Copilasi din 2002 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
katty spune:
Ca m-ati intrebat de el, Andrei e destul de bine, duminica am constatat cand il cremuiam dupa baie ca e muscat IAR (intai am crezut ca i-a migrat prima muscatura mai spre stanga, dar cand m-am uitat mai atent aia prima era aproape invizibila si asta era mai noua). L-am luat cu binisorul si ne-a spus ca a fost muscat de un alt coleg, nu primul, fiinca-i luase o popica cand aceasta cazuse pe jos. Sotul s-a inegrit, orice pana la copil. Daca prima data (acum doua saptamani) a trecut "mai usor" peste incident, acum a luat foc, ca nu s-a luat atunci nicio masura si asta e rezultatul! Ieri a fost marea explicatie de la gradi, am constatat ca Andrei nu le zisese nici educatoarelor, ele nu stiau nimic ca el a zis ca nu e bine sa parasca!!! A fost ancheta, explicatii, totul a iesit bine pana la urma.
Oricum toate trei incidentele (muscat de doua ori si o data cazut cu fruntea de trotuar) s-au petrecut de cand a plecat educatoarea lor, de cand tin acestea locul pana vine cea din Italia. Nu zic nimic, sunt bune, sunt blande, dar copii parca s-au salbaticit, e valabil si pentru Andrei!
Poze n-am mai facut, decat cu muscaturile si cu buboiul din frunte, nu prea am mai luat aparatul cu noi, nici foarte plecati n-am mai fost!
Nina, felicitari Cristinucai ca merge cu 2 roti, vrem sa trecem si noi la 2, dar inca n-am scos bicicleta! Si ce atenta e cu prietena ei, Lili!
Karina, felicitari ptr. cele 3000 de mesaje si ptr. steluta!
Sinzi, cred ca e mai placut sa alergi pe plaja! Banda sa fie doar cand ai putin timp la dispozitie sau e urat afara, ceea ce la voi e mai rar!!! E doar parerea mea!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
sinzi_ana spune:
Katty, aici vremea e prea frumoasa pt mers pe plaja
...in sensul ca e foarte cald...dimineata in mai sunt 30 de grade...si eu (culmea) nu prea sunt prietena cu soarele!!!!! Am si multi pistrui pe umeri si fatza, si nu e bine sa ii expun la soare...asa ca pt mine banda e mai buna...
Sau mersul in parc la umbra
...
Eu si la plaja stau sub umbrela si imbracata!!!!!
Imi pare rau de ceea ce ii se intampla lui Andrei la gradi...nu e ok ca educatoarele nu observa (pai ce ele nu supravegheaza copiii ca sa stie cine pe cine musca???)
Dar cand se intoarce educatoarea din Italia???
Si pentru copii e greu cand se schimba cate ceva...s-ar putea ca "salbaticirea" sa fie un fel de revolta ca le-a plecat educatoarea cu care erau obisnuiti...si sa nu fie vina celor noi!!!!
Ati discutat cu baietelul care l-a muscat pe Andrei? Sau cu parintii lui??? La varsta asta (presupun ca are peste 3 ani) nu ar trebui sa lasati sa treaca, ci trebuie neaparat luat masuri!!!!!!
Nina, si noi de mult ne chinuim sa scapam de rotile ajutatoare la bici!!!!!! Am incercat intr-un timp...dar am renuntat...era prea temator si nici nu mergem f des cu bici in parc...din nefericire!!!!
Cafeaua cu tipul de la gym, a fost exact ce am crezut, si Radu a luat-o ca atare (nici nu ma asteptam altfel)...o barfa cu nuconteazacine...puteau fi la fel de bine si fetele (cu care ies cel putin de 2 ori pe sapt la o barfa la cafea)...nu a insemnat nimic pt nici unul...![]()
Da...mai am un job la un avocat...
L-am acceptat pt ca ma plateste dublu decat la gradi, pot sa lucrez si de acasa (fac scrisori, scot legi pt diferite tzari de pe net, dau telefoane, fac programari pt immigration) am program foarte lejer si flexibil...si full-time la gradi ma termina fizic si psihic...nu mai aveam energie deloc pt David...
Aici nu e ca in Romania, program de la 8-12 si copii dorm pana vin parintii sa ii ia...fiecare copil face ce vrea (in clasa e o contiuna miscare, si zarva) nu dorm, stai de la 7 la 6 la gradi mereu cu cel putin 5 copii in acelasi timp care au ceva de spus si de facut...Cand ajungeam acasa, vroiam liniste (ma bucuram de 2 minute la baie cand era liniste) si nu mai aveam energie sa fac nimic (desi eu sunt foarte energetica)...
Asa ca am part time la gradi, ca imi e dor de copii si nu pot fara sa fiu in preajma lor, si part time la avocat, ma plateste bine, e liniste
si sunt multumita!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Nicoleta spune:
Salut.
