sa le spui tu fetelor, pana ajung eu acasa, pana ma dezmeticesc... Sper sa nu te deranjez prea mult.

AMR MAXIM 32 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

ps..
a inceput votarea??? ma duc sa votez si eu!!! (avem si noi 2 poze in concurs!!!)

:
Mami si tati

Unde, pe ce pagini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, tu mai ai un finut, nu? Iaca acum o sa ai si o finuta. Tu ii alegi numele?

Ma bucur si eu mult pentru DODO si Bogdanel. Multa, multa sanatate si s-auzim numai de bine de-acum inainte!

Noi ne pregatim de Pasti. Cum v-a mai zis, eu sunt ortodoxa iar baietii catolici, aici e acum Pastele Catolic, deci ne conformam. Azi vopsim oua si mancam peste. Maine - friptura de miel.
Vroiam sa mergem duminica la Legoland dar pica, pentru ca ninge de ieri si, daca o tine tot asa, iesim mai degraba cu saniuta. Ce vreme ciudata!

Va spun de pe acum weekend placut, la noi azi e zi libera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cristina pt ca ai postat .(eu sunt centralista sefa si vb la telefon de numai ma opresc...toate cunostintele vor relatii...si )

Multumesc tuturor pt gandurile bune si DD sa va dea tot ce doriti dar mai ales sanatate.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna mamicute !!!

quote:
Originally posted by Nicoleta

Katty, ai acelasi numar de mobil de acum un an si jumatate? Ca, daca nasc, sa te anunt pe tine si sa le spui tu fetelor, pana ajung eu acasa, pana ma dezmeticesc... Sper sa nu te deranjez prea mult.

AMR MAXIM 32 de zile

Nicoleta, am acelasi numar de 5-6 ani de zile, as vrea sa aduc eu vestile bune aici!!!
Cristina_C, sa aveti o sarbatoare minunata duminica si sa simtiti spiritul Pastelui in suflete!! Ce va aduce iepurasul lui Robert?
Sinzi, frumoasa inregistrarea cu David inotand, am vrut sa mi-o salvez, s-o vada si Andrei poate il convingem sa-l dam la inot. Felicitari ptr. finuta, sarcina usoara prietenei tale in continuare si nastere usoara! Si spor la cumparaturi!
Cine mai serbeaza Pastele Catolic, nu cumva sa uit pe cineva in urarile mele!!!
Pupici, mai intru inainte de plecarea acasa!!! In weekend n-am net!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput