Durerea unei pierderi de sarcina (66)
Raspunsuri - Pagina 19
Teo2rina spune:
Ninia,chiar stai bine cu pregatirile, esti in grafic. eu tt timpul le fac pe ultima suta de metri de-mi iese sufletul. pfuu, chiar as bea o cafea, multam de invitatie si nu's ce am, da-mi vine si sa fumez...
si io m-am lasat chiar inainte sa raman insarcinata. of, sper sa nu ma mai apuc.
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Teo2rina spune:
am zis ca se trezeste bebe? aiurea, s-a culcat la loc. mai intarziem cu masa.
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
consi_s spune:
Ninia, vin si io... dar nu la cafea, ca numi place, sper ca ai si o ciocolata calda pt mine!![]()
O zi excelenta!
ziua in care am spus DA
Ninia81 spune:
Teo, stiu cum e cu tigara...eu cum am ramas gravida nu am mai putut fuma...apoi, imediat dupa chiuretaj m-am apucat iar...Ar fi bine sa te lasi de tot de ele...Pupici!
Consi...bine ai venit si tu la intalnirea de dimineata! Sigur ca am si ciocolata calda pentru tine...si mie imi place mult, mai ales cea alba cu scortisoara deasupra....
Hai, nu mai serveste nimeni cu noi azi cafeluta?
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
alinushca spune:
Vin si eu la cafea. iau o gura doar ca plec spre doctor in curand si nu vreau sa ma apuce tremuriciu pe acolo.
Idaira nu pot sa cred ca nu ai nimic de spus. Poate nu ai nimic de spus dpdv ginecologic, dar taman tu sa nu ai nimic de spus in general vorbind? Mie mi se pare ca esti una dintre cele mai interesante persoane de pe aici. Asa ca imposibil sa nu ai nimic de spus! Nu ma pacalesti!
Andreea poate te ajuta daca citesti povestile nasterilor de la "Nasterea unei stele" daca nu le-ai citit deja pe toate
. Eu am inceput deja sa citesc din ele si mi se pare ca indiferent cat de greu le-a fost unora sau de usor altora, sentimentul de reusita toatala guverna peste toate nasterile. Curaj mult! Nu stiu... eu mereu am vazut nasterea ca pe ceva cu totul si cu totul special pe care doar o femeie adevarata o poate face. Mereu mi s-a paru cel mai natural lucru din viata femeii. Mereu m-am vazut nascand natural, strangand din dinti si terminand usor! Trebuie sa fii curajoasa!
Facem galerie ?
Teo2rina pai ma mai uit din cand in cand la puiul tau si al Laurei-Ioana ca sa ma conving ca se poate reusi dupa lupta mai grea. ![]()
In rest... eu astept sa sar de hopul de 9 saptamani (Lunea viitoare aflu)... de sentintza aia pe care o stiti voi toate prea bine... la 7 saptamani bebe era bine-mersi. Dr. a zis ca o sa fie bine. Acu astept "sa se tina de cuvant". ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+
Michelle81 spune:
Maryb-iti tin pumnii asatzi la eco,probabil ai intrat deja la control,te astept cu vesti foarte bune!
Andreea16-nu imi vine sa cred draga mea ca deja ai geanta pregatita,parca mai ieri ne.ai dat vestea!hai fii curoajoasa ca pana acum!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
Oana-oana26-ma bucur ca te aud acum vorbind despre "neplacerile sarcinii"!de data asta va fii bine!ai o semnatura minunata!te pup!
Consi-s-la noi a tot plouat foarte mult,oricum nu cred sa vina barza la mine luna asta in nici un caz.
Mav-cum esti ai fost la doctor??Doamne ajuta sa fie bine!
Danangie-ce mai faci?
Michelle81 spune:
Anes-of imi pare rau ca trebuie sa stai in aceasta nesiguranta pana vineri,sper din suflet ca bebika e luptator si ca totul este bine!numai bine!!
Michelle81 spune:
Ninia81-ce bine ca te-ai relaxat si tu...imi pare rau ca nu ai terminat cu stomatologul.in rest ce mai faci?
Idaira-si eu cred ca trebuie sa ai ceva de spus,orice sunt aici sa te ascult stii bine asta!eu stiu ca tacerea asta ascunde multe,o stiu prea bine...cand vrei sa vorbesti sunt aici!
jasmine30 spune:
Fetele, la indemnul lui Consi_s am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti. Am vazut ca fiecare din voi sunteti bine, fiecare cu propriile situatii cu care se confrunta (unele cu pierderi, altele cu sarcini, altele deja cu bebici). O salut cu drag pe Teo2rina despre care citesc cu mare bucurie caci ea reprezinta exemplul ca se poate pt multe dintre noi. Eu, dupa cum ii spuneam li lui Consi, m-am detasat un pic de pierderea celor 2 sarcini, incercand sa ma concentrez mai mult pe prezent, intelegand totodata ca exista lucruri in viata asupra carora nu avem dreptul sa avem control, iar unul dintre acestea este chiar viata. Viata nu e in mainile noastre ci in mainile lui Dumnezeu. Asa ca cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ne lasam in mainile Lui, caci stie El mai bine ce va fi pentru noi. Macar in aceasta perioada a postului incercati sa va detasati de aceste probleme si sa va lasati macar cateva clipe in palmele lui Dumnezeu. Veti vedea ca puteti capata o forta interioara de nebanuit...