FIV 168
Raspunsuri - Pagina 8
Dariela spune:
Rubia - Te asteptam cu o valoare mare luni! 
Elenada, Mihaela - Cred ca fiecare dintre noi a trecut prin asemenea stare. Incercati sa ganditi pozitiv, vorbiti cu bebei vostri.Va tin pumnii si ma
sa fie totul bine!
LucaLuca - Importanta este calitatea ovocitelor. Tu ai destule cat sa se formeze embrionasi lipiciosi. Cand ai urmatoarea eco?
dariela
claudia_prea spune:
Buna fetelor,
Luca, asa cum mai spunea cineva important este sa ai cat mai multe ovocite bune, chiar daca nu sunt multi foliculi daca acestia sunt buni, e ok.Sigur va fi bine, trebuie sa fii optimista.
Fetelor, inainte de a face diphereline ieri, mi-am facut analiza progesteronului sa vad cum este in ziua 21 stiind ca data trecuta am avut progesteronul mic.
Am luat astazi rezultatul si arata in felul urmator:
progesteron 0.3 in conditiile in care
F. foliculara < 0.1-0.3ng/ml
F.ovulatorie 0.8-3 ng/ml
F.luteala 1.2-15.9 ng/ml
Menopauza < 0.1-0.2 ng/ml
Cred ca sunt cam in pom la capitolul asta. Voi ce ziceti?
Fetelor care sunt in teribila asteptare le doresc multa rabdare in continuare, calm si optimism. Trebuie sa speram ca va fi bine!
Starile schimbatoare cred ca se datoreaza si hormonilor, nu numai psihicului.
Pupici,
cristal1995 spune:
Claudia: ai progesteronul extrem de mic pentru ziua 21. Si eu l-am avut la fel, iar medicul mi-a explicat ca a iesit asa deoarece eu nu ovulasem pana atunci 

. Eu nu am CM regulat, adica este undeva intre 35 si 40 de zile. Deci este posibil sa mi se decaleze si ovulatia. La tine nu stiu cum este, daca ai aceleasi probleme... Roaga-ti medicul sa-ti refaca progesteronul si in ziua 2 de CM, si dupa punctie si,ma rog, cand considera el de cuviinta.
Pupici
Aly-"Inca mai sper..."
claudia_prea spune:
Cristal, merci frumos. Cred ca si eu ma aflu in aceeasi situatie, deoarece am menstruatia neregulata. Oricum voi face progesteronul si atunci, si acum l-am facut din proprie initiativa.
Vroiam sa intreb fetele care au avut progesteron injectabil, cum ati facut rost de el si cam cat costa?
Va multumesc.
Pupici tuturor.
antosit spune:
Salutare gagici!
Cam slabuta miscare pe aici, ati iesit la soare?

Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
LucaLuca spune:
Hello, Anto!
Io-s la soare, dar cu laptopul dupa mine! Si mai ales cu telefonul - tocmai m-au anuntat: declansarea duminica seara la 22h00 si punctia marti dimi la 7h00. Cred ca ar trebui sa inceapa sa imi fie frica, nu? :))
antosit spune:
Ba nuuuu,... de ce sa iti fie frica?Sa fie cu noroc, punctia nu este chiar asa de naspa mai ales daca faci cu anestezie totala!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
LucaLuca spune:
Pai tocmai, ca va fi locala! :insert emoticon here:
Deci iar am trecut la calculat date de nastere si zodii, acum insa cu data conceptiei certa: va anunt ca pe fiica-mea n-o s-o aduca barza, ci Sf. Nicolae, patronul copiilor! Imi vine sa tzopai! :):)
Pisik06 spune:
Fetelor,
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta, FIV + ICSI la Giulesti cu dr. Niculescu si Cocei, probabil aprilie-mai (cand aflu exact va anunt).
Multumesc pt sfaturi. Pana la urma am vb cu dr. mea de la Giulesti prin care am ajuns la Cocei si a zis sa o sun cand am toate rezultatele, ca va obtine ea o programare pt dosar in timp util.
Intre timp adun informatii si mi-e f frica de hiperstimulare si de ovocite slabe calitativ, pt ca am insuficienta ovariana si ovare micropolichistice.
Succes la toate!
iana_mari spune:
Felicia ,felicitari pt. embrioni
Rubia nu-ti mai fa teste mai este putin pana luni si vei afla ca esti graviduta
Elenada,Mihaela mai aveti si voi putin fetelor.
Luca-Luca mult succes pt. saptamana viitoare.
Antosit un pupic special pt. tine
Cristal1995