FIV 168
Raspunsuri - Pagina 10
Moniland spune:
Kineta, ma gandesc sa te duci oricum luni la programare si de vine si de nu vine. Nici intraziere prea mare nu e bine. Si atunci dr. iti poate zice ce faci in continuare si te linistesti.
Va doresc un week-end placut si linistit ca ne asteapta o saptamana plina de evenimente (rezultate, punctii, et....).
LucaLuca spune:
Oana, don't panic! E normal; intotdeauna recipientele care contin doze multiple au un pic mai mult produs decat este scris, tocmai pentru cazul in care se pierde, ramane pe fund etc. Gonalul meu era in stilou de 6X150, deci 900, dar de fapt erau 1000. Stai linistita (adevarul este ca aspectul asta ar trebui precizat explicit in notitza de utilizare).
Si da, nu am apucat sa iti raspund ieri, ar fi frumos sa ne plimbamvara viitoare impreuna cu odraslele-n Jardin de Luxembourg. :)
Ioanatugs spune:
Boo mi-a facut foarte bine intalnirea de ieri!
Rubia si eu cred ca deja trebuie sa te felicitam, sigur e bebe!!
Multa bafta sa te linistesti la betaHCG, sa-ti iasa o valoare mare!!
Eu sunt foarte fericita: mi-am luat azi a doua urocultura, cea pe care am facut-o la IDS si e FOARTE NEGATIVA!!! Si eu deja ma indopam cu antibiotice, i-mi luasem si Urinal si o tona de ceaiuri!!! Eu am fost acolo sa-mi fac progesteronul de z21 si desi i-mi spusesera ca va iesi rezultatul intr-o saptamana, am intrebat daca e gata si m-am mirat cand am vazut ca e gata. Eu le spuneam ca nu se poate sa nu fie nevoie si de antibiograma si ele i-mi spuneau ca nu am de ce, ca e negativa. Deci sa nu faceti niciodata urocultura daca sunteti gripate si mai luati si antibiotic, pentru ca patiti ca mine.
Acum ce sa fac cu antibioticul, ca am luat doua zile, sa mai continui o zi doua, sau sa-l opresc de acum????
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie-aprilie 2008 
kineta spune:
MONI,crezi ca este bine sa merg totusi luni la programare chiar daca nu vine(eu totusi sper sa se declanseze)? D-NA as.GETA,mi-a spus ca daca nu vine nu are de ce sa imi faca profu eco,ca pe el il intereseaza sa vina CM,nu stiu ce sa zic,m-as duce ,dar parca vad ca
GETA,sa vad pana LUNI,oricum multumesc pt sfat.
. ELENADA
,si multumesc pt raspuns
Moniland spune:
Da, Kineta, eu m-as duce. Mie imi zicea dr. de fiecare data ca daca imi intarzie CM mai mult de 3 zile sa-l sun. Chiar prima data mi-a intarziat din cauza unor chiste ce s-au format in timpul inhibarii. Nu prea se intampla, dar la mine au aparut. La un alt FIV mi-a intarziat vreo 2 zile si am facut inhibare mai multa, deci exista tot felul de situatii, chiar si pe acelasi organism. Nu te agita, nu te speria,dar mai bine sa te vada dr. si pentru linistea ta. .
Rubia, din cate stiu eu pregnylul se elimina cam 1000 UI/zi. Eu am luat 10.000 Ui si in ziua 10 de la ET avea o foarte palida a 2-a liniuta. Mult noroc!!!!
mihaele spune:
Buna fetelor
Elenada iubita cum te simti pe mine ma cam doare burtica foarte putin am senzatia ca ami vine ciclu dar ce sa zic mai avem putin pana marti.Te pup si sa ai grija de tine
elenada spune:
buna dargutelor
Mihaela la mine treaba e cam nasoala cred ca tura asta nu a fost sa fie
Am inceput sa am scurgeri maronii care vad ca devin din ce in ce mai abundente si care incep sa devina rosii asa ca nu prea mai am nici o speranta.
Am facut un test de sarcina si a iesit negativ
Nici nu stiu cum se preocedeaza acum ma mai duc la testul de sange marti daca imi vine CM sau ce fac.
Habar nu am.
Asta e sunt la inceput pana la urma o sa am eu copilasul meu de asta sunt convinsa.
La mine era de asteptat oarecum pt ca am avut doi puiti foarte slabi cu fragmentatii dar la tine avand in vedere ca au fost foarte sanatosi cred nu trebuie sa te ingrijorezi de acele dureri.stii ca si fetele care au reusit acum au avut dureri.
Stai linistita in pat si gandeste pozitiv
La tine o sa fie bine
Iti tin pumnii strasi
te pup
Multa bafta la toate fetele
elena
mihaele spune:
Elenada iubita mea mergi marti si fati testul ca poate bebe este la tine in burtica am vazut ca sau mai intamplat cazuri offfffffff ce sa zic

sper sa fie bine o Doamne paote iese la test pozitiv.Elnada Cu credinta in Dumnezeu si sa-ti de putere sa mergi mai departe . Eu ce sa mai zic nu mai am cuvinte.
Uite pe biletelul meu pe care mi la data d-na doctor dupa eta scrie asa sa Nu intrerupeti medicatia pana la testul de sarcina.Eu zic sa iei tratamentul incontinuare si marti sa mergi sa faci testul te pup
felicia_ spune:
Elena,
nu pot sa cred... e chiar rosu?
Offf!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
oanademunck spune:
Doamnelor,
va tin pumnii!Organismul este insa un sistem atat de complicat, unele simptome pot fi alarme false, altele pot semana cu altceva, nu se incadreaza nimic intr-o formula exacta!Ganditi-va ca aveti sperantza, exista o sansa intr-o mare de intrebari, dar exista cu sigurantza!
Luca, ne plimbam cu fetele noastre de 3 luni in martie la anul, in Jardin de Luxembourg!Semnez in agenda si-ti confirm la inceputul lui aprilie:)
M-am uitat mai atenta la prospectul de la puregon-pen si intr-adevar scrie ca flaconasele au un surplus astfel incat daca nu este total gol nu este motiv de panica!
Un week-end cat mai linistit si frumos va doresc!
whisk