FIV 168
Raspunsuri - Pagina 12
Blanche25 spune:
Kora condoleante, mi.a inghetat sufletul.....pacat ca nenorocirile ne aduc aminte sa pretuim ceea ce avem.
Elenada sunt cu pumnii stransi pentru tine. Pana nu vezi rosu rosu mai e o speranta, acele sangerari maronii pot fi de la multe lucruri. Ia utrogestan si stai la patut. 
Mihale, Rubia VREAU VESTI BUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma rog pentru voi.

Pupici
mihaele spune:
Buan fetelor sunt tare suparata 

mi-am pus utrogestanul si am o secretie maromie .
Elenada iubita ce sa mai zic nu mai am cuvint
CameliaBianca spune:
nu va mai luati dupa simptome asa mult. eu cand am facut fiv n-am avut niciun simptom de genul sangerari sau pete, pur si simplu am facut testul de sange, zero, am intrerupt utrogestanul si mi-a venit dupa cateva zile. cand am ramas insarcinata natural am pus utrogestan ca de obicei(nu stiam ca sunt) si am inceput sa am pete, am zis sa-l intrerup ca poate vine ciclul, au disparut si petele. am pus iar utrogestan, iar pete. nu stiu care a fost explicatia.
eu zic sa asteptati linistite testul, stiu ca e greu dar oricum nu putem schimba lucrurile prea mult chiar daca ne facem 1000 de ganduri.
eu va tin pumnii si am sperante pentru voi.
Moniland spune:
Kora,
... pentru ceilalti viata merge mai departe ...
Kineta, va fi ciudat pt. tine, dar dr. e obisnuit si se cam fac eco pe CM, si nu-l deranjeaza, cel putin asa mi-a zis dr. meu.
Elenada, Mihaela, va tin pumnii ca petele sa fie doar alarma falsa si sa fie bine pana la sfarsit. Oricum nu mai aveti ce face pentru ca nu mai depinde de voi. Nu va stresati ca nu rezolvati nimic.
mihaele spune:

fetelor am-i pare rau ca nu am putut sa va dau o veste buna am plans de ma-m umflat nu ami am nici un gand da fie bebe . Ma duc pe afara sa ma plimb nu am iesit de o saptamana afara si tot
verga spune:
Kora-condoleante
asa este viata nedreapta si eu am pierdut pe cineva cand eram mica doar 6 ani si toata viata l-am intrebat pe Doamne Doamne de ce ma lasat fara tata si la luat la El cand era asa de tanar
Elenada,Mihaele 
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
mihaele spune:
Elenada iubita cat tea costat pe tine fiv-ul la giulesti cu tot cu tratament?
Fetelor cat trebuie sa astept pentru urmatorul fiv ca nu vreau sa o iau delacapat cu analizele? Va pup
mihaele spune:
Of cred ca vam inebunit am facut un test de sarcina si a iesit si a doua liniuta dar f vag se vede dar nu asa clar ce parere aveti ? linistitima daca puteti
goggy spune:
Mihaele, te agiti prea tare. Din cate stiu petele maronii sunt un semn bun, eu mi-as fi dorit sa le am. Pot fi de la implantare sau de la utrogestan. Nu te mai stresa, mai ai putin.
Nu stiu sigur la cat timp poti face din nou fiv, auzisem ca dupa 3 luni.
Mai ai putin pana la test, stai linistita. Daca ti-a aparut a doua liniuta, chiar si vag, tot e bine. Eu am facut o groaza de teste si nu am vazut niciodata vreo urma de a doua liniuta.
Eu sunt convinsa ca totul e ok.
oanademunck spune:
Mihaele, din cate stiu se poate intampla ca un test de sarcina care arata negativ sa fie gresit si la o repetare sa apara pozitiv...dar n-am mai auzit de un test pozitiv care sa devina negativ....
plus ca facand testul la ora asta si nu dimineatza si aparand totusi chiar si vag o a doua liniutza mie...mie imi cam suna a foarte ok!Petelor maronii nu le da importantza pana nu se transforma in altceva (se curatza organismul care a fost supus la destul in ultimele saptamani,este normal)!
Linisteste-te si let it be magic
!
whisk