Nina, ne intalnim, cum nu? Poate ne intalnim si in Ciuc, cumnatul meu s-a mutat cu serviciul de curand acolo (iarasi, ca a mai fost o perioada destul de lunga in Ciuc acum cativa ani), dar sa mai creasca Matei, sa se nasca intai... :)
Sinzi, te inteleg cand spui ca nu rezisti atata la gradi, cand am lucrat si eu la gradi era si mai dihai, aveam 30 de copii in grupa si eram una singura pe tura (de la 7.30 la 13.00). Si, desi copiii dormeau (nu toti,ca unii nu reuseau sa adoarma), cand eram in tura de dupa-amiaza, la 3 se trezeau si era tot o miscare pe acolo... atatia copii... cand ajungeam acasa nu mai aveam deloc rabdare cu Stefan si asta in primul rand m-a convins sa plec din sistem. Copilul meu nu mai avea o mama disponibila... era tare greu.
Katty, si Stefan a venit muscat, de la cresa insa. Odata fusese muscat prin bluza de i se desprinsese si pielea de pe mana... stea se mai inatampla, nu le poti prevedea, insa poti discuta cu copiii si sa le explici ca nu e bine etc.
Eu sunt obosita, ieri am dormit acasa o ora si jumatate si apoi parca nu aveam stare, nu mai am timp parca sa pun toate cele la punct... sotul meu e ocupat toata saptmana, inclusiv sambata... cand terminam ce ne-am propus?? Eu singura nu m-as apuca, nu vreau sa nasc prematur... de-asta inca mai sunt la serviciu...
O zi super sa aveti!
Nicoleta
35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
cristina22 spune:
Nina-m-ai surprins cu preferintele Cristinei. Adica, fetita sa nu-si doreasca mobilier+pereti roz???![]()
Prietena lui Andrei e toata roz, de la haine, posetute, brizbizuri de prins paru' pana la mobila din camera. Roz si Barbie
, asta e sloganul!!
Nicoleta-mai ai asa putin!! Las' ca mai aranjati voi si dupa ce se naste d-rul Matei, macar mai aveti un ajutor
!!Pune-ne si tu niste pozici cu haine mici de bebe, ca, siguuur, ai cumparat!! Asa, sa ne faci pofta, poate ne punem si noi la treaba![]()
Katty-pupam buba. Dar ma mir ca Andrei nu ti-a spus nimic de incident.
Eu, sincer, nu stiu cum as reactiona. Cand e vorba de copil, parca ma apuca toate alea si nu mai pot gandi
!!
Sanzi-pare fain job-ul no 2. Felicitari!!
Maine e ziua husbandului
si, deci, ma apuc, dupa-amiaza, de pregateli pt un bufet suedez
!!
Nu vrea sa se-ntoarca primavara!! Tot rece e!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Cristina, LA MULTI ANI pentru sotul tau, sa va distrati pe cinste diseara!!
Nu am cumparat asa multe haine inca, eu depind de sot cu deplasarea (avem doar masina lui de serviciu). Am luat cateva, mai am si de la Stef o gramaaaaada (deh, strangatori! am dat din ele multe, dar am si pastrat, desi nu sunt spectaculoase...). La fel am facut cu carucioarele, cu marsupiul de la Chicco (adica sunt de la Stefan)... Pana acum am luat noi doar un cosulet de masina, un fas... un costumas... care cred ca deja e mic (a intrat a apa :( ), niste body-uri cu maneca scurta, pt 6 luni...
... si bluze de 6 luni... nimic din ce as vrea, ca nu am gasit pe unde am reusit sa ajung... in plus niste cosmetice de la Nivea (sensitive) (la oferta, cu rucsac, am avut si la Stefan si rucsacul ne-a fost de mare ajutor, si acum il avem - are si salteluta de schimbat copilul...).
V-am plictisit??? 
Sper sa ne instalam repede internet prin cablu si acasa si sa mai pot tine legatura cu voi.
La noi e soare, dar e si ger... ce bine era in pat...
Nicoleta
35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
cristina22 spune:
ioi, Nico- repedeee cablu, ca nu se poate altfel!!!
Noi cum stim de tine
??
btw, maine bem, azi numa' ne pregatim![]()
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Nicoleta spune:
Da, am citit si pana sa scriu am uitat! Deci ai sot Berbecut! Hm, si eu tot berbeaca mi-s. Mai greu cu berbecii, incapatanaaaati! :)
Cat despre net, sotul are net pe Vodafone, cumva-cumva tot va anunt
.
Petrecere frumoasa maine!
