Durerea unei pierderi de sarcina (66)
Raspunsuri - Pagina 18
Ninia81 spune:
Mav,Doamne ajuta sa fie totul bine cu tine si cu bebe!
Anes, tin pumnii sa aiba bebe activitate cardiaca si sa fie totul bine!
Consi,m-am vindecat intr-un loc...si urmeaza sa se umble in alt loc...am avut f. multe probleme care necesita timp.Oricum pana la nunta o sa am si eu dantura in regula si asta e singurul lucru care ma intereseaza acum! Tu cum esti? ma bucur ca esti ok cu analizele...si te astept in curand cu vesti si mai bune
Maryb, sigur va fi bine maine! Relaxeaza-te si traieste momentele astea frumoase!
Almiona,ma bucur ca ne-ai scris despre tine! 
Teo, deja are o luna, bebe!!!!Ce repede a trecut! Nu imi vine sa cred! Ma bucur ca e mancacios si ca esti fericita!Bravo!
Mcrissa, cum esti?
Oana,ce ma bucur ca esti asa de fericita! Doamne ajuta in continuare!
L58, tot nu merge netul? Ne lipsesti!
Dana,cum mai esti cu stomacelul?
Flavia,de ce nu mai ne scrii? Sper ca esti bine si tu si familia ta!
Musette, ne-ai uitat? ia intra tu pe aici si raporteaza!
Andreea16, ne pregatim de galerie?
Marianna, cum ai petrecut?
Michelle,tin pumnii sa vii luna asta cu II!
Carminabulina, ai aflat ce carucior ai?
Va pup fetelor pe toate fara exceptie! Despre mine...nu sunt noutati....imi impart viata intre serviciu si stomatolog...Ieri in schimb am fost la gradina botanica si m-am relaxat putin...iar seara am iesit in oras...ca m-am saturat de zacut in pat dupa extractii si toate cele!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Laura Ioana spune:
Mav
sunt convinsa ca sunt acele pete obisnuite la inceput de sarcina. Stai linistita, ai sa vezi ca va fi bine! Ia utrogestan sau duphaston! Ai incredere
Ignatica ti-am mai scris, dar nu mai stiu in ce capitol, succesiunea esecurilor mele
. Vei vedea pe prima pagina toate pierderile de care am avut parte, dar nu e specificat ca am avut una din sarcinile oprite in evolutie intre dupa sarcini duse la termen (doar ultima m-a fericit cu un copilas, minunea Thea
). Nu am aflat niciodata cauza pierderilor, desi am facut o multime de analize, printre care si cele genetice. Cu ajutorul lui Dumnezeu vei reusi sa ai al doilea copilas!
Liana si io te puuuup
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
consi_s spune:
Anes, ma bucur ca, cel putin, vestile pe care le-ai adus nu sunt rele. Poate vineri o sa ai un raspuns pozitiv legat de toate framantarile tale. Simt resemnare in vocea ta.
Ninia, ma bucur ca au mai trecut din dureri, imi amintesti ca si eu tb sa merg la dentist...
Mcrissa, tu ce mai zici?
Michelle, sa-mi dai adresa ta, stau cu barza pregatita, vreau sa o trimit la tine.
Mariana, esti mai bine? Reincepi proiectul bb?
Teo, ai o mandrete de flacau!
Mav, am citit la odisee ca te-ai mai linistit. Doamne-ajuta!
Cmyry, ce mai face burticuta?
Mirela, a inceput bebela sa faca tumbe in burtica?
Miha, cum mai stai cu dosarul? Te-ai hoatarat daca vrei fetita sau baietel?
Idaira, mai scrie-ne despre tine!
Flavia, iti dau piticii de furca? Ne e dor de tine!
Laura-Ioana, cum e ca mamica?
Eu ma simt bine, am inceput sa simt ceva intepaturi in burtica, probabil tb sa imi vina ciclul, sunt ziua 29 dupa chiuretaj.
Abia astept sa se incalzeasca afara odata pt totdeauna!! Nu-mi place vremea asta schimbatoare.
O seara excelenta tuturor!
Ignatica spune:
Laura iti multumesc mult pentru mesaj, ma imbarbateaza foarte mult faptul ca tu ai reusit sa ai pana la urma un bebe, nu stiu de unde ai avut atata putere, esti un adevarat exemplu de urmat.
anes iti tin pumnii vineri, sa ii bata inimioara lui bebe.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Laura Ioana spune:
Consi e minunat sa fii mamica. E si greu, dar nimic nu-i mai frumos
Ignatica si eu ma mir de mine, sa stii! Acusi sunt 2 ani de cand a murit fetita cealalta inainte de nastere si mie tot imi vine sa plang (de fapt plang de multe ori).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
Idaira spune:
quote:
Originally posted by consi_s
Idaira, mai scrie-ne despre tine!
Draga mea,nu vreau sa par nepoliticoasa ca nu raspund,am vazut ca ai mai intrebat de mine,si iti multumesc frumos,dar efectiv nu am nimic de spus...
www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata
andreea16 spune:
Mav, e bine ca petele nu sunt rosii. Si eu am avut bej spre maro, stiu prin ce treci, dar nu dispera, te rog, se intampla in multe cazuri. Eu am luat utrogestan pana in saptamana 12, m-am rugat mult si s-au oprit dupa cateva zile. Incearca sa nu faci mult efort, stiu ca este greu pentru ca esti doar cu Sebi, dar menajeaza-te cat de mult poti. Si mergi la medic cat mai repede, macar in Ro iti dau tratament de sustinere. MA rog pentru tine sa fie bine!
Mariana, LA multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Oana 26, felicitari din suflet! Iti doresc o sarcina cat mai usoara, fara probleme!
Mirela, si eu tot asteptam sa il simt pe bebe, l-am simtit cu adevarat destul de tarziu, pana atunci aveam doar senzatii, nu eram convinsa. Oricum, am avut multe nopti in care nu am dormit pentru ca nu il simteam pe bebe si intram in panica. Nu te nelinisti, sunt sigura ca totul este bine!
Musettepink, eu eram mai mult decat convinsa ca voi avea o fetita si asa uimita am fost cd mi-au spus ca o sa am un baietel. Nu imi venea sa cred. Dar asa este, cum zici tu, cel mai important este sa fie sanatos. De abia astept sa ne spui.
Dana, imi pare rau ca ai probleme cu stomacul. Eu am avut ulcer si stiu ce inseamna durerile. Nu stiu cum e la gastrita, dar la ulcer stiam ca poti lua antiacide, chiar si insarcinata. Multa sanatate! Eu am luat hainute ptr bebe in luna a 8 a, acum am totul gata pregatit. Sunt superstitioasa, nu prea am vrut, dar am incercat sa trec peste si sa ma gandesc ca nu se poate sa nasc si sa nu am nimic. Mi-e inca teama, sper sa fie totul ok.
Michelle, ma bucur ca urmezi tratamentul. Din tot sufletul sper sa dea roade!
TeoIrina, am vazut pozele, sa iti traiasca micutul! Ce scump este!
Ninia81, esti draguta, cred ca da, trebuie sa va pregatiti de galerie, ptr ca mai am putin. Medicul a spus saptamana trecuta ca probabil ca voi naste mai devreme (termenul era 10 aprilie). Acum ma trezesc noaptea si am impresia ca am contractii, dupa care ma linistesc, imi dau seama ca nu am. M-a apucat frica…Imi pare rau ca suferi atat la dentist, sper sa se termine cat mai repede.
Anes, sper sa treaca cat mai repede zilele si vineri sa primesti o veste buna.
Ignatica, sa nu cazi in butoi! Nu iti pierde speranta, orice este posibil. Sunt atatea exemple printre noi.
Almiona, tin pumnii stransi la sfarsitul saptamanii!
Fetelor, asa cum scriam si mai sus, eu nu mai am mult, stau cu geanta pregatita la usa, mi-e teama, dar incerc sa mi-o inving. Sunt hotarata sa nasc natural, cu epidurala, asta daca totul e ok pana in ultimul moment. Deocamdata bebe e pozitionat cu capul in jos de mult timp, medicul zice ca va fi ok. Duminica vine si mama din Ro, asa ca sunt mai linistita ca va fi si ea aici. Va tin la curent.
Va pup mult pe toate fara exceptie.
Andreea
37+ cu
David
Teo2rina spune:
va pup, dragelor!
Mav, cum esti? m-am gandit mult la tine, sper sa fie bine totul. 
maryb, tin pumnii! si-l pun si pe bebe. 
Ninia, foarte bine ca te-ai mai plimbat putin, acum te simti mai bine. cum stai cu pregatirile? 
Liaaaaaaaaaanaaaa, azi nu te uitai.
muuuulti ca s-ajunga pan' la unguri.
consi,
, multumim de aprecieri. ma rog sa-ti dea si tie DD un sufletel sanatos.
Anes, cred ca trece foarte greu timpul.ma rog ca vineri sa primesti o veste buna. 
Ignatica,nu iti pierde speranta, orice este posibil. nici eu nu credeam, nici inainte sa nasc, nici cand am nascut,mi se parea ca nu il aud plangand si-apoi... cand l-am auzit nici macar n-am putut sa plang ssau sa ma bucur. am fost ca lovita in cap. iti doresc multa putere si sa privesti mai mult spre viitor decat spre trecut. 
Almiona, tin pumnii stransi la sfarsitul saptamanii. 
Andreea, ce putin mai ai. iti doresc o nastere usoara ca a mea si un bebe sanatos, voios, voinic si cum mai vreti voi. 
Michelle, scumpo, te pup, poate da Domnul si ne dai o veste mare, ce mult m-as bucura.
Flavia, ce fac caninii lui Davidut? 
Alinush, cum esti? 
va pup, fetelor,fug ca incepem sa ne trezim , trebuia sa papam de la 7.30, dar e somnoros bebe si abia acum incepe sa se intinda. revin mai tarziu.
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Ninia81 spune:
Buna dimineata, dragele mele! In dimineata asta...fac eu
...asa ca...haideti! La tigara vin doar cele care au voie...
!
Andreea16, trebuie sa incepem pregatirile atunci...fetelor fiti pe faza...
Oricum, Andreea iti doresc de pe acum nastere cat mai usoara si bb frumos si sanatos!
Ninia
Ninia81 spune:
Teo, ce bine ca azi bei cu noi cafeluta!Cu pregatirile eu zic ca sunt ok...azi vb pt fotograf si cameraman....ca imi era tare greu sa ma hotarasc pe cine aleg...iar acum mai ramane firma de decoratiuni, pt ca gasisem pe cineva, dar m-a dezamagit un pic si cred ca renunt la ea.
mamica frumoasa de bebe mancacios si linistit!
Ninia