Fetele din jud. Hunedoara
Raspunsuri - Pagina 9
ramyteo spune:
ei si tu acum....da sti ca mi un somn......aio, da nu am ce face
.
imi beau cafeaua dar se pare ca degeaba, am baut deja o cana da nu mai isi face efectul asa ca tre sa ii dau pe energizantele mele, calciu si Mg+B6 si sa vezi ce fac azi cu casa mea![]()
Pa pa
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
lulu_boches spune:
quote:Daca prinzi prea multa energie urca si la etaju 4.N-ai multa treaba, decat sa dai drumu la masina de spalat.
Originally posted by ramyteo
ei si tu acum....da sti ca mi un somn......aio, da nu am ce face.
imi beau cafeaua dar se pare ca degeaba, am baut deja o cana da nu mai isi face efectul asa ca tre sa ii dau pe energizantele mele, calciu si Mg+B6 si sa vezi ce fac azi cu casa mea
Pa pa
va ofer cate ode relaxare si cate o
![]()
![]()
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
noi

Impreuna pentru EmmaVERDE
danuta36 spune:
Mey eu azi m-am trezit la 10,ca m-a lasat Miru sa dorm,de fapt a dormit si ea mai mult ca de obicei,de regula se trezeste pe la 8...Am facut un pic de curatenie,mancare am,asa ca am o mica pauza,caci doarme si fata...Dar azi-noapte abia pe la 2 am adormit...
Lulu acum m-am lamurit...si eu cand eram mica,m-am bagat sub masa si m-am tuns singura....jale,nu alta,ce-a fost freza mea,iti dai seama...hihihi
Marami ai reusit cu pozele,de ce n-ai cerut ajutor...ne urmareai din umbra,ha?
Ramy ce fata harnica!Spor la treaba maica!
danuta36 spune:
Dau si eu o cafea strong,daca nu v-ati saturat cu aia de dimineata..![]()
![]()
Aici e Miruna mea,'degustand' piciorusele:
http://good-times.webshots.com/album/562665775btIBcj
ramyteo spune:
Mai greu ma urnesc la treaba, am inceput da...parca o cafea mai vreau si io
acu ma duc sa imi pun si revin![]()
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
ramyteo spune:
Mai fete iaca intrati la mine la pozici sa vedeti ce lucrai. Aio ce ma speti cu lucru
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Dau si eu o cafea strong,daca nu v-ati saturat cu aia de dimineata..
Aici e Miruna mea,'degustand' piciorusele:
http://good-times.webshots.com/album/562665775btIBcj
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
Vad ca e bun....vin si io

va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
danuta36 spune:
quote:
Mai fete iaca intrati la mine la pozici sa vedeti ce lucrai. Aio ce ma speti cu lucru
![]()
![]()
Perlute
Unde-s pozele,ca eu am vazut numai filmulete?Scumpica tare Teo

lulu_boches spune:
quote:Tu facusi, curat in profilul tau
![]()
![]()
Perlute

noi

Impreuna pentru EmmaVERDE
ramyteo spune:
Stai asa ca ma schimbat, acolo unde scrie Teo sunt poze.
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Teo
Perlute