FIV 168
Raspunsuri - Pagina 11
mihaele spune:
Elenada uite ce zic Cristinci Elenada , si Lachi a avut, chiar o sangerare mai serioasa, de zicea ca nu a reusit si cand i-a venit HCG-ul nu-i venea sa creada , iar acum are 2 gemene frumoase.
cristinici
elenada spune:
multumesc tare mult de incurajari
Nu mai stiu nici eu ce sa cred
E asa ciudat e o scurgere dar nu e ca de CM e ceva apos usor colorat maro si uneori roz.
Ce o fi chestia asta nu stiu.nu stiu daca sa inghit acum progesteronul sau sa il mai bag inauntru
cred ca o sa il inghit ca oricum iese tot afara.
Ma rog la Dumnezeu poate o avea mila de noi si o sa ne dea bebelusul mult dorit.
pana marti mai sper
Speranta moare ultima
va pup dulce
elena
mihaele spune:
Elenada iubita mea sa iei progesteronul si saperi incontinuare ca o sa fie bine te pup si roagate la Bunul Dumnezeu.Te pup si ai grija de tine
mihaele spune:
Buna fetlor.
Of am niste simptome cred ca ami vine cm.Daca ma ajuta Bunul Dumnezeu sa cap si azi de cm ca nu mai pot am o stare de nu am cuvinte cred ca am fost de 10 ori la baie sa vad dca mi-a venit. Ce o vrea Dumnezeu si cu mine .
Va pup pe toate
Elenada tu ce mai faci cum te mai simti?
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca am absentat de pe aici,dar...am avut parte de o mare tragedie in viata mea si a sotului meu....Nasul nostru de cununie,a murit subit la 36 de ani...infarct miocardic....Dumineca trecuta am sarbatorit botezul fiului lor care abia are doua luni si ceva si miercuri noaptea s-a stins....Sunt socata si sufar mult mai ales pt nasica noastra careia ii e extrem de greu,au doi copii o fetita de 5 ani si baietelul de care am scris mai sus.Asta e viata....stiu ca sunt in afara subiectului,dar mai stiu ca voua pot sa va impartasesc durerea mea.Dragele mele,va rog din suflet,aveti grija de sanatatea voastra si a sotilor vostri,faceti-va analize,controale,sa nu credeti ca daca suntem tineri nu putem fi bolnavi....el,nasul nostru,era un munte de om,avea peste 1.90 si 120 kg,un om de viata,simpatic,glumet,cu suflet mare,ne era mai mult decat nas,un prieten adevarat,un frate as putea zice,dar avea o munca stresanta si nici prin gand nu ii trecea sa isi faca analize....la autopsie s-a dovedit ca inima lui era ca a unui om de 80 de ani si nu avea voie deloc sa se oboseasca,sa faca efort,sa fumeze...tot ceea ce el facea zi de zi pt familia lui....Sotul meu face la fel...acum am zis ca mai important e ca el,sotul meu, sa fie sanatos,chiar daca nu vom avea copii,dar sa fie el langa mine multa vreme de acum incolo...
Sunt ravasita,totusi...am sa ma duc maine la Marinescu la eco si daca el si Cocei vor considera ca e bine sa incep,am sa incep FIV-ul si ce o fi ,o fi....
Zouzou te rog sa deschizi tu urmatorul capitol,nu prea sunt in stare acum sa urmaresc si sa actualizez toate datele....
Rubia am citit pe fuga ultimele pagini si se pare ca ai toate sansele sa fii graviduta,asa ca iti doresc din suflet sa fie asa,ai grija de tine si de asteptam bhcg!
Tin pumnii tuturor,aveti grija de voi!
Kora
CARPE DIEM!
elenada spune:
Buna dragutelor
Mihaela nu mai stiu ce sa zic am aceleasi scurgeri maronii nu abundente dar sunt si asta ma ingrijoreaza in rest nu am nici un simptom nu ma dor sanii nu ma doare burta doar spatele ma cam doare si ovarele ma dor putin din cand in cand.
Cum o vrea Dumnezeu El hotaraste ce o sa fie.
Nu pot decat sa ma rog ca totul sa fie bine.
Stii ca simptome de CM a avut si nusy parca sau kity nu mai stiu exact si nu a fost decat o alarma falsa.
Nu cred ca are rost sa te ingrijorezi stai linistita ca o sa fie bine.
Daca te agiti nu faci bine la bebei.
O fi un Dumnezeu si pt noi si o sa ne dea bebelusul mult dorit.
Trebuie sa lumptam pt ceea ce ne dorim mai mult.
Pupici si va tin pumnii fetelor
elena
oanademunck spune:
Kora, condoleante!Ce este de spus in astfel de cazuri....viatza asta ni s-a dat fara sa cerem expres si pleaca fara sa intrebe...insa incercati sa gasiti puterea din amintirile avute cu el in timpul vietii pentru ca a trait 36 de ani, 36 de ani de experientze, trairi, realizari, bucurii...si a murit fizic intr-o clipa desi siritul va trai prin urmasii sai!
Multa putere!
whisk
mihaele spune:
Elenada iubita atat ne-a mai ramas si un singur lucru putem sa-l facem sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului te pup.Pe mine ma doare burta am luat un no-sap si mai ma lasat .Ce sa mai zic mai e putin si vedem ce o sa facem pupici
kineta spune:
KORA,sincere condoleante,sunt f impresionata de ceea ce ti-sa intamplat,si mai ales de ironia sortii,si doar asa cand mai auzim de cate-o tragedie,de dam seama cat de scurta este defapt viata,si ca ea se poate curma in orice secunda,f trist,si eu am auzit de acum un an,de moartea unui amic de doar 27 ani,care a decedat tot in urma unui infarct de miocard.CE pot spune,sa fii alaturi de nasa ta si de copii ei ,si sa o ajuti sa mearga mai departe.MAINE dim am si eu programare la eco,la prof Marinescu,poate ne vedem
. MONI,mi-a venit CM,sambata dim,si maine merg la eco,voi fi in ziua 3 a CM,si stau sa ma gandesc cat de penibil va fi maine ,sa-mi faca ecografia pe CM(mai ales ca este destul de mult cantitativ),si tot maine astept sa vad ca tratament de stimulare imi recomanda,am emotii.
. ELENADA,poate este doar o alarma falsa,cand trebuie sa-ti faci testul? MIHAELE stai linistita si nu te mai stresa,stiu ca este usor de spus dar...