Durerea unei pierderi de sarcina (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Alinuschca-nu te mai gandi la nici o"sentinta"nimik,nu ai voie!Cand iti vine acest gand negru in cap alunga-l cu planuri minunate in legatura cu bebika din burtika,traieste fiecare zi din plin si nu lasa nici un gand negru sa te domine,auzi??Trebuie sa fie bin!
Chantal-ma gandesc la tine si iti doresc tot binele din lume!
Remaliss-am o presimtire ca esti bine acum(e doar o presimtire nimik sigur)... imi pare tare rau ca nu mi-ai mai raspuns la sms-uri sau pe mess sa stiu sigur si eu cum mai esti...
Ale-unde esti??De ce nu ne mai scrii?sper ca esti gravidutza si ca esti fericita!
Liana30-e totul bine??

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Multumesc mult fetelor! Intr-adevar este grea asteptarea. Vineri, inainte de a merge la medic, iau si analiza Beta HCG-ului. Am gasit niste valori care corespund saptamanilor de sarcina. Voi aveti idee care ar valorile normale, pt. ca nu stiu daca cele citite de mine sunt corecte?
Ce a mai ingrijorat-o pe dr. a fost chistul meu de pe ovar care are aproape 6 cmm . Vrea sa ma opereze de chist daca sarcina nu este ok. Of, alta problema!

Mergi la inceput

Jasmine30-imi pare bine sa aud ca te-ai detasat putin si ca gandesti atat de frumos...eu nu voi putea niciodata accepta ceea ce s.-a intamplat,nicioadata desi stiu ca lacrimile mele de acum,intrebarile mele nu imi mai aduc copilasii inapoi dar totusi sunt parte din viata mea si mi se pare in continuare atat de nedrept totul...stiu ca trebuie sa avem incredere in Dumnezeu(sa stii ca si eu am),stiu ca va avea grija de noi...dar cand mi-am pierdut copilasii nu siu sa iti explic ce am simtit,nu am putut sa cred ca nu mi.a ascuiltat rugaciunile(sa fie copilasii sanatosi) si parca intr-un fel am fost suparata pe El,stiu ca a fost o greseala dar asa am simtit atunci...Ma bucur mult ca tu esti mai linsitita acum!

Mergi la inceput

Anes-de ce trebuie sa te opereze?nu s retrag chisturile cu anticonceptionale?Nu stiu sigur intreb si eu ca mai bine incerci alte varinate inainte de a te opera.Suntem alaturi de tine sa nu uiti asta!
Irinabobe-ce mai faci?Eu cred ca tu taci si faci!adica nu mai spui nimik acum dar revii cu vestea cea mare asa-i?
Mcrissa-tu esti urmatoarea,maine sa ne dai vestea cea mare auzi??

Mergi la inceput

Teorina-imi pare bine ca inca ne mai scrii!Ce face micutul?
lauraIoana
Pepsi-imi este atat de dor de mesajele tale!de ce nu ne mai scrii???Mi.este foarte dor de tine!Ce fac baieteii?se preagtesc de Paste?Hai revin-o draga mea te rog eu!
Bluueyes-cum esti?misca micutul din burtika?sper ca ai lasat gandurile negre deoparte si te bucuri de fiecare zi!
Baby-r7-acum sa nu exagerezi asa incat de la un pahar de suc sa iti faci probleme,asta e cam exagerat,fii serioasa!bucura.te ca bebelina este bine si nu cauta pb unde nu sunt!Sarcina usoara in continuare!
Irda-nu ai mai scris de atata timp...Ce mai faci?cum merge sarcina?

Mergi la inceput

Am venit eu si acum ati plecat voi fetelor??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Michelle, multumesc de intrebare...sunt bine!Aseara am fost un pic suparata dupa ce mi-a facut medicul o calculatie a costurilor noilor mei dinti...si m-a cam luat ameteala...astia au impresia ca banii cresc in copaci. Dar...asta e!O sa trec eu si peste asta! In rest, multumesc lui Dumnezeu sunt ok...Tu cum esti?
Jasmine, foarte frumos gandul tau! ai perfecta dreptate!Sunt mii de lucruri care sunt pline de emotia fericirii. Sunt atat de simple...Daca fiecare dintre noi ar simti asta macar o zi din viata poate ar fi altfel. dar nu avem timp , cautam fericirea , ptr ca in fond, cu toti suntem niste nefericiti...
mav, intra sa ne spui ce mai faci..
Anes,imi pare rau ca trebuie sa astepti....dar lasa ca vei primi vesti bune, o sa vezi!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ninia gata am raportat!

Andreea16 eu am fost sigura ca e baietel,nu stiu de ce ,am avut asa un feeling.Tu mai ai f putin si nasti,sa incep galeria?Iti doresc o nastere usoara si dupa sa vii sa-mi povestesti cum a fost poate ma convingi si pe mine sa nasc natural!Iti tin pumnii!!!!!!!!

Anes sper din suflet sa fie totul bine!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Musette, FELICITARI PT CARUCIORUL ALBASTRU!Doamne ajuta in continuare! tu parca iti doreai o fetita, nu-i asa?

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

am venit de la eco si bebe este bine, ii bate inimioara cu 158 batai/minut si corespunde varstei de 7s+1z. Are 10.6 mm, adica are si puiutul meu 1 cm.

despre analize, avand in vedere ca eu le-am facut cam pe toate pana acum, mi-a dat azi de fcaut progesteronul sa vada daca trebuie suplimentat sau nu si hemoleucograma completa. In rest, mai am de facut cultura col, secretie vaginala si sumar de urina pentru care sunt programata pe 3 aprilie. La eco ma mai duc pe 21 aprilie si mi-a zis ca voi face bitest. Cam asta este, a zis ca pana acum e bine totul.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput