FIV 168

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Iubitele mele va multumesc din suflet ca mati linistit sa va dea Dumnezeu numai bine mi-ati linistit si mia-ti redat speranta. .mai am o intrebare ce sa fac sa pun utrogestanul in vagin sau sal beau?
Va pup si mii de multumiri maine dedimineata mai fac un test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Cred ca poti sa-l folosesti ca pana acum, intravaginal. De la utrogestan pot aparea sangerari, atunci se recomanda sa-l inghiti, dar nu e cazul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Mihaele, cand apar scurgeri maronii se spune ca ''Dumnezeu te.a insemnat''.
Te rog stai in patut, nu te mai agita si sigur testul de maine va aprea foarte pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mihaela, daca sunt numai pete maro nu e nicio problema, daca vine mai abundent si se transforma in rosu atunci nu e bine. Mai fa un test maine dimineata cu prima urina si trebuie sa se vada a 2-a liniuta mia bine decat astazi. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna seara dragutelor
Multumesc tare mult de incurajari.
Din pacate nu s-au oprit aceste scurgeri maronii din fericire daca pot zice asa nu sunt abundente si sunt tot maro de 2 zile.
Simt ca o iau razna nu se mai face odata marti sa ma duc sa fac testul ala sa stiu una si buna.
Mihaela imi pare rau sa aud ca ai si tu scurgeri dar avand in vedere ca pe testul tau au iesit doua liniute eu zic ca e ok
Testul pe care l-am facut ieri a fost negativ iar altul nu am mai facut pt ca nu mai suport sa vad iar o liniuta.
Hai mihaela sa nu ne pierdem speranta sa fim tari ca poate Bunul Dumnezeu o avea grija si de noi si de puiutii din burtica noastra.
Cu Dumnezeu inainte ca el e singura noastra speranta.
Va pupacesc!

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

kora
mihaele stai linistita scumpa mea,ca bebe e acolo...isi pregateste cuibuletul pentru 9 luni de zile...si mai stiu ca Dumnezeu ti-a infiripat deja minunea in burtica...stai linistita si crede...crede si iar crede...sint cu gindul la tine
elenada si tu ca si mihaele,stai cumintica in patut,ca presimt ca fugiti la odisee
..eu dimineata merg din nou la echo...de 3 zile port si un actibild(asa i se zice?)cu estrogen de 100 pe mina...sa vedem maine la echo daca a avut efect..daca endometrul a crescut...va tin la curent...
si inainte de a fugi la nani...fetelor va doresc mult,mult succes si rezultate super frumoase

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Buna dimineta
Fetelor va mulrumesc din suflet pentru incutajari am facut si acum dedimineata un test si este si a doua liniuta dar ff vaga nu stiu ce sa cred scurgeri tot msi am nu abundnte dar eu stiu dimineata a venit ceva mai mult cand am fost la baie Cu Dumnezeu inainte

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun nu ma mai doare burtica o fi un semn bun? Sani sunt putin mariti si putin sensibili.
Of va intreb ca poate mai am si eu vrun firicel de noroc de care sa ma agat.Toti din casa sunt terminati le-am provocat si lor suferinta dar ce sa mai zic am stat in pat nu am fost la servici si ami pare rau ca nu am plecat la servici si am stat acasa.
Elenada cu Dumnezeu inainte nu mai fac nici un test de sarcina ce o fi o fi partea dureroasa este ca nu mai pot face foarte curand alt FIV

Mergi la inceput

Mi-am luat si temperatura 37.6 ce zice?
Fetelor va rog nu va suparati pe mine ca va stresez dar nut tare bulversata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Mihaele, linisteste-te, cea de a doua liniuta si faptul ca temperatura este de 37.6, cred ca sunt semne sigure de sarcina. Pana maine mai e putin, daca chiar esti asa nerabdatoare incearca sa faci Bhcg la un alt laborator unde poti afla astazi rezultatul.
Sigur ne vei da o veste buna!
Succes tuturor, Elenada si pe tine te astept cu aceeasi veste! Sperati pana in ultimul moment, credeti in sansa voastra!
Pupici

Mergi la inceput