FIV 168
Raspunsuri - Pagina 9
goggy spune:
Verga felicitari pt productie. Daca zici ca e mai bine decat la primul fiv, deja e un semn bun.
Si eu fac echo luni, pe 17. Tu unde o faci, la Giulesti sau la Dacia?
Avand in vedere ca suntem 'surioare' la dr Bucur, poate reusim sa ne cunoastem..![]()
verga spune:
goggy-la giulesti la 11.30 si eu sper sa ne intalnim sunt su parul scurt si un pic mai plinuta
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
goggy spune:
Verga, eu am programare la 17.40 la Dacia, deci nu o sa reusim sa ne vedem de data asta. Te rog sa-mi spui cand te mai programeaza, pentru ca de multe ori ma cheama si pe mine la Giulesti si poate ne intersectam.
Vreau sa vad ce-mi spune si mie luni, daca pot face ET luna asta sau nu, pt ca, daca zice ca e ok, il voi face la Giulesti. Eu voi fi luni in Z10, asa ca suntem aproape,nu?
oanademunck spune:
Bafta la toata gasca!
La noi azi zi 3 (abia
). Ieri dupa injectie muream de somn, sunt curioasa ce va fi in seara asta pt ca nu cred ca mi se pare, eu dupa injectiile astea devin fff calma si amortita senzorial mai mult ca fizic.
Fetele care asteapta rezultatul, sunt alaturi de voi, sa fie totul bine, voiam sa va zic sa ganditi pozitiv insa cel mai bine ar fi sa nu va ganditi deloc. este un joc in psihologie care se cheama alungarea gandului, in momenbtul in care iti vin ideeile gandul(de ex sunt gravida, nu-s garvida...)innumara pana la 25 cu voce tare sau cu limbajul intreior (depinde de circumstante). Va garantez ca merita pt ca in situatiile astea cel mai bine este sa nu te gandesti pana nu ai o certitudine!Bafta tutror si un week-end happyhappy!
Boo spune:
Fetele, am intrat sa va spun ca va mai citesc din cand in cand, sunt langa voi si va tin pumnii la toate care sunteti acum in mari focuri !! 

Felicia tin pumnii sa fie cu noroc de data asta si data viitoare cand ne vedem sa fii cu bebelu in burta 
Ioana 

Buburuza
asa creste Buburuza
kineta spune:
FETELOR,am ratat azi ecografia din ziua 13 de inhibare
,pt ca nu mi-a venit CM,mai am programare si luni pe 17,dar daca nu imi vine pana atunci,nu stiu ce sa mai fac,am facut bai fierbinti,abdomene,bicicleta dar nk,daca nu vrea nu vrea
.PROBABIL ca s-a dereglat putin si de la Diphereline,nu stiu ce sa mai zic,am si niste dureri osoase ciudate,de cateva zile,si nu stiu daca este coincidenta sau nu,dar am citit si prospectul de la DIPH.si spune ca tratamentul pe termen mai lung scade densitatea osoasa si poate da osteoporoza.EU FAC deja de 14 zile-maine,si am mai facut si la tratamentul trecut din toamna vre-o 12 zile,ma rog,astept sa-mi vina CM,sa merg si eu la eco,sa vad ce tratament imi da de stimulare,dintre cele care ati facut protocolul lung,ati avut intarzieri mari de ciclu sub Diphereline,eu sunt azi in ziua 33. VA pup pe toate !!!
elenada spune:
Seara buna dragutele mele
Kineta mie mi-a intarziat o saptamana cm de la diphereline asa ca ma bagat in mine dipherelin pana a venit in cele din urma.
Numai ca mie mi-a dat tot tratamentul de la inceput si stiam ca fac cu gonal
eu am fost la eco cand am avut-o programata chiar daca nu imi venise si mi-a zis atunci cum sa fac tratamentul. cand mi-a venit am dat telefon la spital au vb cu dna doctor si mi-a zis cand sa incept stimularea.
am inceput-o in ziua a 4 a de cm.
am inteles ca e normal sa de intarzieri asa ca ai rabdare si o sa vina el.
Multa bafta iti doresc
Fetelor care sunteti insarcinate stiti cumva cazuri de femei care desi au avut ceva scurgeri maronii sa fi fost insarcinate.
Eu am vazut un firicel maroniu la mine si sunt putin ingrijorata
A fost doar chestia asta acum 2 ore si de atunci vad ca nu am mai avut nimic
Nu am scurgeri nimic deocamdata Slava Domnului dar m-am cam alarmat.
Daca stiti va rog sa imi ziceti si mie ca sa ma calmez
Va rog
Va pup si va tin pumnii sa auzim de bine
elena
oanademunck spune:
Doamnelor help caci m-am panicat! Am terminat un flacon de Puregon si cand sa il arunc am observat ca mai era in el ceva de lichid, nus tiu cat sa zic 50 mlcam asa (flacon de 600 eu am facut de 3 ori 200) Ar fi trebuit sa fie gol gol??
whisk
cristinici spune:
Elenada , si Lachi a avut, chiar o sangerare mai serioasa, de zicea ca nu a reusit si cand i-a venit HCG-ul nu-i venea sa creada , iar acum are 2 gemene frumoase.
cristinici
cristinici spune:
Oanademuck incearca sa tragi tot ce e in fiole si apoi sa injectezi, dar o data nu e bai.
cristinici