Nicoleta
35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR MAXIM 32 de zile
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
katty, nici nu sti ce sa mai faci in astfel de situatii, cand vezi ca al tau copil, tot pateste cate ceva. Eu, intotdeauna i-am zis Cristinei, ca daca are probleme sa-i spuna d-nei. educatoare. Insa, sotul, ii zice sa dea si ea inapoi, sa nu se lase.
Noroc, ca nu a fost cazul. ![]()
Sinzi, ma bucur pentru tine ca ai gasit un job mai linistit si chiar mai bine platit ! Succes, sa te tina atat cat vrei tu !
Imi dau seama ca, sa lucrezi cu si intre copii atatea ore este....uzura psihica, clar.
Nicoleta, cine stie, atunci, poate ca ne vom intalni in Ciuc, candva, in viitorul nu prea indepartat. ![]()
Mie imi place sa citesc despre pregatirile pentru bb. Mai ales ca eu, nu cred ca voi mai avea parte de ele.
Chiar, conectati-va la net, sa avem stiri despre voi si mai incolo !
Cristina22, culorile preferate ale Cristinucai sunt roz, galben, albastru(deschis) si mov(sau lila, acel deschis). Dar nu stiu daca ar suporta sa vada totul in roz. ![]()
Uite, ca tot credeai ca nu e cu roz-ul ! Poza cu Lili si colierul si poza cu o zana rozalie. Mai toate tinutele ei sunt roze, albastre sau lila. Dar rozul are intaietate. ![]()
Apropos, ca tot scria ieri, Karina, ca a scris 3000 de mesaje(la cat mai multe, Karina!) ! Eu, ieri, am implinit 5 ani de cand scriu pe forumul DC !
Va doresc o zi faina in continuare si o seara si mai faina, alaturi d ecei de acasa ! ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
katty spune:
Buna!
Cristina22, La multi ani! sa-ti traiasca sotul sanatos si sa fiti fericiti impreuna si de-acum incolo, impreuna cu Andrei bineinteles si cu alt BB de-o fi sa mai vina, mai ales ca poate iti vine pofta de la Nicoleta!!
Cristina, si noi ne-am mirat ca Andrei n-a zis nimic de incident, a trebuit sa descoperim noi dupa nu stiu cat timp, dar Vladut e unul din prietenii lui cei mai buni, el e printre cei mai linistiti din grupa, ne toata lumea s-a intrebat cum a reactionat asa! Poate de asta nu ne-a zis Andrei ca sa nu-l certam pe Vladut, sau sa nu-i interzicem sa se mai joace cu el...Era asa de dulce Vladut cand l-a chemat educatoarea la explicatii, mi-era tare mila de el, m-am bucurat ca s-au imbratisat!
quote:
Originally posted by Anina_n
Buna, dragi mamici !
Insa, sotul, ii zice sa dea si ea inapoi, sa nu se lase.Noroc, ca nu a fost cazul.
Nina, sotii nostri parca ar fi frati, sotul meu la fel il invata pe Andrei sa fie bataios, eu nu prea sunt de acord, ca poate iesi urat! Eu prefer sa se apere, sa nu mai fie asa moale, dar sa nu riposteze cu violenta. Cat despre Cristina e tare frumoasa in poza cu zana !!!
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Imi pare rau de ceea ce ii se intampla lui Andrei la gradi...nu e ok ca educatoarele nu observa (pai ce ele nu supravegheaza copiii ca sa stie cine pe cine musca???)
Dar cand se intoarce educatoarea din Italia???
Si pentru copii e greu cand se schimba cate ceva...s-ar putea ca "salbaticirea" sa fie un fel de revolta ca le-a plecat educatoarea cu care erau obisnuiti...si sa nu fie vina celor noi!!!!
Ati discutat cu baietelul care l-a muscat pe Andrei? Sau cu parintii lui??? La varsta asta (presupun ca are peste 3 ani) nu ar trebui sa lasati sa treaca, ci trebuie neaparat luat masuri!!!!!!
Sinzi, si noi credem la fel, ca e un fel de revolta a lor de se comporta asa, cealalta educatoare plecata in Italia ar trebui sa revina la sfarsitul lui martie, dar sa vedem daca va veni! Da, am vorbit si cu baietelul si cu parintii, am scris mai sus ca toti au fost mirati de iesirea lui!
Nicoleta, musai tre' sa-ti pui net, caci daca ramai acasa trebuie SA STIM totul!!!!
Va multumesc tuturor care ati votat pozele noastre din concursul Clipe 2007. Am votat si eu la greu tot ce mi-a placut!!!
Pupici tuturor!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
sinzi_ana spune:
Am si io o veste mare:
Voi fi nasica de fetita!!!!!!!! Prietena mea cea mai buna are in burtica un bebe fetita!!! Am fost azi la echo si am vazut-o!!!!!! Am ramas tare impresionata...
Zilele astea incepem cumparaturi roz!!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati