Fetele din jud. Hunedoara
Raspunsuri - Pagina 8
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
? sincer nu stiu...sunt 6 scoli in oras, orasul nu-i mare dar no, nu pot sa imi dau seama..e invatatoare sau prof?
stiu o inv care s-a maritat si-a plecat in TM, zaharela e din deva sau hunedoara parca...
Diana 22.11.2004
Da,da asta e ...Zaharela si mai are o sora Pusa...no,ce mica-i lumea!
ochi_verzi spune:
personal n-o cunosc, stiu doar despre ea si stiu ca s-a intors la pst in petrila dar s-a detasat si eu vroiam sa ma detasez in locul ei dar n-a functionat ceva
..eu nu-s titulara in oras, sun la pui(ma gandesc c-ai auzit) si uite asa mi-am amintit de ea, chiar am v cu ea la telefon in toamna...
tu te cunosti cu ea?
Diana 22.11.2004
marami spune:
Inca ca nu.......incerc sa mai pun poze.
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
personal n-o cunosc, stiu doar despre ea si stiu ca s-a intors la pst in petrila dar s-a detasat si eu vroiam sa ma detasez in locul ei dar n-a functionat ceva..eu nu-s titulara in oras, sun la pui(ma gandesc c-ai auzit) si uite asa mi-am amintit de ea, chiar am v cu ea la telefon in toamna...
tu te cunosti cu ea?
Diana 22.11.2004
Aha,ok...nu,al meu o cunoaste,au fost amici...
Ma duc si eu la somnic,caci ma cam doare spatele de la stat la calc.Mai vorbim..noapte buna si pupici!
ochi_verzi spune:
n-am mai stat atat de mult pe forum de cand m-am inregistrat
si-ar fi timpul sa ma bag in pat, nu ca mi-ar fi somn dar dimineataaaa ![]()
noapte buna!
Diana 22.11.2004
marami spune:
Avand in vedere ca maine dimineata la 8 ar trebui sa fiu cu masina la revizie n-ar strica sa merg si eu la culcare.... da` zau daca mi-e somn.
Noapte buna, somnoroaselor!
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
lulu_boches spune:
Desteptarea
este gata
Ieri ati avut chef de scris se pare.
Danuta -pozele in care fiicamea e tunsa scurt sunt din apr '07, iar cele cu parul mai lung sunt din sept'07.A Avut parul mai lung, dar s-a gandit sa se faca ea frumoasa, asa ca s-a tuns, de nu a mai avut coafeza ce face decat sa o tunda scurt.
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
lulu_boches spune:
Alooo, seara nu va vedeti puse in pat, iar acu nu va treziti.
Pun
, pe voi
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
ramyteo spune:
Eu am venit la cafea, cred ca somnoroasele noastre inca nu s-au trezit![]()
ma pregatesc ca sa intorc casa cu susul in jos![]()
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
lulu_boches spune:
quote:Cam tarziu
Originally posted by ramyteo
Eu am venit la cafea, cred ca somnoroasele noastre inca nu s-au trezitma pregatesc ca sa intorc casa cu susul in jos
va ofer cate ode relaxare si cate o
![]()
![]()
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
noi

Impreuna pentru EmmaVERDE